Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024



ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!


     Από χθες η ΑΕΚ «έφυγε» από τον Μελισσανίδη και πέρασε στα χέρια του Μαριου Ηλιόπουλου. Πρέιει να πούμε πως τα 

επιχειρηματικά του επιτεύγματα είναι γνωστά. Το monobala.gr δεν αρκείται σε αυτά για την ενημέρωση σας. Κοινός μας φίλος μου έλεγε «άγνωστες ιστορίες» σε μία προσπάθεια, να μάθετε βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του. Και είναι έντονη.

     Εκεί που θα σταθούμε περισσότερο είναι  στο ότι «ο Ηλιόπουλος είναι ο τύπος που θα ήθελαν όλοι στην παρέα τους. Έχει χιούμορ, είναι πολύ απλός με τους φίλους του και «θεότρελος». Με την καλή έννοια. Γι’ αυτό τον γουστάρουν όσοι τον ξέρουν καλά και χάρηκαν στο άκουσμα της σημερινής είδησης. Ήταν «κολλητός» φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έβγαιναν έξω μαζί και έκαναν διακοπές. Θα παραθέσουμε δύο περιστατικά. Ένα βράδυ, πριν από χρόνια, βρέθηκαν στη Γλυφάδα. Κατά την αποχώρηση τους ο Ηλιόπουλος προσφέρθηκε να οδηγήσει αυτός προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον επόμενο προορισμό τους. Ο Μαρινάκης δεν του χάλασε το χατίρι. Έκατσε στην θέση του συνοδηγού γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι ο φίλος του είναι φοβερός πιλότος. Το πρόβλημα το είχαν οι άνδρες ασφαλείας του προέδρου του Ολυμπιακού. Ο Ηλιόπουλος πάτησε το γκάζι και χάθηκε… στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Έτρεχαν από πίσω με τις μηχανές οι άλλοι και δεν μπορούσαν να τους φτάσουν. Με τίποτα. Τους βρήκαν στο επόμενο μαγαζί…»

     Και ο κοινός μας φιλος έκανε την αποκάλυψη. «Ο Ηλιόπουλος είναι κατώτερου επιπέδου οικονομικά από τον Μελισσανίδη. Το επισημαίνω για να μην νομίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ ότι αγόρασε την ομάδα κάποιος κροίσος. Έχει πάρα πολλά λεφτά αλλά το εγχείρημα που αναλαμβάνει θεωρείται ανώτερο του οικονομικού μεγέθους του. Αυτή είναι και η απορία μερικών ανθρώπων που τον γνωρίζουν για την απόφαση του να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ». 

     Και για γίνει περισσότερο πιστευτό υποστήριξε πως «οΑλαφούζος, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης είναι άλλο επίπεδο. Πολύ πιο μεγάλο. Σαφώς πιο ισχυρό. Αναρωτιούνται λοιπόν πως ο Ηλιόπουλος θα μπορέσει, αν χρειαστεί και το αποφασίσει, να «χτυπήσει» το χέρι στο τραπέζι μπροστά στα τρία μεγαθήρια. Όλα αυτά θα τα δούμε εν καιρώ. Ας του ευχηθούμε καλή τύχη στο νέο του εγχείρημα»!


Ο Μαρινάκης πάντρεψε τον Ηλιόπουλο!


     Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι η αποκάλυψη που έκανε. «Ο Μάριος Ηλιόπουλος δηλώνει ΑΕΚτσής από τα γεννοφάσκια του. Πριν την επαγγελματική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προτού ο κ.Μαρινάκης αγοράσει τον Ολυμπιακό η σχέση των δύο ανδρών έγινε συγγενική…»! Και στο δικό μου. «Πως με ποιο τρόπο;», η απάντηση ήταν όλα τα λεφτά!

«Μα το 2003, πριν από 21 Χρονθαστη Σαντορίνη, ο νυν ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ήταν κουμπάρος στον γάμο του νυν ιδιοκτήτη της ΑΕΚ»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου