ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ!

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024 



ΣΕ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ!

     Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση της ΚΕ του   ΣΥΡΙΖΑ 
     Στο… «κόκκινο» η αντιπαράθεση! Μίλησε για υποκρισία η οποία έλαβε τέλος στη βάρδια του! 
     Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζουν και αναπνέουν για να στην και να μάθουν την ημέρα και την ώρα που ο Κασσελάκης θα διαγράψει τον Τσίπρα! 
     Αλήθεια το φαντάζεστε αυτό; Θα διαγράψει τον άνθρωπο που πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% και το έκανε κυβέρνηση και μάλιστα δυο φορές!!    
     Προσωπικά πιστεύω πως δεν τον παίρνει, (αν και θα το ήθελε πολύ), να κάνει κάτι τέτοιο. Με Κασσελάκη όλα μπορείς να τα περιμένεις!
     «Από εδώ και πέρα θα σας ταράξω στη συλλογικότητα» είπε και συνέχισε «…μέσα στα όργανα μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Αν όμως την επόμενη μέρα είστε σε μία δημόσια πλατφόρμα και αντιφάσκετε με το πνεύμα και τις αποφάσεις του κόμματος και των οργάνων, χωρίς να τηρούμε το καταστατικό που διαχωρίζει προσωπική θέση από την κομματική θέση, τότε προφανώς θα πρέπει τα μέλη των οργάνων και ο πρόεδρός του να πάρουν θέση.Αυτό να ξέρετε δεν είναι απειλή είναι κοινή λογική»! 
     Σε άλλο σημείο ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  είπε.
«…δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να μιλά εξ ονόματός μου», «όχι άλλα παιχνίδια εξουσίας»! Οι δηλώσεις αυτές ερμηνεύτηκαν ως μομφές προς τον προκάτοχο του Τσίπρα. «Στην δική μου "βάρδια" στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν την έκλεψα με πραξικόπημα, αλλά μου την έδωσε ο λαός στην κάλπη, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εποχή της υποκρισίας έλαβε τέλος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνοντας μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες.
     Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος Στρίτζη Κασσελάκη! Κατά τη διάρκεια ης ομιλίας του ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στρίτζης είπε αποκάλεσα με το μικρό του όνομα τον Κασσελάκη, ο οποίος το σταμάτησε και του είπε «οχη Στέφανε, πρόεδρε να μα αποκαλείς»! Συμμορφώθηκε ο Στρίτζης και κάρφωσε τον Κασσελάκη. «δεν σε αμφισβητεί κάνεις. Εσύ ο ιδιος αμφισβητείς τον εαυτό σου»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου