ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024





ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! (ΜΕΡΟΣ Α)

   «Πριν από λίγες ημέρες στις 23 Ιουνίου του 5 ξημερώματα Κυριακής έφευγε από κοντά μας ο Ανδρεας Παπανδρέου μια μορφή της νεότερης πολιτικής σκηνής της Χώρας.  Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά (ώρα 01.30 τα ξημερώματα) σε ηλικία 77 ετών…».
    Αυτά για την ακρίβεια έτσι ξεκίνησα το σχόλιο μου εκείνο το πρωινό όταν είχα γίνει γνωστό πως ο Ανδρεας Παπανδρέου είχε αρχίσει τα μεγάλο και δίχως επιστροφή ταξίδι του!
    Εφέτος κλείσαμε 28 χρόνια  δίχως τον Ανδρέα Παπανδρέου. Παρ’όλα αυτά ο λαός και ιδιαίτερα ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε αρχίσει να τον…αναζητά! Να τον μνημονεύει. Βλέπει άλλωστε ο κόσμος τη σημερινή περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ και γενικά τιυ μου συστήματος και θυμάται (ο λαός) τις ημέρες που έζησε τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    Σήμερα είχα καλέσει στην εκπομπή τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της ΙΜ Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας τον Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Ηλιάκη που υπήρξε για πολλά πολλά χρόνια ο πνευματικός του αείμνηστου πρωθυπουργού. 
    Με τον π. Τιμόθεο Ηλιάκη είπαμε πολλά και ενδιαφέροντα, σήμερα 28 χρόνια μετά. Δείτε τώρα τι μας είχε τότε (λίγο μετά το θάνατο του Ανδρέα) για την τηλεόραση ο Πανοσιολογιοτατος π. Τιμοθεος Ηλιάκης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου