Ο ΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024Ο ΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 

ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! 


     Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι στην πρώτη του Ολυμπιακού ο Εσε που έγραψε ιστορία κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι σε ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας! Και δεν θα είναι επειδή θα πάει στο Παρίσι με την Ολυμπιακή εθνική ομάδα της Αργεντινής.  Η Αργεντινή πάντα δίνει μεγάλη βαρύτητα στη διοργάνωση και κατεβάζει ανταγωνιστική ομάδα.

Στην Ελλάδα π.χ. το 2004 είχε κατακτήσει το χρυσό. Αυτός είναι ο στόχος σχεδόν πάντα

     Ο Ολυμπιακός βέβαια κοιτά τα δικά του. Και αυτό λέει πως ο Έσε θα είναι καιρό εκτός ομάδας. Από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου είναι οι Αγώνες στο Παρίσι. Μετά θα χρειαστεί και μερικές ημέρες να ξεκουραστεί ακόμα πριν μπει στην προετοιμασία για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

     Ο Έσε έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Λογικό και επόμενο είναι μια και σε αυτή τη σεζόν έδειξε πως είναι για μεγάλα πράγματα.

     Όπως και να έχει είναι σίγουρα καλό για το βιογραφικό του παίκτη το ότι θα πάει στο Παρίσι. Από την άλλη πλευρά δεν είναι και το καλύτερο πως θα είναι εκτός προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός βέβαια δε θα έχει αγώνες στην Ευρώπη στο καλοκαίρι και πρώτο του ματς μέσα στη σεζόν θα είναι η έναρξη της επόμενης Super League0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου