ΠΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
Τελικά ποιος είναι πρόεδρος στο ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης που θεωρείται από ολους εκεί μέσα περαστικός ή ο Πολάκης που ΟΛΟΥΣ από κάπου τους κρατάει;
Ένα ερώτημα που χρειάζεται απάντηση όχι αύριο αλλά χθες! Αν και ο πολύς ο κόσμος πιστεύει πως ο ψευτονταής ανεγκέφαλος και θρασύδειλος Πολάκης πως αυτός είναι ο προεδρος και γι’αυτό ουδείς μκιρει να τον πειράξει!
Για το ότι φθάσαμε σε αυτή την πολιτική αριστερή κατάντια, στο να κάνει κουμάντο στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση και άρα κόμμα εξουσίας, ο υβριστής των πάντων Πολάκης κάποιοι φταίνε. Κάποιο του έδωσαν το δικαίωμα αυτό.. Και βέβαια η υπόθεση αυτή δεν είναι τωρινή!
Θυμάμαι όταν για πρώτη φορά ο Πολάκης, που ήταν άγνωστος ούτε «ο θυρωρός του δήμου δεν τον ήξερε», ήρθε στην Αθήνα ως εκλεγμένος Βουλευτής αποκάλυψε στον τιτε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα πως στο δήμο που αυτός ήταν δήμαρχος είχε δυο βιβλία το «άσπρο» και το «μαύρο»! Με ότι αυτό συνεπάγεται.. Και δεν βρέθηκε ένας να του πει «τι λες ρε καραγκιόζη..»;
Έτσι φθάσαμε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης να μιλάει για μαύρο ταμείο στο κόμμα του, άσχετα αν μετά τα πήρε όλα πίσω γιατί κάτι φοβήθηκε!
Ένα πάντως είναι γεγονός πως ο Πολακης όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε δύναμη και ολου πλέον του κρατάει στο χέρι!
Αν δεν είναι έτσι και έχεις τα άντερα Στέφανε Κασσελάκη πάτα μια διαγραφή στον Πολάκη και θα μείνεις στην ιστορία!
Για να σε δω!
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου