Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025

ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Δευτέρα 20 Οκτωβριου 2025
ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΠΟΥ… «ΤΣΙΜΠΗΣΕ» ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ!!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής  
     Δυο στα δυο ο ΠΑΟΚ που εφέτος εορτάζει τα ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ (100) χρόνια! 
     Μετά το Ολυμπιακό που νίκησε με ανατροπή (προηγήθηκαν οι ερυθρόλευκοι με 0-1 μέσα στην Τούμπα!), έφερε τούμπα και την ΑΕΚ στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ και την νίκησε με 2-0!
     Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στο ντερμπυ ποιο έτοιμος και περισσότερο αποφασισμένος από την ΑΕΚ, έδειχνε σε πολλά σημεια του αγώνα πελαγωμένη! Μάλιστα μετά το 0-1 σχεδόν      ακριβώς με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου έδειξε πως ήταν εκτός τόπου κσι χρόνου! Μετά το 0-2 με την «αλα Πελέ» προσποίηση του Κωνσταντέλια στον Στρακόσια η ΑΕΚ σχεδόν παραδόθηκε! Είχε βέβαια  κάποιες επιθετικές εκλάμψεις αλλά χωρίς ουσία! 
     Το ότι ο κόσμος πίστευε πως κάτι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ ήταν προσχηματικό! Έτσι ο Ρουμάνος προπονητής κατάφερε μέσα σε λιγες ημέρες (είχαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής μας) να αντιστρέψει το κλίμα! Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, άφησαν πίσω όλα όσα είχαν προηγηθεί (πριν και μετά τον Ολυμπιακό!)  και σχεδίασαν τις επόμενες κινήσεις τους!  Κάτι που έδειξαν με την μεγάλη και πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, την «γκρέμισαν» από .την πρώτη θέση!
     Ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γεγονός πως παγίδευσε τον Σέρβο Μάρκο Νίκολιτς και τον νίκησε κατά κράτος! Και στην τακτική! Και στη εφαρμογή! 
     Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης που… «τσίμπησε» τον Δικέφαλο της Αθήνας και τον τραυμάτισε, πέταξε ποιο ψηλά και…κούρνιασε στην πρώτη θέση!
     Δίκαιη λοιπόν πέρα για πέρα η νίκη των ασπρόμαυρων της Θεσσαλονίκης επί των κιτρινόμαυρων της Αθήνας,  μέσα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ εδώ στην Νέα Φιλαδέφεια! Όπως σωστή ήταν και η αποβολή του Μουκουντί δυο λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του ντερμπυ με απευθείας κόκκινη από υον Γερμανό διαιτητή. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σε προφανή θέση για γκολ! Και ακόμη κάτι. Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτυ προς το τέλος του παιχνιδιού. Αλλά όπως υπέδειξε και ο VAR ρέφερι τετοια περίπτωση δεν υπήρξε!
Γιώργος Κοντονής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.