ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Αυτή η φωτογραφία είναι ιστορική, στην κυριολεξία. Σας «γυρίζω» 35 χρόνια πίσω. Βρισκόμαστε στο μεγάλο τηλεοπτικό studio της ΕΡΤ ΕΤ1. Είμαστε στο πλατό της εκπομπής «ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ», λίγα λεπτά πριν…πέσει το σήμα.
Και ως συνήθως…καραδοκούσε ο φωτογράφος της εκπομπής για ένα ή για πολλά κλικ. Βέβαια η φωτογραφία είναι στα χέρια μου και σε έγχρωμη έκδοση. Πιστεύω ομως πως το ασπρόμαυρο έχει ή δίνει άλλη χάρη!
Στο ενσταντανέ που σήμερα δημοσιεύω βρίσκεται μαζί μας η αφρόκρεμα του Ελληνικού Τραγουδιού! «Όλοι οι κορυφαίου μια παρέα»!! Έγραψε ο Τύπος εκείνης της εποχής! Ο Στρατός Διονυσίου. Ο Λευτέρης Πανταζής. Η Σοφία Αρβανίτη. Ο Αγγελος Διονυσίου. Ανάμεσα στην Σοφία Αρβανίτη και στην Αλεξία, βρίσκεται η αφεντιά μου. Κάτω είναι η Ρούλα Κορομηλά και ο Δήμος Μυλωνάς.
Ένα οντως ιστορικό ντοκουμέντο με καταπληκτικούς καλλιτέχνες μιας άλλης εποχής!
Υπάρχει αντίρρηση;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου