Σοσιαλιστές και Σοσιαληστές!..

Σοσιαλιστές και σοσιαληστές!...

Το ''σοσιαλιστικό'' ΠΑΣΟΚ όχι όπως πολλοί θέλουν να το αναφέρουν ''σοσιαλιστικό'' με ήτα δηλαδή...όχι έτσι!Αυτό λοιπόν το ''σοσιαλιστικό'' ΠΑΣΟΚ με 100 ορδές υπαλλήλους, φαίνεται ότι ΔΕΝ πληρώνει!!!
''Ίσως ανήκει στο σύλλογο των
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ...
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...

Δεν εξηγείται αλλιώς!..   
Οι υπάλληλοι του κόμματος ενημερώθηκαν από το Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, τον κ.Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ''ότι το μόνο που θα λάβουν σίγουρα είναι το δώρο Χριστουγέννων...''Εδώ να τονίσω ότι στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ οφείλονται δυο ή τρία μηνιάτικα! Ψιλοπράματα δηλαδή!..-Μου αρέσει πάντως που το κόμμα του ΓΑΠ μιλάει ακόμα για κοινωνικό ρόλο κλπ! (Ρε, τι λέτε ρεεεεεε!!!)-Α, να μην το ξεχάσω πως οι ιδιωτικές τράπεζες πριν από λίγο καίρο δάνεισαν 40 εκατομμύρια Ευρώ στο ΠΑΣΟΚ και αλλά 25 στη ΝΔ. Τα 65 αυτά εκατομμύρια Ευρώ τα δυο μεγάλα (;) κόμματα τα διέθεταν στο να αποπληρώσουν παλαιότερα δάνεια!!
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!!!
-Είναι σκάνδαλο το πως και με ποια ευκολία οι τράπεζες δανείζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ!!
Με πολύ μεγάλη ευκολία αλλά και...άνεση!..
-Ο ελληνικός λαός πληρώνει άλλωστε!..όχι το ΠΑΣΟΚ...-Γι'αυτό σας λέω, τι περιμένει κανείς από τέτοιους διαχειριστές των οικονομικών της πατρίδος μας;-Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
-Χάος και μόνο χάος. 
Γι'αυτό στις εκλογές θα πρέπει να προσέξουμε πολύ...
-Έτσι δεν είναι;   


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ=ΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ: ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ...ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ) ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟ... ΠΑΣ-ΟΚ-ΝΗΡΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΡΧΑΙΑ (ΒΑΣΙΚΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ιδέ λήμματα "πας", και "οκνηρός" (εκ τους όκνος). [ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, "ΦΙΛΟΙ" πολιτικοί ΤΟΥ ΠΑ.Σ.ΟΚ, δεν φταίτε μόνον εσείς, μάλλον φταίμε κι εμείς που σας ψηφίσαμε(!]. Δηλ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ, δεν ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, για να βοηθλησουν την κατάσταση, τουλάχιστον. ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ακόμη, ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!!!) ;;; ΤΟΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΦΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ. ΑΦΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ (ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΑΣΤΙΚΗ πλέον ΤΑΞΗ) ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΟ-ΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ...2012 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΡΙΟ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή