Άλλη φορά!..

-Μεγάλη Τετάρτη!!
-… Πάει αυτός! Τι λες ρεεεε;
-Σήμερα η… Μεγάλη Τετάρτη !
-Εεε… Ελα στα … συγκαλά σου! Τι μεγάλη Μεγάλη Τετάρτη  μας …τσαμπουνάς!
-… Ξέρω τι λέω!
- Την… τύφλα σου ξέρεις!
-…Μωρέ  άκου τι σου λέω !
-Εγώ  ένα κατάλαβα…
- …Ότι τα  έχω χάσει!
- Ναι! Και ΔΕΝ υπάρχει εδώ κοντά ένας γιατρός!
-Σε πληροφορώ «αγοράκι» μου ότι τα έχω… 400! Μη σου πω και παραπάνω! 800!!!
-…Του στριψε παιδιά!
-Βούλωστο επιτέλους… και άκουσε με προσοχή όσα σου… διηγηθώ!
-Πω… πω γυαλίζει το μάτι του (ψιθυρίζει ο φίλος μου Μπάμπης για μένα, λες και δεν τον καταλαβαίνω πως σκέπτεται ο Αρκάς!!!)
-…Έλα «ακούω» «καταλαβαίνω» πιάνω» τι λές! Σταμάτα  τα σχόλια και …παρακολούθησε μια φορά χωρίς να με διακόπτεις ότι και όσα υποστηρίζω! Εντάξει Μπάμπη;
- Μπορώ να κάνω και αλλιώς; Φοβάμαι !!
-Τέλος Πάντων. Σήμερα λοιπόν η Μεγάλη Τετάρτη…
-Άντε  πάλι…
-Ναι ρεεε Μεγάλη Τετάρτη είναι σήμερα για το ΠΑΣΟΚ! Και σταμάτα  να μιλάς !Μάθε ρε Γορτύνιε και να ακούς !Να είσαι καλός ακροατής!!!
- Τι να σου πω γιατί λες ότι σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη για το ΠΑΣΟΚ λίγες μόλις ημέρες πριν τη Γέννηση του Θεανθρώπου; Μου λές;
-Μάλιστα! Σήμερα που λες ο ΓΑΠ (Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου )στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος του , πρόκειται να …ανοίξει τα χαρτιά του !
-…Δεν καταλαβαίνω Χριστό!..
-Βιάζεσαι όπως πάντα !
- Καλάααα…
-…Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 201, ο Παπανδρέου θα …εξωτερικεύσει (;) τον… εσωτερικό του κόσμο (εάν, γίνει τελικά κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει έρθει τούμπα όλος ο κόσμος! Λέμε τώρα…) και να πει ( στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ) τι ακριβώς σκέπτεται! Και το κυριότερο πως το σκέπτεται !Θέλει ή θέλει να εγκαταλείψει και τη πολυθρόνα του κινήματος;
-Γιατί το λες αυτό ;
- Μα επειδή ο ίδιος κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί (είναι καλά- γερά καρφωμένος στη θέση ) στη προεδρική καρέκλα !!Πάντως ΔΕΝ είναι λίγοι εκείνοι που θα θέσουν σήμερα στο Συμβούλιο και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο ότι η παραμονή του ΓΑΠ στη προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα είναι καταστροφή (εδώ έχει καταστρέψει την Ελλάδα ο…) για το κόμμα τους !Α, από τη δική του πλευρά ο Γιώργος θα επιχειρήσει να κρατήσει ψηλά το προφίλ του (λέει (!) ότι αναζητεί ένα διεθνή ρόλο!!! Να το δούμε και αυτό!Παναγία Μου!) και θα τονίσει  ότι θέλει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και ότι θα προσπαθήσει να τη διαφυλάξει!!
-Τι μου λες;
-Ναι… Το μόνο πάντως που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός πώς ο Παπανδρέου θα προσπαθήσει σήμερα να κερδίσει περισσότερο χρόνο! Και αυτό γιατί πιστεύει ότι τελικά, θα είναι υπέρ του !..
-..Γι αυτό «βάπτισες» τη σημερινή μέρα ως «Μεγάλη Τετάρτη»!
-Ναι. Αλλωστε έρχονται και άλλες… <<Μεγάλες Τετάρτες>>! ή <<Μεγάλες Παρασκευές>>!
- Τι είναι πάλι αυτό;
-Άλλη φορά…, η συνέχεια!
-Άλλη φορά!!



 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου