Πόθεν… Αίσχος!...

-Κάνεις «κλικ» και…
-…Και βγαίνει η… χοντρή! (έτσι λέει ο λαός  μας  με ΕΚΕΙΝΟ το γνωστό.)
-ΟΧΙ ρεεε! Εδώ τα πράγματα διαφέρουν! Εδώ έχουμε θέμα .
-Πάλι…
-Τι σημαίνει «πάλι»! Τα θέματα προβλήματα…, προβλήματα της καθημερινότητας υπάρχουν και αντί να …<< έρχονται>> λύσεις , έχουμε μεγαλύτερη δυσκολία!...
-Μίλα ρε καθαρά! Μίλα!
-α, από (προ)χθες στην ιστοσελίδα της Βουλής έχουν αναρτηθεί τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών!..
-Σωωωπααα!
- Ναι  ρεεε γιατί … ΔΕΝ είναι καλό αυτό;
-Δεν ξέρω…
- Βέβαια ΔΕΝ λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας ΔΕΝ …<<γεμίζει>> η κατσαρόλα με φαγητό …, ΔΕΝ πληρώνεις την εφορία και τα άλλα χαράτσια, ιδιαίτερα το χαράτσι της ΔΕΗ, ΔΕΝ πληρώνεις το δάνειο σου ΔΕΝ θα αγοράσεις παιχνίδια για τα παιδιά σου ή για τα εγγόνια σου (οι γιορτές ήρθαν…) ΔΕΝ θα μπουν χρήματα στο λογαριασμό σου, ΔΕΝ θα πληρώσεις το σχολείο , ή το φροντιστήριο του παιδιού σου, ΔΕΝ θα μειωθεί η ανεργία (αντίθετα τρέχει με, πυραυλική ταχύτητα! Ηδη βρισκόμαστε στο 50 με 60%!και ας μας λένε ότι θέλουν οι άλλοι!!!) ΔΕΝ θα σταματήσουν να μπαίνουν «βροχή» τα λουκέτα σε καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις , ΔΕΝ λέμε «Δόξα το Θεό» (που έτσι πρέπει να κάνουμε…,, τουλάχιστον να μας έχει καλά…) και γενικά ΔΕΝ αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ, με αυτό το θέμα…, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ν … ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!
-…Κάτσε, γιατί με ζάλισες !
-Όσα «κλικ» και να κάνεις η ζωή σου ΔΕΝ θα αλλάξει!!! Το κατάλαβες;
-Ναι! Αλλά όπως μου είπες είναι κάτι!..
-…Ωραία .Σε ενδιαφέρει εσένα με τι κουτάλια (χρυσά ή όχι) τρώει ο Θόδωρος ; O… <<μαζί τα φάγαμε…>>!!! Σε ενδιαφέρει αυτό ή εάν τα σπίτια και τα χρήματα που έχει τα απέκτησε νόμιμα; και ακόμα σε ενδιαφέρει , εάν κάποιος από αυτούς ζει σήμερα πιο άνετα ή το γεγονός  ότι αν και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του θα πάρει σύνταξη20 φορές (ναι 20 φορές κάντε τους υπολογισμούς σας και θα με δικαιώσετε!) περισσότερη από εσένα που ΔΕΝ ξέρεις εάν θα βγάλεις κιόλας!!!
-Ρεε’συ αυτό ΔΕΝ το είχα σκεφτεί! Δίκιο έχεις!!
-Για αυτό σου λέω , με ΟΛΑ όσα έχουν κάνει …μας έχουν κάνει (μας άλλαξαν τα φώτα στη κυριολεξία …) οι πολιτικοί αυτό το θέμα , της ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Βουλής , ΔΕΝ λύνει τα πολλά προβλήματα του λαού !Αντίθετα …
-Αντίθετα τι;
….Ίσως να θέλουν να …<<ρίξουν στάχτη στα μάτια του κοσμάκι>>, λέγοντας :<<Να εμείς ΔΕΝ κρύβουμε τίποτα !Τα βγάλαμε ΟΛΑ στη δημοσιότητα…Να λοιπόν τι έχουμε και τι ΔΕΝ έχουμε…»
-Λές;-Εσχες  ναι!Πόθεν  όμως ;Εσχες.
-Ελα μου ντε!
-Χμ!Αυτό ΔΕΝ είναι «Πόθεν Εσχες» ρε Μπάμπη …<<Πόθεν…Αίσχος>>είναι!
-«Πόθεν …Αίσχος»!!!

 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου