Και το αξίζει!..

Ψάχνοντας το αρχείο μου, (όλοι  λένε ότι έχω από τα πιο πλούσια με ντοκουμέντα-στοιχεία δημοσιογραφικά αρχεία…) βρέθηκα… μπροστά σε χιλιάδες φωτογραφίες, ασπρόμαυρες και έγχρωμες! Φωτογραφίες  οι οποίες με γύρισαν , 40… 35… 30… 25… 20… και λιγότερα χρόνια πίσω! Και ΟΛΑ πέρασαν από το μυαλό μου, όπως μια διαχρονική καλογυρισμένη ή όχι ( δεν έχει καμιά σημασία) ελληνική κινηματογραφική  ταινία, τις οποίες ΔΕΝ “χορταίνουμε” να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε! Και η ελληνική τηλεόραση ( κρατική-ιδιωτική) επαναλαμβάνει.. συχνά-πυκνά!!!
Από τις πολλές φωτογραφίες-ντοκουμέντα διάλεξα για σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου του 2012 να σας παρουσιάσω 2, γιατί πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι θα… φρεσκάρουν την μνήμη τους και οι νεότεροι θα μάθουν το πώς ξεκίνησαν μερικοί άνθρωποι στην ζωή στους για να είναι σήμερα από τα πρώτα ονόματα στη δουλειά τους!


Ο Νίκος Αναστόπουλος που τον βλέπετε μαζί μου (είμαστε τότε το 1987 το καλοκαίρι! Ιούνιος ήταν και οι δυο είμαστε πολύ –πολύ νέοι!) σε δυο ιστορικές για το ποδόσφαιρο φωτογραφίες, μόλις είχε επιστρέψει από την Ιταλία όπου είχε πριν από λίγες ώρες υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας  με την Αβελίνο!   Ήταν και το έδειχνε πολύ ευχαριστημένος. “Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που με βοήθησε για να πάω και να παίξω στην Ιταλία, φέτος από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα..” μου είχε πει ο “μουστάκιας” ( σήμερα το έχει κόψει!..), μόλις … “πάτησε” στο αεροδρόμιο του Ελληνικού! Το ημερολόγιο έδειχνε Παρασκευή 20 Ιουνίου 1987!. “Γύρισα” λοιπόν 25 χρόνια πίσω! Στις δυο φωτογραφίες βλέπετε το οπισθόφυλλο της εφημερίδας το “Έθνος” και την ασπρόμαυρη φωτογραφία που μαζί με την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου είχε δημοσιευτεί στην τότε “πρώτη των Βαλκανίων” την “Αθλητική Ηχώ”!
Σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ένας επιτυχημένος προπονητής και όπου εργάζεται “γράφει ιστορία”! Δεν είναι λίγες οι ομάδες της σούπερ λίγκα (Α’ Εθνική) που ενδιαφέρονται γι’αυτόν! Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Είναι πάντοτε καλοντυμένος με την τελευταία ιταλική λέξη της μόδας (πηγαίνει συχνά στην Ιταλία και ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του). Το μόνο που δεν έχει ακόμα καταφέρει είναι να παντρευτεί! ΟΛΟΙ λοιπόν μιλάνε και σήμερα με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο μου Νικόλα! Το Νίκο Αναστόπουλο …Και το αξίζει…

ΣΗ. ΣΥΝΤ: Κάθε εβδομάδα, μια φορά, θα δημοσιεύουμε στη δική μας-ΔΙΚΗ ΣΑΣ και σας ευχαριστώ για αυτό σελίδα, ιστορικά ντοκουμέντα με φωτογραφίες και υλικό από τότε…

               

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου