Μολών Λαβέ

Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε πλεον ενώπιον μιας … καλοστημένης παγίδας, από τους εταίρους μας! Αυτοί και αν είναι … συνέταιροι! Αλλά τέλος πάντων!...
«Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε … θυσίες και σε ακόμα μεγαλύτερες θυσίες …», τόνισε συγκεκριμένα και χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος! Με τον τρόπο αυτόν ο κ. Βενιζέλος θέλησε να παρουσιάσει την πλεον δύσκολη θέση στην οποία είναι η Ελλάδα!

«Χρειάζονται ενυπόγραφες δεσμεύσεις για όλα …», είπε ο κ. Γιουνέρκ, προσθέτοντας ότι, «ΔΕΝ θα δώσουμε ούτε ένα ευρώ, εάν δεν γίνουν ΟΛΑ έτσι όπως τα έθεσε η Τρόϊκα …»!..

Η πίσεη της ΕΕ, είναι … ασφυκτική και πάνω απ’όλα απάνθρωπη σε μια Ελλάδα που χιλιάδες τώρα χρόνια έστειλε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, σε όλους αυτούς, που ζούσαν πάνω στα δέντρα, τρώγοντας … βελανίδια!!! Μπορεί να είναι σκληρά όλα αυτά, μα πέρα για πέρα, είναι αληθινά!..

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι η Ελλάδα ΔΕΝ μπήκε ΠΟΤΕ κάτω από κάποιον ζυγό! Αντιστάθηκε! ΕΙΠΕ ΟΧΙ! Και τελικά νίκησε! Αυτό οι … εταίροι μας το έχουν … ξεχάσει δυστυχώς! Κάποιος θα πρέπει να τους το θυμίσει και αυτό κάνω προσωπικά, αυτή την ώρα! Μπορεί να υπάρχει, τούτες τις δύσκολες στιγμές, αδυναμία!... Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται στο … καναβάτσο!...

Μπορεί να είναι … δεμένη στα σχοινιά, στην γωνία!...

Μπορεί να έχει χάσει την … ισορροπία της! … Μπορεί, εκείνοι να νομίζουν ότι, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασελγήσουν!... Μπορεί να λένε πως η Ελλάδα έχει …πεθάνει!.... Μπορεί να έχουν την εντύπωση πως δεν πρόκειται να … σηκώσουμε κεφάλι!... Μπορεί!... πολλά μπορεί ακόμα…, που ΟΛΟΙ αυτοί …«πιπιλίζουν» και … «γλύφουν» σαν μια … καραμέλα!... Λογαριάζουν χωρίς τον … ξενοδόχο! Η Ελλάδα ΔΕΝ υπέκυψε ΠΟΤΕ σε … τελεσίγραφα!!...


Ξέχασαν φαίνεται, το «όχι του ‘40»! Λησμόνησαν, την επανάσταση του 1821! Τους … διέφυγαν ΟΛΑ αυτά και προχώρησαν στον … εξευτελισμό της πατρίδας μας! … Όχι! … Για μια φορά ακόμα φωνάζουμε ΟΧΙ!...

Απάντηση έδωσαν προχθές, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, αλλά και χθες, 11 του μήνα, οι χιλιάδες εργαζόμενοι, που κατάκλυσαν το Σύνταγμα στην Αθήνα και τις κεντρικές πλατείες στις Μεγαλουπόλεις της Ελλάδας. Είπαν το δικό τους … «Μολών λαβέ» στους εταίρους μας και στους Τροϊκανούς! Ο … πληγωμένος λαός μας είναι … θυμωμένος! Είναι, όπως το … λιοντάρι που το έχουν κλείσει στο … κλουβί! Τρώει τα σίδερα για να ελευθερωθεί! Και όταν αυτό γίνει, τότε … γράψε Αλίμονο στους … «εχθρούς»!!!

«Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος»!!!

Το … ξεκαθάρισε το … πράγμα , προχθές το μεσημέρι στη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα γραφεία του κόμματός του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης! Έβαλε, τα πάντα στην … βάση τους! Είπε τα γεγονότα με το …όνομά τους!! «Η Ελλάδα ΔΕΝ θα πεθάνει…» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπογράμμισε πως τον «προβληματίζει το γεγονός ότι ΔΕΝ ασκούν διοίκηση, οι Βρυξέλλες, αλλά η Γερμανία!» και αυτό, είναι κάτι που έχει φέρει αναστάτωση στον ελληνικό λαό!...

«Όχι ΔΕΝ θα ψηφίσω τα νέα μέτρα! Το νέο μνημόνιο!...» ομολόγησε ο .. «τρίτος της παρέας», ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος υποστήριξε πως, «στηρίζω τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, αλλά στο χέρι του είναι, να αλλάξει τους δικούς μου Υπουργούς εάν το θέλει…»! Είναι ομολογουμένως γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης κέρδισε, όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τον απλό πολίτη, με ΟΛΑ όσα είπε, στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του, την Παρασκευή! Είναι αυτό που φωνάζει ο κόσμος: «Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος»!!!

Αργά χθες και ύστερα από τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, οι 4 Υπουργοί και Υφυπουργοί ( μέλη του κόμματος του που μετείχαν της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου) παραιτήθηκαν! Θα πρέπει να υπογραμμίσω πως δυο οι κύριοι Μάκης Βορίδης και  Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσαν πως σήμερα (Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012) θα ψηφίζουν τα νέα μέτρα! Εάν αυτό γίνει τότε αναμένονται Εξελίξεις! Διαγραφές και ΟΛΑ όσα σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματοποιούνται… Υπομονή μέχρι αύριο…«Θέλουν την Ελλάδα φτωχή…» φωνάζει ο κόσμος και έχει απόλυτα δίκιο!...Μόνο που, εδώ θα πρέπει να τονίσω, πως φταίμε  και εμείς και μάλιστα η Ευθύνη μας, είναι πολύ μεγάλη!!

Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στους … ζηλιάρηδες εταίρους μας για αυτό και την … «κατάλληλη στιγμή» μας … έστειλαν στα … τάρταρα!!! Έτσι φθάσαμε στα τρία «Άλφα»! Σε αυτό το … στερητικό «Α»! Στο Ά-νεργοι!... Στο Ά-στεγοι!... Και στο Ά-φραγκοι!... Ασφαλώς λοιπόν …, αυτή είναι η πραγματικότητα! Πάντως φίλες και φίλοι να θυμίσουμε ότι: «Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος»!!!

Το … ζητούμενο είναι ένα! Ούτε και σε τούτες τις κρίσιμες ώρες οι πολιτικοί τολμούν να μας πουν την αλήθεια!! Τα ψέματα … κυριαρχούν! Τα ψέματα, είναι … αλήθεια ότι, μας  έχουν … γονατίσει!!! Οι … «κατακτητές» μας βρίζουν χυδαία! Μας … σουτάρουν ( κοινώς μας κλωτσάνε...), μας πετάνε… ροχάλες (και εμείς πιστεύουμε πως… ψιχαλίζει!), μας λένε …τεμπέληδες (και ας δουλεύουμε πολύ, μα πάρα πολύ περισσότερες ώρες από … δαύτους!), φωνάζουν ότι τους … «τρώμε» τα λεφτά τους (φωνάζει ο κλέφτης για να … φοβηθεί ο νοικοκύρης!!) μας πουλάνε ότι … άχρηστο έχουν ( τους πληρώνουμε, λες και έχουμε αγοράσει… χρυσάφι!) και ενώ ΟΛΑ αυτά είναι στην  … ημερήσια διάταξη, οι … τοκογλύφοι μας απειλούν ότι θα μας … πετάξουν έξω από την Ευρώπη, η οποία στην Ελλάδα …, χρωστάει την ύπαρξή της! Εμείς, θα πρέπει να τους τιμωρήσουμε σκληρά, όπως ακριβώς τους… αξίζει!! Και να μην ξεχνούν οι εταίροι μας το Σπαρτιάτικο Μολών λαβέ…!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου