Πωλείται η Ελλάς σε τιμή …ευκαιρίας!!!


-Πωλείται… όσο, όσο…
Πωλείται όπως
είναι …επιπλωμένο…’’!

-Γιατί…  τραγουδάς; Τι συμβαίνει ρεεε  Κοντονή μου ;Δεν μπορεί κάτι γίνεται εδώ;…

-Χμ! Μα γιατί πάντοτε , πρέπει κάτι να συμβαίνει για να τραγουδάει κάποιος ρεεε Μπαμπίνο ;Δεν το καταλαβαίνω αυτό!...

-Επειδή σε έχω …συνηθίσει να… ’’φωνάζεις! Για αυτό το… είπα !Εντάξει;

-Καλώς !Όμως αυτή την φορά …’’έπεσες … μέσα’’! Υπάρχει πράγματι λόγος! Ένας …λόγος που …αξίζει να το κουβεντιάσουμε σήμερα Σάββατο!..

-‘’Αξίζει…’’ είπες;


-Ναι !...Και εαν με …αφήσεις να… μιλήσω και ΔΕΝ με ..διακόπτεις , θα ‘’διαπιστώσεις’’ και εσύ πόσο δίκιο έχω…

-Μπορώ να κάνω …αλλιώς ;

-Όχι ρεεε… παλιοΓορτύνιε! Όχι ΔΕΝ επιτρέπεται να κάνεις …διαφορετικά!...Για αυτό ..’’κλείστο και μη μιλάς’’! Δεν ξέρω εάν το διάβασες ότι ένα, από τα περίπου 2.500 με 3.000 νησιά μας , ‘’έβαλε…’’, ‘’μπήκε…’’… πωλητήριο’’!!!

-Τι ..’’μπήκε …’’;’’Πωλητήριο’’; Άκουσα καλά ρεεε… Κακοβατίτη;

-Και καλά… άκουσες …αλλά και ..’’διακόπτης’’ έγινες , για άλλη μια φορά!  Ας είναι όμως και η ..τελευταία..

-Καλά!...Καλά!..Δεν είπες όμως για ποιο νησί…, νησάκι πρόκειται!...Με..αυτό το σκεπτικό…’’ προέβην  στη… διακοπή αυτή! Θέλω να είμαι   …ξεκάθαρος απέναντι σου! Κατάλαβες;

- Σε παρακαλώ !Ρεεεε..Μπαμπίνο σε παρακαλώ σταμάτα να μιλάς…, προκειμένου  να…  δώσω και σε σένα …,αλλά και στον κόσμο να… ’’πιάσει’’ περί τίνος πρόκειται!...Λοιπόν. Κοντά στο Σούνιο , κάπου τρία χιλιόμετρα από τον Αρχαιολογικό χώρο, υπάρχει ένα όμορφο νησάκι!!Ένα νησάκι …’’σωστό κούκλα’’ δίπλα στην Αττική! Ένα νησάκι καταπληκτικό με..φώς , νερό  και τηλέφωνο!..

-Τι λές …ρεεε;

-Εσύ τι ακούς …ρεεε; Μπορείς όμως να κρατηθείς στο… ‘’πάχος σου’’ σου (!)και ΟΧΙ στο… ύψος σου ;Σε παρακαλώ !Σε… διπλοπαρακαλώ ‘’πατα… φρένο’’ στις …’’διακοπές’’!..Πωλείται αυτό το φανταστικό …,, το κάτι άλλο , νησάκι μας… και… πωλείται μάλιστα ..Όσο , …όσο!!Εάν κάποιος αγοράσει αυτό το νησάκι μπορεί να το αξιοποιήσει και τουριστικά!!Και εξηγούμαι. Αυτό το  νησάκι μας ,έχει έκταση 2.800 στρέμματα και η τιμή του ή για την ακρίβεια η τιμή εκκίνησης (θα γίνει όπως καταλαβαίνετε πλειστηριασμός ..)είναι τα 150 εκατομμύρια ευρώ! Εδώ ..,θέλω να επισημάνω ότι αυτό το ‘’διαμάντι’’(όλα τα νησιά μας , μικρά και μεγάλα είναι..διαμάντια..)νησάκι μας πωλείται πολύ φθηνά! Σχεδόν σε τιμή …εξευτελιστική , για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!!Να υπογραμμίσω εν τω μεταξύ ότι παλιότερα οι ενδιαφερόμενοι  ήθελαν στο νησάκι αυτό , να,  δημιουργήσουν πολυτελή ξενοδοχείο,spa,γήπεδο γκολφ (ΔΕΝ θυμάμαι εαν θα… έφτιαχναν και γήπεδο ..ποδοσφαίρου!.Λέμε τώρα!..)και ακόμα καζίνο!!!Βέβαια ΟΛΑ αυτά θα είχαν γίνει …πολλά χρόνια πριν , εάν ‘’οι επενδυτικές κινήσεις που επιχειρήθηκαν δεν είχαν ‘’μπλοκαριστεί’’, από την Αρχαιολογική Εταιρεία(!)η οποία ανακήρυξε  ένα μέρος του νησιού σε αρχαιολογική περιοχή…’’!!!

-Χμ!..Δεν το… πιστεύω  ρεεε… Κοντονή μου .

-…Αυτή είναι όμως , η πραγματικότητα

-Σωστά !Έχεις απόλυτα δίκιο…

-Σε… ευχαριστώ! Άκουσε όμως και τη συνέχεια… Χαλάρωσε ρεεε… Μπαμπίνο μου!

-…Χαλαρός είμαι!...Αλήθεια εσύ που ή καλύτερα πώς έμαθες για το νησάκι αυτό;

-Aπό αγγελία! Μια αγγελία η οποία έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του Καναδά!...Σε ενημερώνω ότι πρόκειται για το ’’περίφημο νησάκι μας Πάτροκλος’’!!Και όπως σου είπα , η εκκίνηση για τη πώληση , είναι τα 150 εκατομμύρια ευρώ! Στην ιστοσελίδα αυτή, μπορεί κανείς να διαβάσει λεπτομέρειες …Να προσθέσω ότι στα 2.800 στρέμματα , υπάρχουν  5050 ελαιόδεντρα  που είναι… διάσπαρτα σε όλο το νησάκι μας! Ακόμα …,εδώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ , ακόμα στον ‘’Πάτροκλο’’ (αυτό είναι το όνομα του πανέμορφου  αυτού νησιού μας…)’’κατοικούν’’ και 150 …κατσίκες!!!Ναι!...Ναι διαβάσατε πάρα πολύ σωστά !...Εκατόν πενήντα κατσίκες… βόσκουν στο νησάκι !!!Ααα, να τονίσω όπως λέει φυσικά και η αγγελία , πως το νησάκι (ο Πάτροκλος ντεεε!)είναι πολύ κοντά (μικρή η απόσταση αναφέρει  η αγγελία )στο διεθνές αεροδρόμιο ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’(είναι περίπου  25 χιλιόμετρα!!)όπως πολύ μικρή είναι η απόστασή του ,από το λιμάνι του Λαυρίου! Επίσης  είναι εύκολη η σύνδεσή του με τα δίκτυα της ΕΥΔΑΠ…, της ΔΕΗ …αλλά και ,του ΟΤΕ!!!Για αυτό τόνισα από την αρχή , ότι το νησάκι μας αυτό , είναι η ευκαιρία …,η ‘’χρυσή ευκαιρία’’, για ΟΛΟΥΣ εκείνους που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν!!! Να σας αποκαλύψω …,με την ευκαιρία , πως πολλοί είναι εκείνοι , που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ‘’Πάτροκλο’’, για το νησάκι μας που μπορεί να…’’ αποδειχθεί χρυσωρυχείο …’’!!!Μάλιστα το 1998 ένας μεγαλοεπιχειρηματίας ,από το Ισραήλ , ο κ.Νταβίντ Απέλ πρότεινε να αγοράσει τον ‘’Πάτροκλο’’ έναντι 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Όπως είχε , δηλώσει τότε είχε ‘’μεγάλα επενδυτικά σχέδια…’’, αλλά κάπου… χάλασε η δουλειά δυστυχώς!!!

-Ρεεε… μπράβο! Είδες πως…, με ποιόν τρόπο δηλαδή , μπορούμε να… βγούμε από την ύφεση;

-Χμ!...Δηλαδή …Πωλείται η Ελλάς! Πωλείται σε τιμή… ευκαιρία!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου