Να τους πάρουμε με τις πέτρες!!!

-Μήπως θέλουν να την καταργήσουν;
-Ποια; Και γιατί ρεεε… Κοντονή μου ;

-…Διαφορετικά ΔΕΝ εξηγούνται ΟΛΑ όσα έγιναν την Κυριακή …

-Δεν σε… ’’πιάνω’’;


-…Μα εσύ είσαι …,ή για την ακρίβεια μένεις παραμένεις στον… κόσμο σου ρεεε… Μπαμπίνο μου!!!

-Λέγε ! ’’…Λέγε ότι θέλεις λέγε’’ που ..λέει και εκείνο το πολύ ωραίο τραγουδάκι !Όμως ΔΕΝ έχω ακόμα καταλάβει για ‘’ποιο πράγμα’’ μιλάς !..

-Εάν είσαι …’’καλό παιδί …’’(γέλια και από τους δύο !...)ρεεε… παλιογορτύνιε και το πιο σπουδαίο εάν ΔΕΝ γίνεις για άλλη μια  φορά… ’’διακόπτης’’ τότε αμέσως θα το …’’πιάσεις’’! Δεν  σε… φοβάμαι!!!

-Καλάααα…

-Λοιπόν! ΟΛΑ όσα έγιναν την Κυριακή 25 Μαρτίου του 2012 , ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής μας παλιγγενεσίας …,’’αυτά μαρτυρούν’’! Ότι κάποιοι θέλουν να την καταργήσουν !Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια…. Κάποιοι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ή είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ‘’γιαλαντζί’’, όπως μου είπε κάποιος πολύ σπουδαίος ….πολύ μεγάλος πατριώτης. ’’ΘΕΛΟΥΝ και κάνουν τα πάντα γι αυτό , ΘΕΛΟΥΝ ,δίχως άλλο να καταργήσουν την παρέλαση’’!!!

-Τι λές ρεεε…, Είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου ;

-…Καλύτερα από ποτέ!!! Όμως σε παρακαλώ άκουσε …, παρακολούθησε, όσα έχω να τονίσω με προσοχή. Οι κινήσεις, ΟΛΩΝ αυτών των …’’ανεγκέφαλων ‘’,, των …’’μπαχαλάκηδων ‘’,’’φανερώνουν’’ και αυτό που σου λέω! Οι.. ’’σκοτεινές δυνάμεις’’ και τηρώντας …’’κατά γράμμα’’ ΟΛΑ  όσα οι ‘’ξένες δυνάμεις ‘’ τους έχουν ‘’παραγγείλει’’, έχουν ‘’δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα’’, τέτοια, προκειμένου  οι αρμόδιοι να πουν ως εδώ !’’Παρέλαση τέλος’’!!! Κάτι που τη Κυριακή που μας πέρασε, ‘’μπήκε σε… εφαρμογή’’!!! Έτσι στην Κρήτη , στο Ηράκλειο ΔΕΝ έγινε…, ’’ΔΕΝ ξεκίνησε καν η παρέλαση …’’,έπειτα από εντολή που έδωσαν οι υπεύθυνοι , γιατί όπως είπαν ‘’υπάρχει φόβος επεισοδίων …με απρόβλεπτες συνέπειες…’’!!! ΟΛΑ αυτά έγιναν χωρίς… ’’δεύτερη σκέψη’’ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Ακόμα και στη Καλλιθέα ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε , παρέλαση γιατί όπως είπε ο δήμαρχος , ο καλός μου φίλος Κώστας Ασκούνης , ’’έχω πληροφορίες πως , οι ‘’γνωστοί –άγνωστοι ‘’θα φέρουν τα ‘’πάνω κάτω’’!!...(να προσθέσω ότι τον αποδοκίμασε  ο κόσμος και οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους μετά τη δοξολογία έκαναν μόνοι τους παρέλαση )Αλλά  και σε άλλες πόλεις οι παρελάσεις έγιναν με πολλά προβλήματα ή ΔΕΝ πραγματοποιήθηκαν …Μάλιστα στη Πάτρα η παρέλαση έγινε με… μεγάλη καθυστέρηση!...Επειδή είχαν προηγηθεί τραγικά επεισόδια από τους αναρχικούς!...

-Πωωω,πωω!...

-…Χμ!...Και ακόμα δεν… ’’μπήκαμε στο …ζουμί…’’! Στη Θεσσαλονίκη είχαμε πολλά επεισόδια, από  μέλη αριστερών οργανώσεων… τα οποία ήθελαν να… παρελάσουν! Είχαμε …μάχη με την  ΕΛΑΣ, με πολλές προσαγωγές! Στο τέλος οι αριστερές  οργανώσεις ,έκαναν …’’πράξη’’ αυτό που ήθελαν …, παρέλασαν!!!Στην Αθήνα , όπου έγινε η ’’κύρια παρέλαση’’… , η ‘’μεγάλη(;) στρατιωτική παρέλαση,’’ 7.000 …ναι 7.000 αστυνομικοί έδωσαν το παρόν τους , προκειμένου ‘’να τηρηθεί η τάξη..’’!Είχαμε βέβαια , λίγο πριν από την έναρξη της παρέλασης κάποια …’’παρατράγουδα’’, όπου μέλη αριστερών δυνάμεων ‘’ήρθαν στα χέρια ‘’με τις αστυνομικές δυνάμεις! Ύστερα από ΟΛΑ  αυτά  , η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κάτω από ‘’δρακόντεια μέτρα…’’! Μόνο!

-Μόνο τι;

-Μόνο, ρεεε…Μπαμπίνο μου , που η … ’’μεγάλη στρατιωτική παρέλαση‘’…, ΔΕΝ  ήταν ‘’μεγάλη’’(!!)αλλά ήταν …’’μικρή (μάλιστα πολύ μικρή…, πιο μικρή ΔΕΝ γίνεται !)στρατιωτική παρέλαση…’’!! Ήταν τόσο μικρή , που ‘’μετά… βίας κράτησε 30 λεπτά…’’!!!Αφήστε που ΔΕΝ είχανε εκείνη την… ’’ζωηράδα’’…, των άλλων περασμένων ετών !... Ο κόσμος ΔΕΝ χειροκροτούσε και μέσα του (γιατί άραγε..) ’’έπνιγε’’, τα συναισθήματά του!!..Ήταν η πιο μικρή και το πιο σπουδαίο  η πιο φτωχή παρέλαση που έγινε τα τελευταία 191 χρόνια ή πιο σωστά 174 χρόνια από τότε (το 1838)που καθιερώθηκε …’’μου είπαν φίλοι πολιτικοί που ρώτησα…. Να υπογραμμίσω στο σημείο αυτό πως,’’ το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ,αμέσως μετά τη πανηγυρική εκπομπή για τη εθνική μας εορτή που κάναμε με τον αδερφικό μου φίλο ,(αδερφός μου είναι στη κυριολεξία )τον ξακουστό Κώστα Πρέκα, μετέδωσε την ‘’στρατιωτική πράγματι μεγάλη παρέλαση του 2009’’ με τα πολεμικά μας αεροπλάνα να πετούν ,δημιουργώντας διάφορους σχηματισμούς και τα μηχανοκίνητα τμήματα να ‘’σκορπούν ρίγη συγκίνησης ‘’στον λαό’’! Μα πάνω από ΟΛΑ να του προσφέρουν την ασφάλεια!...Εφέτος  όμως ‘’τα πράγματα πήγαν …πίσω δυστυχώς …’’!!!Εδώ λοιπόν ,μας έφτασαν …,αυτοί .., οι περισσότεροι που βρίσκονται μέσα στη Βουλή!...Ο Έλληνας όμως δεν ξεχνά…

-Και τι θα κάνουμε τώρα ρεεε…Κοντονή μου ;

-…ΔΕΝ θα τους αφήσουμε να μας ‘’αφανίσουν…’’! Δεν  θα τους αφήσουμε να ‘’καταργήσουν ‘’την παρέλαση! Δεν θα αφήσουμε να ‘’διαγράψουν ‘’την ιστορία μας , γιατί ‘’λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος σε θάνατο…’’!!..’’Ο λαός θα πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και θα τιμωρήσει όλους αυτούς …’’,δήλωσε τη Κυριακή ,στην  εκπομπή μου , ο Κώστας Πρέκας , ο οποίος τόνισε ακόμα ,πως , ‘’η μόνη λύση  είναι να τους πάρουμε με τις πέτρες και να τους πετάξουμε στη θάλασσα …’’!!!Οι παρελάσεις , ότι και να γίνει …,ότι και να κάνουν …,ότι και να σκεφθούν …ότι και αν θέλουν οι απάτριδες, οι ανθέλληνες …,θα γίνονται! ΟΧΙ ΔΕΝ θα καταργηθούν !...Δεν θα …’’πεθάνουν’’ όσο κι αν αυτό επιδιώκουν κάποιοι! ΟΛΟΥΣ αυτούς , να τους πάρουμε  με τις πέτρες!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου