Μαύρο στους προδότες!!!

Το διάβασα …’’ίσαμε ΔΕΚΑ φορές ‘’προκειμένου να διαπιστώσω …’’ότι ΔΕΝ  με γελούν τα μάτια μου..’’!!!Ναι! Ναι…, είναι γεγονός , θα μας παίρνουν τα σπίτια μας …’’χωρίς πολλές κουβέντες –διαδικασίες …’’!Οχι!...Όχι, ’’ δεν λέω …κουτουράδες’’, κοινώς μ…κίες ! Αυτή είναι η πραγματικότητα …,όσο πικρή και εάν είναι!!



Οι δανειστές μας θα μας παίρνουν τα σπίτια μας …,την περιουσία μας… και ότι έχουμε και ΔΕΝ έχουμε !...Και ΔΕΝ μιλάω για κάποια δάνεια που ΟΛΟΙ μας έχουμε πάρει από κάποια ελληνική τράπεζα και φυσικά χρωστάμε(δείξτε μου έναν που να μην οφείλει σε μια τράπεζα!...)από 500 ευρώ και πάνω! Δεν αναφέρομε σε αυτά τα δάνεια!...Μιλάω για το… εθνικό μας χρέος! Για το χρέος της πατρίδας μας !!!Χρωστάει  η Ελλάδα ….Δεν πληρώνει (τη δόση…)η Ελλάδα …Και γενικά κάνει το…’’ κορόιδο’’, τότε ‘’οι ξένοι δανειστές μας θα μπορούν χωρίς καμιά προειδοποίηση  να κατάσχουν την περιουσία των Ελλήνων…’’!!!


Μην το …προσπερνάτε το θέμα αυτό…, έτσι χωρίς να το ….καλοσκεφθείτε !Είναι πολύ…. μα πάρα πολύ σοβαρό! Για φανταστείτε τι θα γίνει …,τι θα κάνετε καλύτερα , όταν ‘’ένα πρωινό θα στείλει η κ.Μέρκελ( λέω το όνομά της , επειδή αυτή είναι η υπεύθυνη της σημερινής κατάντιας μας… ή για την ακρίβεια είναι μια από ΟΛΟΥΣ ,αυτούς , από το εξωτερικό ή το εσωτερικό , που ευθύνονται…)ένα …ραβασάκι ,που θα λέει, ότι στις 15 Αυγούστου (λέμε τώρα…)θα πρέπει στον κ.τάδε , να παραδώσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας που βρίσκεται στην οδό Παπανδρέου (αμάν …,ακόμα και εδώ μας …’’τρέχει ο Παπανδρέου …ΔΕΝ αντέχω άλλο!...)στην περιοχή …δεινά !..’’!! Θα είναι μια …’’κεραμίδα στο κεφάλι μας..’’!!!Ναι όταν έρθει η ώρα της κατάσχεσης τότε ΔΕΝ είναι σίγουρο πως θα ισχύσει το..’’ μέτρο της ανακοπής…’’, κάτι που γίνεται σήμερα! Εδώ  υπάρχουν υπογραφές ! Όχι …, ΔΕΝ έχουμε υπογράψει εμείς..το έκαναν οι πολιτικοί μας αυτό! Υπέγραψαν για εμάς …χωρίς εμάς!!!Το ζήτημα αυτό ‘’υπάρχει’’ στο μνημόνιο , που όπως αποδεικνύεται ΟΥΔΕΙΣ το διάβασε!!!Έτσι δίνεται το δικαίωμα , στην ΕΕ και το ΔΝΤ ,να μας παίρνουν τις περιουσίες μας , εάν το κράτος είναι , στις δόσεις του, ’’μπαταξής’’…. κακοπληρωτής!


ΟΛΑ αυτά , όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία , προβλέπονται σε νομοσχέδιο , της Κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου !!!Μπράβο! Εύγε! Συγχαρητήρια κ. Πρωθυπουργέ…  Δεν ξέρω , μήπως ήταν καλύτερα να… δίνουμε και τη πεθερά μας (ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα το έκαναν αυτό , με το …χαμόγελο στα χείλη!!!)ως… ενέχυρο(!)για την επόμενη δόση !!!Μπορεί να είναι αστείο (για την πεθερά !...)όμως έχει και μια δόση …ειρωνείας σε όλα αυτά που περνάει η χώρα μας ,από τα λάθη που έκαναν και κάνουν, χωρίς καμιά σκέψη , οι πολιτικοί μας!!! ’’Οι απαλλοτριώσεις –εξπρές (έτσι λέγονται…)θα γίνονται με τη διαδικασία… αστραπής!..’’!!! Αυτά διάβασα στο σάιτ DEFENCENET.GR,στο οποίο , ο συντάκτης της είδησης αναφέρει ακόμα ότι ‘’η Κυβέρνηση Παπαδήμου ,θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας …’’!


Και πράγματι , έτσι είναι!... Αυτή εδώ η Κυβέρνηση…, με τον ‘’δοτό Πρωθυπουργό’’, τον κ.Λουκά Παπαδήμο , είχε συμπεριλάβει το θέμα αυτό (απαλλοτριώσεις –εξπρές των δικών μας περιουσιών …) στο νομοσχέδιο ‘’Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ,Μεταφορών ,Δημοσίων Έργων και άλλες διατάξεις..’’, όπου υπάρχει και η τροποποίηση του ‘’Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων ‘’!..Τι αναφέρει αυτός ο Κώδικας είπατε; Χμ!...Μα είναι απλό! ΟΛΟΙ το καταλαβαίνουν …και ας μην είναι γνώστες της νομικής !!!Μας παίρνουν το σπίτι χωρίς εμείς να αντισταθούμε!!!Ούτε καν μπορούμε να αντιδράσουμε !!! ’’Κιχ’’ δεν είναι δυνατό’’ να κάνουμε!!!Δεν μας δίνουν αυτό το δικαίωμα …’’και οι εδώ …, αλλά και οι έξω  αφεντάδες’’ μας!!!Είναι γεγονός πως , οι περισσότεροι από τους Έλληνες την είδηση αυτή τη διαβάζουν σήμερα για πρώτη φορά από τη παρούσα ιστοσελίδα ,από το δικό μου – δικό σας blog,από το ‘’Κάθε Μέρα Παντού’’! Και καταλαβαίνω την αντίδρασή σας , όπως και τον πόνο! Ένας πόνος που είναι ‘’φοβερός και τραγικός ‘’!..


Ο Κώδικας αυτός λοιπόν λέει ότι ,’’οτιδήποτε υπάρχει στη χώρα μας και αρέσει στον δανειστή, θα το γνωστοποιεί στην Κυβέρνηση και εκείνη απλώς θα το απαλλοτριώνει..’’!!!!!Έβαλα πέντε θαυμαστικά , γιατί αυτό ΔΕΝ το …χωράει ο νους μου!!!Το καταλαβαίνετε αυτό…, ή μάλλον ‘’το …πιάσατε το υπονοούμενο;’’! Ας υποθέσουμε ότι το σπίτι του Κοντονή αρέσει στην Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ !Αυτή (η κ.Μέρκελ) το λέει στην Κυβέρνηση  , που έχω ψηφίσει , η οποία ‘’έρχεται’’ και με …’’συνοπτικές διαδικασίες ‘’μου το …παίρνει!!! Με… ξεσπιτώνει!!Με αποτέλεσμα να μείνω στο …’’ξενοδοχείο τα αστέρια’’!!!’’Ρεεε… μάγκες , πιο σωστά …ψευτομάγκες εκεί πάνω-κάτω (δεν έχει σημασία…)στην Κυβέρνηση πάτε καλά!  Θα κάνετε ‘’απαλλοτριώσεις και μάλιστα εξπρές’’, επειδή το σπίτι του τάδε ή του δείνα , αρέσει στον ‘’X’’ δανειστή ; Έχεις …ξεφύγει..’’)όπως λέει και εκείνη η πολύ όμορφη διαφήμιση…)’’Έχεις …ξεφύγει κύριε πρόεδρε…’’; Σύνελθε !Έλα στα… συγκαλά σου , όσο είναι καιρός ακόμα ! Δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση! Μπορεί το…’’ μνημόνιο τέρας’’ να ενεργοποιεί  κάτι τέτοιο , οι Έλληνες  όμως ΔΕΝ είναι ..χαζοί! Ξέρουν τι θέλουν και πολύ καλύτερα γνωρίζουν τι θα κάνουν!!!Φαίνεται ότι η… ’’τρεμούλα της Κυβέρνησης να αλλάξει άρον –άρον το καθεστώς των απαλλοτριώσεων ‘’,ήταν να μας.. ’’πιάσουν στον ύπνο’’!!! Κάτι που μέχρι τώρα –δυστυχώς –έχει γίνει! Όμως ,αυτό το συγκεκριμένο ΔΕΝ θα …περάσει! Άλλωστε εμείς έχουμε πλέον τον τελευταίο λόγο! Παιδιά έρχονται εκλογές! Και το …μαύρισμα θα … είναι εκεί!!!Μαύρο στους προδότες!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου