Αυτό είναι σωστό!!!


«Όχι…, δεν πρέπει να γίνουν εκλογές…», είπε και λέει ακόμα η Τρόικα!.. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, πριν από λίγες ημέρες…, αν όχι ώρες ισχυρίστηκαν πως, «οι εκλογές αποτελούν πηγή αβεβαιότητας…»!!! Ιδιαίτερα στην Ουάσιγκτον ο κ. Τζέρι Ράις, όταν ρωτήθηκε τόνισε ότι, «οι εκλογές προκαλούν στους δανειστές μας αβεβαιότητα…»!!! ΟΛΑ αυτά θα τα είχαμε αποφύγει, εάν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν…«ξεκάθαρος»! Έλεγε…, ανακοίνωνε ότι, «οι εκλογές θα γίνουν την τάδε του μηνός…» και όχι όπως λέει σήμερα πως, «οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 6 ή στις 13 Μαΐου…»!!! Δηλαδή…, να μεν αλλά!.. Εδώ χρειάζονται…«καθαρές κουβέντες…», «το…και το…» και όχι «ήξεις…, αφήξεις», όπως γίνεται σήμερα!



Για τις …«λεπτομέρειες»(;), που ουδέποτε έχουν ανακοινωθεί (και ΔΕΝ γνωρίζουμε, εάν θα γίνει κάτι τέτοιο και το πιο σπουδαίο πότε…) την ευθύνη εκτός από την κυβέρνηση έχουν και τα κόμματα!!! «Την πιο μεγάλη ευθύνη από τα κόμματα έχουν τα δυο μεγάλα»! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση! Εάν ένα από τα δυο είχαν…, ήθελαν εκλογές τότε θα απέσυραν την εμπιστοσύνη τους και η κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου «θα έπεφτε σαν ώριμο σύκο…»!!! Για αυτό λέω ότι τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι όπως θέλουν εκείνα (τα δυο κόμματα…, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…) να φανούν…, πιο σωστά να «βγουν προς τα έξω…»!



Το…«ζητούμενο» είναι. «Τι πιστεύουν για εμάς…, αλλά και για την χώρα μας οι Τροϊκανοί…»; Έχουν την εντύπωση πως είμαστε…«τριτοκοσμικοί…»;  Πιστεύουν πως μοιάζουμε με τους…«Μάο-Μάο»; Ή είμαστε όπως τα συμπαθητικά …«μαϊμουδάκια» που χορεύουν τον σκοπό που εσύ «χτυπάς». Κάποιοι… ή επιτέλους κάποιος θα πρέπει να τους δώσει την απάντηση!.. «Ο Έλληνας είναι δημοκράτης πέρα για πέρα…» και ΟΛΑ αυτά τα..«τσαλιμάκια…», τα έχει γραμμένα στα…«παλιά του υποδήματα…»!!! Και ας μην ξεχνούν ΟΛΟΙ αυτοί οι Τροϊκανοί ότι η πατρίδα μας, έδωσε σε ΟΛΟΥΣ τους λαούς τον πολιτισμό! Διδάξαμε δημοκρατία!... Φαίνεται λοιπόν ότι ΟΛΑ αυτά, τα έχουν λησμονήσει… Έτσι πρέπει κάποιος να τους τα θυμίσει… και αυτό κάνουμε τώρα!... Και ακόμα ας έχουν υπ’όψιν τους πως, ο λαός μας, ΔΕΝ «σκύβει το κεφάλι» και αφού «το θέλει», θα εκφραστεί, «είτε το θέλουν…είτε όχι» με την ψήφο του, πολιτικά!!! Και αυτό, θα πρέπει να γίνει άμεσα!...«Όχι άλλη αναβολή»!!! Εδώ και…χθες ας γίνει η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών!!!
Παρ’όλα αυτά οι εκλογές…«φαίνεται πως πηγαίνουν προς τα… πίσω…»!!! Φαίνεται πως η Τρόικα και ιδιαίτερα το ΔΝΤ, «θεωρούν τις εκλογές παρένθεση…»!!! Έτσι…, «πιέζουν» με «χίλια δυο μέσα» την Ελλάδα, προκειμένου να αναβάλει τις εκλογές!!!
Πολλοί πιστεύουν (και ΔΕΝ είναι και λίγοι…) πως ΔΕΝ πρόκειται να έχουμε εκλογές, εάν το θέλουν…, καλύτερα εάν ΔΕΝ το επιτρέψουν οι «δανειστές μας»!!! «Δεδομένης όμως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει, ΧΩΡΙΣ  τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών…», ομολόγησε μόλις το Σάββατο το πρωί (χθες) στέλεχος της κυβέρνησης!...Είναι γεγονός ότι αυτοί (οι τροϊκανοί…) έχουν στα χέρια τους…, «κρατούν» πιο σωστά και το ..πεπόνι και το…μαχαίρι!!! Με άλλα λόγια οι δανειστές μας θέλουν να τηρηθεί ότι ακριβώς  «υπογραμμίζεται στο νέο μνημόνιο…» και φυσικά το έχουμε υπογράψει!!! Μωρέ καλά μου έλεγε η αείμνηστη μητέρα μου η «Κύρα Λεμονιά» πως, «την υπογραφή σου και το πουλί σου να ξέρεις που τα βάζεις…»!!!  Τώρα …και ας υποθέσουμε ότι οι εκλογές τελικά θα γίνουν , είτε στις 6…, είτε στις 13 Μαΐου ή προς το τέλος Ιουνίου…άντε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (είδατε «σταθερότητα…»!!), η Τρόικα προβλέπει… «Κυβέρνηση δυο μηνών…»!!! Και αυτό θα γίνει, όπως λένε οι Τροϊκανοί…, «αν δεν σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση, από τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο…»!!!


Εάν ΔΕΝ έχουμε σταθερή κυβέρνηση, μετά τις Εκλογές, οι Τροικανοί πιστεύουν πως, «ανοίγει ο δρόμος στο σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών…»!!! Η Τρίτη λύση που είπαμε πριν, μπορεί…, είναι δυνατόν να αποφευχθεί εάν τα δυο μεγάλα κόμματα «περάσουν το 55%»!.. Εάν λοιπόν γίνει κάτι τέτοιο («χλωμό» το βλέπουν οι… «ειδικοί»…) «τότε τα δυο κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…) αναλαμβάνουν από κοινού την ευθύνη της διακυβέρνησης…» και «όλα καλά…»!!!


Εάν  όμως τα πράγματα, «ΔΕΝ πάνε όπως ονειρεύονται τα δυο μεγάλα κόμματα και ΔΕΝ έχουμε κυβέρνηση… πιο σωστά συγκυβέρνηση…», τότε θα κληθεί «ένα τρίτο πρόσωπο (π.χ ο Λουκάς Παπαδήμος…) το οποίο και θα σχηματίσει κυβέρνηση…» Να υπογραμμίσω ότι ο νέος πρωθυπουργός που θα κάνει-σχηματίσει κυβέρνηση, θα έχει τη δυνατότητα «να επιλέξει, για υπουργούς και υφυπουργούς δικά του πρόσωπα…»!!! Να σας υπενθυμίσω στο σημείο αυτό την δήλωση, την οποία έκανε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, ότι «έχει έτοιμη την τεχνοκρατική ομάδα, που απαιτείται, για να συνεχίσει την δουλειά που ξεκίνησε από τον περασμένο Δεκέμβριο…»!!!

Αυτά είναι, «τα…σενάρια που παίζουν» για τις εκλογές και μετά τις εκλογές!... Ένα είναι πάντως γεγονός ότι «οι Έλληνες δεν είναι πιόνια…» κανενός! Και ακόμα ας γνωρίζουν ΟΛΟΙ (πολιτικοί και Τροικανοί και οι… λοιποί συγγενείς!!!!!)ότι αυτή την φορά θα ψηφίσουμε τα κατάλληλα πρόσωπα!... Αυτά που αξίζουν…Αυτά που έχουν δουλέψει…Αυτά (τα πρόσωπα..) που ΔΕΝ είχαν πατέρα πολιτικό… Θα ψηφίσουμε άτομα της διπλανής πόρτας! Τόπος στα νιάτα, κύριοι του ΔΝΤ!!! Αυτό είναι σωστό!!!
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου