Οι προδότες στην Κρεμάλα!!!


Για σήμερα Δευτέρα, όπως άλλωστε και κάθε Δευτέρα, η παρούσα σελίδα  (Kontonis.blogspot.com) αναφέρεται στο «αγαπημένο σε όλους ραδιόφωνο» συγκρίνοντας το τότε (πουν’τα χρόνια τα παλιά…) με το τώρα (σύγχρονο να σου…πετύχει!..) με «στοιχεία» και «ντοκουμέντα»…!!!

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα είχα πει πως από σήμερα θα αρχίσω το «Ελεύθερο Σεμινάριο ραδιοφώνου», με πολλά «παραδείγματα για ένα καλό και ανταγωνίσιμο ραδιόφωνο…»!!!
Όμως μια είδηση, που «διάβασα το Σάββατο στον Αδέσμευτο Τύπο, με κάνει να αλλάξω σχέδια…»!.. Έτσι το «σεμινάριο, με Ελεύθερο σεμινάριο ραδιοφώνου…» αναβάλλεται, για μετά το Πάσχα… Σας ευχαριστώ πάντως, για το ενδιαφέρον που δείξατε και φυσικά για τις δηλώσεις συμμετοχής στο «σεμινάριο»!.. Υπομονή για μετά την Ανάσταση…


Αλήθεια τι έγραφε η είδηση, η οποία ήταν, η αιτία…, η αφορμή της «αναβολής του σεμιναρίου;» Είναι πράγματι εντυπωσιακή!... Και μόλις τη διαβάσετε και θα εκπλαγείτε… και περισσότερο θα προβληματισθείτε!!! Λοιπόν, ένας…«αγανακτισμένος Έλληνας…», βγήκε και «χωρίς ντροπή», από το διαδίκτυο «έβαλε, έθεσε καλύτερα, πωλητήριο της…Ελλάδος!...»!!! Και βέβαια διαβάσατε πολύ σωστά! «Πωλείται η Ελλάς»!!! «Πωλείται όπως είναι, επιπλωμένο και…όσο, όσο…»!!! Εδώ φθάσαμε… ή για την ακρίβεια, σε αυτό το σημείο μας έφθασαν οι πολιτικοί με την πολιτική τους!!!! Ο …«αγανακτισμένος πολίτης» έγραφε συγκεκριμένα: «Προσφέρω την χώρα μου για πώληση! Τουλάχιστον ό,τι απέμεινε από αυτή…»!!! Και έχει δίκιο ο…αγανακτισμένος. Και αυτό γιατί οι «άλλοι» (πολιτικοί και…ειδικοί…) την είχαν…, την έχουν «πωλήσει…κοψοχρονιάς!...»!!!

Έτσι προς πώληση έχουν…απομείνει ελάχιστα!.. Είναι αυτό που…«φωνάζουν οι…μικροπωλητές, διαλαλώντας την πραμάτεια τους…»!!! «Έλα πάρε…»!.. «Πάρε…πάρε…»!... «Ό,τι προλάβεις…πάρε …πάρε…»!.. Και ο…«αγανακτισμένος πολίτης» αφού μιλάει για «ελαφρώς μεταχειρισμένη(!!!), με χαμηλούς μισθούς, χαμηλές συντάξεις, χαμηλές προσδοκίες…» (εδώ και αν έχει δίκιο, ο …«αγανακτισμένος»!!!) συνεχίζει την πώληση της Ελλάδος, σε…τιμή ευκαιρίας!!!

«Η Ελλάδα έχει, πληθώρα φυσικών πόρων, ορυκτά και πολλά άλλα που παραμένουν ανεκμετάλλευτα…»!!! Υπάρχει αντίρρηση για αυτά; Όχι; Έτσι είναι!... Υπάρχει όμως μια διαφορά!... ΟΛΑ αυτά οι…«έξυπνοι της πολιτικής», πρόλαβαν και τα έδωσαν χωρίς καν να γίνει έστω και…«ένα παζάρι…»!!! Οι δανειστές μας, μας τα… «βούτηξαν» και  «από …εκεί πάνε οι άλλοι…»!!! Εκεί βέβαια που πρέπει να σταθώ ιδιαίτερα  είναι η συνέχεια της είδησης για την… «πώληση της Ελλάδος…»!.. Γράφει ο … «αγανακτισμένος»(;) συμπατριώτης μας.. «Η Γραφειοκρατία (στην Ελλάδα…) είναι στα καλύτερά της!.. Έχουμε σπουδαίο σύστημα «δωροδοκήστε- τελειώσατε», με εικοσαετή και πλέον εμπειρία…»!!! Γελάτε Και πρέπει να το…κάνετε! Το γέλιο άλλωστε βοηθάει, σε κάθε δυσκολία! Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι και για κλάματα, δυστυχώς!.. Μην ξεχνάτε πως η «γραφειοκρατία…» και η «δωροδοκία…», στην πατρίδα μας κατείχαν και θα κατέχουν την πρώτη θέση! Ναι, είμαστε πρωταθλητές! Έχουμε πάρει…κατακτήσει στο ζήτημα αυτό το… «τσάμπιον λίγκ…»!!!

Όμως ο… «αγανακτισμένος πολίτης» δεν … «σταματάει» εδώ προσθέτει στην αγγελία … «πώλησης της Ελλάδος…»!.. «Εγγυημένη (η Ελλάδα…), υπακοή στο ΔΝΤ(!) τους τραπεζίτες(!) και την Τρόϊκα(!), χωρίς καμία ερώτηση…»!!! Είναι δυνατόν (τι λέτε και εσείς;) να … «συμβαίνει κάτι τέτοιο»; Εεε; Όχι… παίζουμε!!! Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή τώρα! «Ο αγοραστής θα λάβει δωρεάν 300 πολιτικούς, άρτια εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο καλών των Σκανδάλων Τεχνών…»!!! Πω..πω τι λέει-γράφει ο άνθρωπος ο οποίος αναφέρεται και στα… «δωρεάν ελληνικά ομόλογα εξαιρετικά υψηλής αξίας για χρήση ως χαρτοπόλεμος…»!!! Και στο…σημείο αυτό ο…πολύ «αγανακτισμένος» συνάνθρωπός μας… «παραβιάζει…ανοικτάς πύλας…» με ΟΛΑ αυτά!.. Όχι πως ΔΕΝ είναι αλήθεια, αλλά γιατί τα ελληνικά ομόλογα, είναι χαρακτηρισμένα, από τους…δανειστές μας ως… «κωλόχαρτα…»!!! Α, όσες ημέρες η αγγελία «προσφέρω την χώρα μου για πώληση…», έμεινε ανηρτημένη στο διαδίκτυο (αποσύρθηκε…μυστηριωδώς!...) συγκέντρωσε (προσφορές!...) 48.301 δολάρια!!! ΤΙΠΟΤΑ δηλαδή!...Τζάμπα!...Τζάμπα πράμα!...
Ρεεε…, «που και πως κατάντησε η Ελλάδα…»(ας όψονται οι πολιτικοί…), να μην…«πιάνει»ΟΥΤΕ πενήντα χιλιάδες!.. Για αυτό λέω…ότι μόλις πάρω το εφάπαξ (να δούμε πότε…) να δώσω τα χρήματα και να την… «αγοράσω για να μην …πάει-πέσει σε ξένα χέρια!..»!!!!! Χμ!...Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ Μου!...Παιδιά…μ επιτέλους! Οι προδότες στην κρεμάλα!!! Στο Γουδή!!!     


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου