‘’Τώρα ,θα τους πάρει ο διάολος …’’!!

Επιτέλους ένας πολιτικός πάει-πηγαίνει ‘’πίσω από τα σίδερα…’’! Είναι ασφαλώς μια αρχή…, αρκεί να μην είναι και η …τελευταία! Είναι όμως γεγονός αναμφισβήτητο πως …’’άργησαν’’ πολύ, προκειμένου ένας  πολιτικός , για τα ‘’εγκλήματα’’(με η χωρίς εισαγωγικά ..)που έχει κάνει να μπει φυλακή! Για τα εκατομμύρια ευρώ που απέκτησε εις  βάρος του Έλληνα φορολογούμενου !Για τα εκατομμύρια ευρώ που… ’’έφαγε’’(με η χωρίς εισαγωγικά…, δεν έχει σημασία …)από τις… λαμογιές που διέπραξε!

Για τα (πολλά μα πάρα πολλά ..αμέτρητα είναι…)εκατομμύρια ευρώ που ..’’τσέπωσε’’ από τις συμβάσεις που υπέγραψε, για λογαριασμό του Ελληνικού δημοσίου! Για τα εκατομμύρια που… ’’μπήκαν’’ στο λογαριασμό του από τα …εξοπλιστικά !Για τα εκατομμύρια …,τα εκατομμύρια …,τα εκατομμύρια …που πήρε  με δόλο , όπως λένε οι μάρτυρες!!!Τώρα ,αν τα υποβρύχια γέρνουν …,λίγο ενδιαφέρει! Αν τα TOR-M1 είναι άχρηστα… ’’πέρα βρέχει…’’! Ήταν το σκάνδαλο των σκανδάλων !Ήταν πολλά τα λεφτά !Περισσότερο από 25 εκατομμύρια δολάρια οι μίζες!!!
Ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος , ο πρώην υπουργός και από τα πρωτοκλασάτα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ‘’πέρασε ‘’την Τρίτη , την είσοδο των φυλακών του Κορυδαλλού και… ’’κατοικεί’’ πλέον στο υπαριθμόν  2 κελί , στο οποίο είχαν …’’φιλοξενηθεί’’ κατά καιρούς , γνωστά ονόματα , όπως του Παπά Γιοσάκη του πατρός Εφραίμ και πολλών άλλων .Αυτό όπως ειπώθηκε ,θα …’’γίνει το στρατηγείο του…’’!!Ο κ.Τσοχατζόπουλος,  ‘’μπήκε’’ φυλακή (αυτό είναι γεγονός όσο και αν φαίνεται σαν …ξένο!...)αλλά πολλοί είναι εκείνοι (πολιτικοί αλλά και μη πολιτικοί…)οι οποίοι , ‘’έχουν χάσει τον ύπνο τους ‘’πλέον !!!Σκέπτονται τι θα γίνει , όταν ο Άκης , ‘’ανοίξει το στόμα του…’’, όταν …’’κελαηδήσει’’ όπως λένε οι γνωρίζοντες καλύτερα από εμένα και πρόσωπα και πράγματα!...Για αυτό , όπως σας είπα και πριν από λίγο , ΟΛΟΙ εκείνοι , ‘’έχουν χάσει τον ύπνο τους…’’!...’’Θα μιλήσει ο Άκης...’’αναρωτιούνται και περιμένουν την τελική απόφασή του! ’’Θα πει ονόματα;’’ προσθέτουν και ο …’’ιδρώτας τρέχει ποτάμι …’’!!!
Μακάρι!...Μακάρι…, να μιλήσει ο κ.Τσοχατζόπουλος , ώστε ο Ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια! Να μάθουμε επιτέλους , ποιοι ήταν , ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,’άρπαξαν ‘’, ‘’τσέπωσαν ‘’,’’έφαγαν ‘’, τα χρήματα του Ελληνικού λαού!!!Όλοι θέλουμε ‘’να πει ονόματα..’’, ο πρώην Υπουργός , γιατί κάποτε και οι κρατικοί λειτουργοί θα πρέπει να τιμωρούνται και να φυλακίζονται , όπως ακριβώς συμβαίνει …,γίνεται με όλους εμάς τους απλούς πολίτες! Είναι βέβαιον , πως ΔΕΝ είναι ο μοναδικός , που φέρει…, έχει ευθύνη! Που ‘’πήρε…’’ πολλά εκατομμύρια ευρώ! Που  ‘’τσέπωσε’’ καλύτερα εκατομμύρια …,εκατομμυρίων ευρώ! Υπάρχουν και άλλοι γνωστοί… πολύ  γνωστοί ,που όπως φαίνεται έχουν μεγάλη …,πολύ μεγάλη ευθύνη ,για τα ‘’εξοπλιστικά προγράμματα’’, που ενέκριναν και πήραμε από τη γερμανική αγορά , αλλά και όχι μόνο !!!Επαναλαμβάνω , είναι καιρός , οι Έλληνες …(ο τόσο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός , ο οποίος έζησε τέτοιες ..’’λαμογιές’’ και έγινε φτωχός)είναι καιρός λοιπόν , να μάθουν την αλήθεια! Να μάθουμε  δηλαδή τον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι άλλοι πολιτικοί…, υπουργοί και πρώην Πρωθυπουργοί !Ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος όπως  διαβάσαμε και χθες αλλά και προχθές , στον Τύπο , ‘’έδειξε’’, ’’φωτογράφισε’’ κάποιους ως συνένοχος του!...Αυτό ασφαλώς , ‘’ΔΕΝ λέει ΤΙΠΟΤΑ…’’ λένε οι περισσότεροι !Και έχουν δίκιο… Δεν φθάνει λοιπόν η …’’φωτογραφία…’’, χρειάζεται και όνομα!  ’’Αυτός’’, ο ‘’άλλος ‘’ ή  ο.. ’’δείνα’’! Ονόματα κύριε πρώην Υπουργέ! Ονόματα! Γιατί μόνο έτσι , θα μπουν κάποια πράγματα στη σωστή θέσης τους!Γιατί μόνο , με αυτό τον τρόπο θα λάμψει η αλήθεια! Και η Ελλάδα , που περνάει δύσκολες ώρες  τώρα , χρειάζεται αλήθειες , μόνο αλήθειες πλέον!!!
Δεν ξέρω αν ο κύριος πρώην Υπουργός είναι …’’ο μέγας μιζαδόρος’’, όπως ακούγεται …ή όπως έγραψαν οι εφημερίδες! Εκείνο που πιστεύω είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ!...Υπάρχουν…, είναι και άλλοι! Και άλλοι πολλοί και οι οποίοι όπως είπαμε δεν κοιμούνται ήρεμα! Έχουν χάσει τον ύπνο τους , γιατί ΔΕΝ ξέρουν πότε θα …’’ανοίξει το στόμα του…’’, ο Άκης και το σπουδαίο , ποιους θα …’’δώσει’’!!!Αυτός είναι που λένε ‘’ο αργός θάνατος’’!...Α, να σας αποκαλύψω ότι τα λαμόγια της μίζας…, ’’οι μιζαδόροι…’’ είναι τριάντα…, για την ακρίβεια είναι πάνω από  τριάντα και ΟΛΑ είναι τρανταχτά ονόματα, από την πολιτική σκηνή , αλλά και ΟΧΙ μόνο! Ένα πράγμα θέλω να υπογραμμίσω !Πρέπει , επιτέλους κάποιοι να μπουν φυλακή! Να καταλήξουν πίσω  από τα κάγκελα του Κορυδαλλού!!! ’’Τώρα , θα τους πάρει ο διάολος …’’(!!)είπε σε φίλο του ο Άκης , πριν λίγες ημέρες! Και αυτό περιμένει ο λαός… Περιμένει όμως την αλήθεια και μόνο αυτή!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου