Για γέλια ….ή για κλάματα ;


Ποιος σας είπε πως , η χώρα μας ΔΕΝ είναι …’’παγκόσμια πρωταθλήτρια’’;

Και είναι! Και όπως φαίνεται θα ….παραμείνει! Θα παραμείνει στην κορυφή …,στη πρώτη θέση στον κόσμο! Και ΔΕΝ είναι (η Ελλάδα μας…)’’ότι και ότι…’’! Είναι πρώτη σε ολόκληρη την …υφήλιο και ΟΥΔΕΙΣ είναι σε θέση να την …’’ρίξει..’’!!!

Άλλωστε αυτό …,για την ακρίβεια , σε αυτό που η πατρίδα μας  είναι πρωταθλήτρια (κόσμου παρακαλώ…)ΔΕΝ  μπορεί και ΔΕΝ είναι σε θέση καμιά άλλη χώρα να την… απομακρύνει!!  Αυτή είναι η πραγματικότητα !Είμαστε… και θα είμαστε …’’πρώτοι και καλύτεροι …’’!...Και ΔΕΝ θέλω , πάνω σε αυτό αντιρρήσεις !!!Γιατί  είπατε;

Χμ!...

Μα, δείξτε μου μια άλλη χώρα στον κόσμο που να κάνει … ’’καλύτερα από εμάς τις …παλιανθρωπιές..’’; Έχω δίκιο ;Σωστά!..Σωστά ! ...

Ακόμα , στην Ρεμούλα …,υπάρχει κάποιο άλλο κράτος που έχει τα ... ’’κότσια…’’ ,τα… ’’γκατς’’(αν το λέω σωστά…)για να μας …ξεπεράσει; Φυσικά ΟΧΙ! Και πολύ …,πολύ σωστά το παραδέχεστε!...

Επίσης , ποιοι άλλοι (πολίτες αλλού πλανήτη …,πάνω …,κάτω..δεξιά ..,ή αριστερά …,λέμε τώρα!!!)Θα μπορούσαν να κλέβουν τον ίδιο τους τον ασφαλιστικό τους φορέα , όπως έγινε με το ΙΚΑ πρόσφατα !Εδώ το σκάνδαλο ..,το μεγάλο αυτό σκάνδαλο στο ΙΚΑ …, ’’σκεπάζει’’ κάθε άλλο προηγούμενο !Ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι ενώ οι αποθήκες του ΙΚΑ ήταν γεμάτες με ’’αχρησιμοποίητο υλικό ‘’και με άλλες (νέες παρακαλώ …)παραγγελίες υπερκοστολογούσαν  ’αναλώσιμα υλικά ‘’πάνω από 1000%!!!Ναι διαβάσατε πάρα πολύ καλά !...Δεν …’’χάσατε ‘’προσωρινά  το… φως σας!!!Να είσαστε σίγουροι για αυτό !!!

Η ρεμούλα αυτή …,εκεί κάτω (πάνω ….,δεν έχει σημασία )στο ΙΚΑ , δεν έχει προηγούμενο!!!Είναι ,πραγματικά η …’’παγκόσμια πρωτιά της ρεμούλας…’’ και αναμφισβήτητα την ‘’κατέχει το ΙΚΑ …’’!!!Και η …’’υπόθεση ΙΚΑ’’, δεν σταματά σε αυτή την ‘’πρωτιά ‘’!Οχι! Και αυτό γιατί ΔΕΝ περνά ημέρα που, από τους ελέγχους που γίνονται , να μην αποκαλύπτονται περισσότερα από τρία σκάνδαλα και μάλιστα , όπως οι …ειδικοί λένε…, ’’απίστευτα σκάνδαλα στο ΙΚΑ..’’!!!Σκάνδαλα που όπως είπαμε δίνουν  στην χώρα μας το …’’παγκόσμιο πρωτάθλημα …’’!!!Και αν …τολμάει ας έρθει , κάποια άλλη χώρα , να μας …’’αποσπάσει αυτόν τον τίτλο..’’!Εδώ είμαστε !..Όπως είπαμε αν κάποιος τολμάει τον ..περιμένουμε !!!Να είσαστε σίγουροι ‘’ότι κανείς ΔΕΝ θα το …τολμήσει !!!

Ένα άλλο , τρομερό σκάνδαλο είναι και δυστυχώς , το φαινόμενο αυτό , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ … ΦΥΓΕΙ , από την πατρίδα μας , είναι το… ’’ζήτημα ‘’, με τις χιλιάδες …,για πολλούς , εκατοντάδες χιλιάδες , συνταξιούχων , αναπήρων (χιλιάδες είναι οι …μαϊμούδες ανάπηροι …)οι οποίοι … ’’τσέπωναν’’ χιλιάδες ευρώ (εκατομμύρια ευρώ …)από τα επιδόματα!!!Άλλωστε ΟΛΟΙ θα θυμόμαστε ασφαλώς το σχόλιο μου για ΟΛΑ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στην ‘’κούκλα ‘’του Ιονίου την Ζάκυνθο  , με τους 700 ..’’τυφλούς ‘’, που έβλεπαν καλύτερα από τον καθένα μας !!!Με πλαστά , λοιπόν , δικαιολογητικά , …’’έμπαιναν στο πρόγραμμα ‘’και άρπαζαν όσα περισσότερα μπορούσαν !!!Οι… αποκαλύψεις έγιναν και γίνονται καθημερινά , ύστερα από τις πρώτες έρευνες των αρμοδίων !!!Δεν μπορώ να  σας απαντήσω εάν ΟΛΑ αυτά γίνονται προεκλογικά …’’έτσι για τα …μάτια του κόσμου…’’!!!

Λίγο πριν σχολίασω την ‘’μεγάλη ρεμούλα ‘’που έγινε στο ΙΚΑ , με τις ‘’γεμάτες αποθήκες , με το αχρησιμοποίητο υλικό …’’!!!Είχαμε μάλιστα και …απειλές από πολλούς , για το θέμα αυτό!...Αλλά για την .. ’’ταμπακιέρα ουδείς λόγος…’’! Για το γεγονός ότι ,’’η προμήθεια άχρηστου υλικού με ασύλληπτες υπερτιμολογήσεις έως και 1000% ή 1.500% επάνω…’’ ΟΥΔΕΙΣ λέει… λέξη!’’Κιχ..’’, δεν κάνει! Μούγκα!  ’’Μούγκα στην …στρούγκα ‘’,δυστυχώς !!! Να υπογραμμίσω όμως ότι ‘’ΟΛΑ αυτά τα υπερτιμολογημένα υλικά…’’,’σαπίζουν’’, εκεί στις αποθήκες του ασφαλιστικού αυτού φορέα!!!Και το περίεργο είναι πως , παρά τις καθημερινές αποκαλύψεις οι προμήθειες (και αυτές  υπερτιμολογημένες …), οι προμήθειες λοιπόν συνεχίζονται!!!Και ξέρετε κάτι ;ΟΛΑ…, όλα μα όλα αυτά , γίνονται επειδή ‘’η ατιμωρησία και η απουσία ελέγχου , αποθράσυνε , τα λαμόγια , που ‘’ζουν και απαντούν ‘’ (είναι χιλιάδες !!!!!)στο ΙΚΑ …’’!!!Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί  μου !!!

Δώστε …βάση !Σύμφωνα με τα στοιχεία , που …βγήκαν στα ΜΜΕ τα γεγονότα όσο απίστευτα και αν φαίνονται , είναι  αληθινά πέρα για πέρα!!!Έτσι και ύστερα , ‘’από τις πρώτες έρευνες , οι οποίες αφορούν την περίοδο 2005-2010,βρέθηκαν εξίμισι τόνοι βαμβάκι…’’!!!Ήταν …πεταμένο και σάπιζε στα υπόγεια των αποθηκών του ΙΚΑ , ενώ αυτό (το ΙΚΑ)‘’παρακαλούσε τους συγγενείς των ασθενών να φέρνουν βαμβάκι , από το σπίτι τους , προκειμένου να χρησιμοποιηθεί  για τις διάφορες ανάγκες …’’!!!Απίστευτο ;Και όμως αληθινό !!! Να προσθέσω ακόμα ότι ,(βγήκε  από  τις έρευνες δηλαδή …)βρέθηκαν έξι χιλιάδες  (ναι ,διαβάσατε σωστά …), 6000 τανάλιες για τα δόντια!!!(οι οδοντίατροι του ΙΚΑ έψαχναν να βρουν τανάλιες )Και , επίσης , η έρευνα αποκάλυψε κρυμμένο …γύψο περισσότερο από 8 τόνους!!!!!Γελάτε  ;Χμ!...Για γέλια είναι , ή ,για κλάματα άραγε; Τέλος πάντων!

Το περίεργο , είναι , ότι ενώ από τις έρευνες βγαίνουν ΟΛΑ αυτά προς τα έξω , τα λαμόγια κυκλοφορούν  ελεύθερα  και ωραία !!!Παρά τα τεράστια σκάνδαλα , ΟΥΔΕΙΣ ,μπήκε φυλακή !!!Αυτή είναι η  αλήθεια , δυστυχώς!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου