Τζάμπα !...Τζάμπα πράμα!!!

’Το ‘χε κανονίσει ‘’,ο κύριος Τσάκας! Ναι διαβάσατε πολύ σωστά το όνομα! Τσάκας! Ναι, ‘’είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο ‘’ , που έλεγε  και ‘’έκανε τα προξενιά για τον γάμο μεταξύ του Παναθηναϊκού  και του πρίγκιπα από την Αραβία …, Ντουμπάι  ή κάτι τέτοιο …’’!!!Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο …’’γάμος ‘’κατέληξε σε …’’διαζύγιο’’!!!Όχι ,  πως δεν  ήθελε η …’’νύφη ‘’(λέγε Παναθηναϊκός…)αλλά επειδή ο … ’’γαμπρός ‘’(φώναζε πρίγκιπας …)’’το σκασε  δια του …αρραβώνος…’’!

Και τώρα ΟΛΟΙ τρέχουν και ΔΕΝ φθάνουν !..Και κατά τα φαινόμενα ‘’ΔΕΝ πρόκειται να φτάσουν ΠΟΤΕ..’’!!!Και ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αυτό επειδή η …’’προξενήτρα’’(το όνομα του είναι Τσάκας…)ΔΕΝ κυκλοφορεί πλέον στην …πιάτσα!!!Και ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει που , πως και πότε θα κάνει την εμφάνισή του !!!’’ΟΛΑ παίζονται…’’ μου είπε κάποιος που γνωρίζει και πρόσωπα αλλά και πράγματα …Πράγματι ‘’όλα παίζονται’’, αλλά με τι …’’κανόνες…’’!!Αυτό , όπως  ΟΛΟΙ γνωρίζουμε είναι το ‘’άλφα’’ και το ‘’ωμέγα’’, αλλά στις …’’καθαρές δουλειές…’’ Και αυτή , για την οποία μιλάμε τώρα , μόνο …’’καθαρή ‘’ΔΕΝ  ήταν !!!Υπάρχει αντίρρηση; Όχι , είπατε ;Ωραία !Και φυσικά έχετε απόλυτα …,μα  απόλυτα δίκιο !!!

Όμως!...

Όμως …, σε αυτό που θα σας… διηγηθώ στη συνέχεια ‘’ο κύριος Τσάκας’’(δανείζομαι το όνομα του…)’’δούλεψε με κέφι και όρεξη  και τελικά τα κατάφερε …’’!!!Ναι! Κατάφερε να ‘’το …πουλήσει’’, μέχρι ‘’να πεις  κύμινο ‘’!!!Στην περίπτωση αυτή  που λέτε ,’’ο κύριος Τσάκας ‘’, έκανε ‘’καλή δουλειά’’!!!Βλέπετε …,για την ακρίβεια , σκέφθηκε …,’’πως με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ παίζουν..’’!! Έτσι το ..αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο !!!Ο λόγος όπως πολύ καλά καταλάβατε για κάποια  ελληνικά νησιά που …’’βγήκαν στο σφυρί ‘’και που οι Άραβες  ’τα άρπαζαν’’ χωρίς καν  να το  ..’’πάρουμε χαμπάρι ‘’!!!Εδώ , ΔΕΝ είναι … ’’Παναθηναϊκός ‘’λένε με …νόημα οι περισσότεροι , οι οποίοι  ασχολούνται  με την …’’πώληση της Ελλάδος’’!!!Ε, είπαμε …’’δεν θέλω ουουου..’’(Θεός  συγχωρέστον…),όπως , έλεγε ο πρώην Πρωθυπουργός ο αείμνηστος Γεώργιος Ράλλης!!! Με την ευκαιρία  να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τη συμμετοχή σας στο προχθεσινό άρθρο μου με τίτλο ‘’Πωλείται η Ελλάς ‘’!!!Αν κρίνω  από την , ΟΧΙ απλώς μεγάλη …,αλλά τεράστια  συμμετοχή σας ,το ‘’κομμάτι ‘’αυτό , ‘’χτύπησε στα ίσια , τη καρδιά σας …’’!Και ο Έλληνας έχει μεγάλη …,σπουδαία καρδιά! Αγαπάει την πατρίδα του και όταν χρειάζεται δίνει ακόμα και τη ζωή του !!!Εδώ οι διάφοροι …,’’κανακάρηδες’’ της πολιτικής , ‘’αφού πρώτα μας έκλεψαν ..,μας τα πήραν όλα …,μας  γ… στην κυριολεξία , μας ζητάνε τώρα να πληρώσουμε και το κάνουμε χωρίς μεγάλη αντίδραση , εμείς τα  γαμ…κα!!!!!Ψέματα είναι; Όχι ,βεβαίως !...Να επανέλθω  όμως στο …θέμα μας. Σε εκείνο  που σας έλεγα με τα Ελληνικά νησιά!....Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν , μέλος της Βασιλικής οικογένειας  του Κατάρ αγόρασε  και έκανε δικό του , ένα πολύ …όμορφο νησάκι που βρίσκεται  στο Ιόνιο Πέλαγος! Όπως , γνωρίζω ‘’το νησάκι αυτό είναι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς…’’! Και αποτελεί πραγματικό στολίδι του Ιονίου Πελάγους!...Αυτό που διαβάσατε πριν από λίγο , ΔΕΝ το λέω μόνο εγώ , που κατάγομαι από τη πανέμορφη Ζάκυνθο , το.. ’’φωνάζουν’’ ΟΛΟΙ!!! Ο λόγος για το πανέμορφο νησάκι μας (από προχθές νησάκι του , δυστυχώς !!!)Οξιά! Το νησάκι μας (άντε πάλι!...Είπαμε Χριστιανέ μου νησάκι του !Νησάκι του! Κατάλαβες; Έτσι !Μην ξανακάνεις λάθος!!!Νησάκι του !...)Το νησάκι του λοιπόν , το όποιο παρά τις φυσικές ομορφιές του ήταν ακατοίκητο, είναι ‘’εύκολα  προσβάσιμο’’  και όπως ΟΛΟΙ παραδέχονται είναι και ‘’ιδανικό για ανάπτυξη…’’!!!Είναι …, το νησάκι του (του μέλους της Βασιλικής οικογένειας του Κατάρ…)1.236 στρέμματα και τα περισσότερα από αυτά είναι ‘’έτοιμα για ανάπτυξη…’’!!Υπάρχουν όμως και κάποια στρέμματα (μεγάλη έκταση όπως λένε…)του νησιού μας (εδώ ναι πάει η λέξη , νησιού μας… Αχ, πολύ μου αρέσει αυτό …)που ‘’προστατεύεται ως μέρος του οικολογικού δικτύου Natura 2000…’’!!!Πως είπατε ;Αν αυτό το γνώριζε, το μέλος της Βασιλικής Οικογένειας  του Κατάρ; Τι να σας  πω…, τι να σας απαντήσω… Αν όχι …Καλά να πάθει !!! Όλα! Όλα εδώ μάγκες μου πληρώνονται !!!

Μάλιστα! Είπα πληρώνονται και ευτυχώς , θυμήθηκα την αξία …,για την ακρίβεια το πόσο κόστισε στο βασιλικό μέλος του Κατάρ η Οξιά! Τζάμπα! Πραγματικά ο νεαρός (είναι;)πρίγκιπας  πλήρωσε ελάχιστα χρήματα για ένα τόσο όμορφο νησάκι!!!Πιο συγκεκριμένα , για το ‘’κουκλίστικο νησάκι μας’’ και ενώ η αρχική τιμή ήταν 6,9 εκατομμύρια ευρώ (ήθελα νάξερα ποιος (αν)εγκέφαλος το κοστολόγησε τόσο λίγο …)ο εκ του Κατάρ πρίγκιπας έδωσε πολύ λιγότερα(!)επειδή έχουμε αύξηση στους φόρους της ακίνητης περιουσίας!!!Πλήρωσε πολύ κάτω από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ!!!Μάλιστα !Μάλιστα φίλοι μου! Γι αυτό φωνάζω! Έλα! Έλαααα…, πάρεεεε! Τρελάθηκε το αφεντικό και τα’ βαλε τζάμπα! Ναι …Ναι , αυτό είναι!!Τζάμπα!....Τζάμπα πράμα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου