Application κύριοι!...

Ναι! Έχει δίκιο!...
Και μάλιστα , έχει απόλυτα δίκιο!...
’Ποιος ‘’και ‘’γιατί’’, είπατε;
Χμ!...Ασφαλώς αν  όχι ΟΛΟΙ (προσωπικά πιστεύω ΟΛΟΙ …,μα ΟΛΟΙ όμως!...)οι περισσότεροι (από τα 11.000.000 που είμαστε και τα 11 έχω την άποψη!...)θα έχετε δει και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε θαυμάσει και παράλληλα χειροκροτήσει , την

 υπέροχη διαφήμιση της Vodafone με το …application και τον Κίτσο με τη Τασούλα!..Η διαφήμιση αυτή έχει ..’’μπει’’ για τα καλά στην …ζωή μας πλέον!...ΟΛΟΥΣ μας έχει (η διαφήμιση…)’’ακουμπήσει’’ και με τους φίλους μας την …’’φωνάζουμε…’’!..

‘’Ιεχς  ξεφύγει…’’! Πόσες φορές ΔΕΝ το έχουμε πει αυτό , με τους φίλους μας ή με την γυναίκα μας, σε κάποιες …’’προσωπικές συζητήσεις..’’; Πολλές !Χιλιάδες! Για αυτό σας λέω πως η Vodafone πέτυχε το στόχο της! Το σκοπό της !Όταν η τηλεόραση… ’’παίζει ‘’την διαφήμιση αυτή τα πάντα σταματούν!..Και ΟΛΟΙ ‘’καρφωμένοι’’, με  ’’κομμένη την ανάσα ‘’,παρακολουθούν το …’’..Τασούλα, να περάσω να σε κάνω βόλτα με το …αγροτικό ;’’(αγροτικό βέβαια είναι , ο γάιδαρος , ο οποίος έχει και το …GPS του !’’!!...)Και φυσικά το γέλιο (αχ , πόσο ανάγκη το έχει και σήμερα ο λαός μας..)’’πέφτει’’ βροχή !!!

Με τη σημερινή πολιτική κατάσταση και την ακυβερνησία που έχει η χώρα μας , ύστερα από την  άρνηση για άλλη μια φορά του κυρίου Αλέξη Τσίπρα όλη …,μα όλη η διαφήμιση της Vodafone πάει ...   . ’’γάντι…’’!!!Εκείνο το ..’’ιεχς ξεφύγει..’’ που με τόσο όμορφο και έξυπνο τρόπο λέει η  Τασούλα  ‘’ταιριάζει απόλυτα στον Αλέξη Τσίπρα..’’!Και αυτό γιατί  ο ‘’μικρός’’ έχει –δυστυχώς- ‘’καβαλήσει’’(όπως λένε ΟΛΟΙ …)   ’’καλάμι ‘’και …’’τρέχει ‘’με …’’πυραυλική ταχύτητα’’! Το ζητούμενο είναι σαν …’’σπάσει’’ αυτό το ..’’καλάμι ‘’, τι θα γίνει ;Εάν …τραυματίσει μόνο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ λίγο ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό!...Έτσι είναι , είπατε; Όμως εάν …τραυματισθούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες τότε τι γίνεται ;Μπορεί να μας απαντήσει ο Αλέξης ;(ο κ.Τσίπρας καλέ…)Ο λαός περιμένει…

Εδώ λοιπόν χρειάζεται το application(απλικαιισον…)και μάλιστα πολύ …, πολύ δυνατά !Κύριοι της πολιτικής ξεχνάτε πολύ…, πολύ δυνατά !Κύριοι της πολιτικής ξεχνάτε την ..’’εφαρμογή …’’, για την οποία , σας έδωσε πρόσφατα , εντολή ο Ελληνικός λαός , με τις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012!Application κύριοι!...Application !...Εμπρός λοιπόν ….




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου