Μπαλκόνια τέλος λοιπόν!!!

Αλήθεια πόσο μου έχουν λείψει τα …’’μπαλκόνια…’’!!!Εκεί από όπου οι πολιτικοί  αρχηγοί τα …’’έταζαν’’ ΟΛΑ!!! ‘’Λαγούς με… πετραχήλια’’!! Εκεί (από τα μπαλκόνια …) από όπου  οι πολιτικοί … ’’διαλαλούσαν ‘’…,όχι το …’’εμπόρευμά  ‘’τους , ΟΧΙ αυτό , αλλά το τι έχουν , να μας προσφέρουν .Ήταν ένα είδος …’’πλειστηριασμού ..’’!!!







Ποιός μπορεί να ξεχάσει  αυτό που είχε πει κάποτε , ο Γεώργιος Παπανδρέου όταν μετά την Λάρισα  είχε επισκεφθεί τον Βόλο ;Είναι πραγματικά από τα ωραία! Από τα πολύ –πολύ ωραία .Ο αείμνηστος  Παπανδρέου κουρασμένος από την …’’μπαλκονομαχία…’’ μόλις βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου  στο Βόλο  και ο συγκεντρωμένος κόσμος τον χειροκροτούσε , είπε: ’’Λαέ  της Λάρισας ‘’!....(σταμάτησε για λίγο , όπως κάνουν ΟΛΟΙ  οι έξυπνοι πολιτικοί προκειμένου να …δεχθεί το χειροκρότημα και συνέχισε…)’’Λαέ της Λάρισας …’’!...(Για δεύτερη φορά ..έκοψε τον λόγο του για το …χειροκρότημα ..)Είχε κάνει λάθος  και  ο υπασπιστής του , που το είχε ….’’πιάσει ‘’εγκαίρως του φωνάζει . ’’Πρόεδρε στο Βόλο είμαστε! Στο Βόλο…’’! Την ίδια στιγμή ο Γεώργιος Παπανδρέου  αντιλαμβάνεται την γκάφα  του και με όλη τη δύναμη του λέει ‘’Λαέ της Λάρισας , έλα εδώ στο Βόλο , για να δείς το τι γίνεται…’’!!!Και φυσικά καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ πόσο έξυπνα ‘’κάλυψε’’ το τραγικό λάθος του …,την γκάφα του ο Παπανδρέου !...Αυτό και πολλά…, μα πάρα πολλά αστεία …και μη …σοβαρά  συνέβαιναν , στην … ’’εποχή του μπαλκονιού…’’!

Τώρα;

Χμ!....Τα πράγματα άλλαξαν δυστυχώς  ! Τα ‘’προεκλογικά μπαλκόνια …γκρεμίστηκαν …’’!!!Πολλοί λένε (πιο ήπια…)ότι.. ’’καταργήθηκαν …’’!!!Γεγονός πάντως είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ !... Στη θέση τους (είπαμε  ρεεε στα μπαλκόνια…)’’μπαίνουν ‘’ή ‘’τεχνολογία ‘’και τα… ’’όργανά ‘’της !...

Έτσι τα κόμματα δίνουν τον προεκλογικό τους αγώνα , από , το διαδίκτυο! Αναπτύσσουν πλέον με συνεντεύξεις και σχόλια , μέσα από τις δικές τους  δικτυακές τηλεοράσεις !Και ο λαός που διαθέτει τα… ’’απαραίτητα εργαλεία…’’ μπορεί με ένα ‘’κλικ’’ να μπει και να δει …,να ακούσει …να μάθει …να καταλάβει (;)τα πάντα!

Είναι γεγονός …,γεγονός αναμφισβήτητο ότι ΟΛΑ τα κόμματα (μικρά …,μεσαία …και μεγάλα..)έχουν ‘’φτιάξει δική τους  σελίδα…’’!... Και μέσα από αυτή επικοινωνούν με τον κόσμο! Όχι μόνο με τον δικό τους , αλλά και με τους φίλους –οπαδούς , των άλλων κομμάτων , οι οποίοι μάλιστα τις πιο πολλές φορές , μπορούν και κάνουν τα δικά τους σχόλια!...Τώρα ποιος τα… διαβάζει …,ή ποιοι λαμβάνουν (αυτά τα σχόλια…)υπ όψη τους , αυτό είναι ‘’μια άλλη ιστορία…’’!...Να σας υπενθυμίσω πως στο webtv του ΠΑΣΟΚ έχουν ‘’αναρτηθεί’’ δηλώσεις , όχι μόνο του προέδρου του …, αλλά και της εκπροσώπου του κινήματος  όπως επίσης και των άλλων στελεχών! Να προσθέσω ότι από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (μέσα από αυτή …)ο ‘’επισκέπτης μπορεί να συνδεθεί ‘’και με τη διαδικτυακή τηλεόραση , από την οποία θα πληροφορηθεί και θα δει στοιχεία και ντοκουμέντα από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ!..

Το ίδιο γίνεται …,για την ακρίβεια η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τη Νέα Δημοκρατία!..Εδώ στη ΝΔ ,θα πρέπει να σας πω ότι ‘’λειτουργεί χώρος για την κοινωνική δικτύωση…’’ Υπάρχει βεβαίως και διαδικτυακή τηλεόραση με τις ομιλίες (αποσπάσματα …,αλλά και ολόκληρες…)του προέδρου και άλλων στελεχών!...Επίσης και στον ΛΑΟΣ έχουν διαδικτυακή τηλεόραση (ΛΑΟΣ TV) αλλά και ιστοσελίδα ‘’tileasty1’’(μπαίνετε από το YouTube )από την οποία μπορείτε να δείτε  αποσπάσματα από όλες τις εκπομπές  του καναλιού (ΤΗΛΕΑΣΤΥ)και φυσικά τις περιοδείες και εκδηλώσεις (ομιλίες κλπ)του προέδρου του ΛΑΟΣ!...

Η τεχνολογία λοιπόν τρέχει και μάλιστα με …’’πυραυλική ταχύτητα …’’,έτσι και τα κόμματα είναι υποχρεωμένα να τρέχουν με την ίδια ταχύτητα , προκειμένου να την …προλαβαίνουν! Είναι λοιπόν  γεγονός ότι τα ‘social media’’,μετατράπηκαν ‘’σε πεδίο δράσης λαμπρό των πολιτικών …’’!!!Μπαλκόνια τέλος λοιπόν !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου