Είναι πλέον …αποκόμματα!!!

Αυτές οι εκλογές…, είχαν τα ….’’πάντα ΟΛΑ …’’, όπως λέει με τον δικό του τρόπο , ο καλός μου φίλος Νίκος Αλέφαντος! Και εδώ που τα λέμε , ο Νικόλας , έχει απόλυτα δίκιο! Τι θέλεις και ΔΕΝ είχαν; Οι εκλογές καλέ !... Οι εκλογές !...)Ονόματα που έμειναν …εκτός ; Κάποια άλλα (ονόματα …) που …μπήκαν και ακόμα ΔΕΝ το πιστεύουν ; Την …πανωλεθρία που έζησαν τα δυο πρώην μεγάλα;(κόμματα ντε!...)

Και την Χρυσή Αυγή  που πήρε τα πάνω της; Για αυτό σας λέω από ΟΛΑ , αυτή η εκλογική αναμέτρηση !Από όλα …

·        Υπάρχει λοιπόν μια νέα πολιτική καινοτομία .Όταν θα μπαίνει στο Κοινοβούλιο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής , υποχρεωτικά θα πρέπει να σηκώνονται , όλοι όρθιοι!!!Παράγγελμα : ’’Εγέρθυτω’’!!!!!

·        Πανωλεθρία! Ναι! Πανωλεθρία έπαθαν , τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ! Έχασαν ! Έχασαν !Και ακόμα χάνουν πόντους! Να φανταστείτε ότι στην Πειραιά το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ βγάζει ούτε έναν βουλευτή!!!Η ΝΔ σε δικά της …’’κάστρα’’ ηττήθηκε!!Ακόμα και αυτό ΔΕΝ είναι …περίεργο στην περιφέρεια Αττικής το ΠΑΣΟΚ ήρθε έκτο κόμμα!...Μετά …,ή κάτω από την Χρυσή Αυγή !! ’’Εγέρθυτω’’!!!!Καταλάβατε;

·        Μέχρι σήμερα …,για την ακρίβεια μέχρι και τις 5 Μαΐου είχαμε ‘’Κεντροδεξιά …’’, ’’Κεντροαριστερά ‘’!Παρατάξεις και κόμματα που τα είχαμε και μας είχαν …συνηθίσει!...Σήμερα (‘’αύριο’’ λέει κάποιος…)μετά από τις εκλογές της Κυριακής 6 Μαΐου 2012 , έχουμε και τρίτο αλλά και τέταρτο …και πέμπτο… πόλο την ‘’Ριζοσπαστικοποιημένη Αριστερά ‘’,την ‘’Άκρα Δεξιά’’(Χρυσή Αυγή)και την …’’Κεντροδεξιοαριστερά’’!!! (Ανεξάρτητοι Έλληνες…)Και τέλος…

·        Έχουμε το τρανταχτό στοιχείο ότι, σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ είχε μείον 13%, ο ΣΥΡΙΖΑ  συν 11,%, ενώ το ΠΑΣΟΚ …έπεσε κατά 30,4%!!!Να πούμε ακόμα πως το ΚΚΕ ‘’βγήκε’’ ενισχυμένο κατά 1%.Αυτά τα παραδοσιακά κόμματα τα τελευταία αυτά χρόνια ουδέποτε είχαν τέτοια ‘’περίεργα ‘’(λένε πολλοί )ποσοστά! Αυτή είναι η αλήθεια, σήμερα!…Ένα πάντως, είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κόμματα , είναι πλέον …αποκόμματα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου