Η …λυπητερή!!!

Δεν μπορώ να ξέρω τι πρόκειται να γίνει τώρα , ύστερα από ΟΛΑ όσα …συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες …,’’με τις  διερευνητικές εντολές …’’!Εκείνο , για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι …’’πάμε για εκλογές …’’!!Και ακόμα πιο σίγουρος είμαι για τα ..χαράτσια (τα νέα …) που έρχονται!...Νομίζατε  ότι μας …ξέχασαν; Όχι βέβαια!...Πως μπορούν άλλωστε να το κάνουν.

Έτσι και μετά την κάλπη …,’’έρχεται η στιγμή , που το κράτος θα μας βάλει το χέρι του , πιο βαθιά στις τσέπες …’’!!!Θα μας τα …πάρουν πλέον ΟΛΑ ! Τις επόμενες ημέρες λοιπόν ανεξάρτητα ποια θα είναι (εάν θα είναι …)Κυβέρνηση ,έρχονται τα (νέα!)χαράτσια …Έχουμε και λέμε … (έρχονται δηλαδή …)

·        Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενο  Δομημένων Επιφανειών !Θα πληρώσουμε – δυστυχώς – μαζεμένα χιλιάδες ευρώ !Οι λογαριασμοί που… ’’ώρα με την ώρα τυπώνονται’’, θα περιλαμβάνουν  την πρώτη δόση ή και όλες μαζί (πέντε είναι …)που θα πρέπει (η δόση …)να πληρωθεί μέσα στο 2012!!!

·        Έκτακτη (όλα έκτακτα τελικά είναι!...) εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011!(Το κράτος έπρεπε να το κάνει! Ο λόγος για την αλληλεγγύη!...Εκείνο έπρεπε να πληρώνει δηλαδή!)

·        Τέλος επιτηδεύματος !Πεντακόσια (500 )ευρώ , θα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες! Το κράτος δεν …’’παίζει..’’!Το καταλάβατε , ή να το… ξαναπώ;

·        Φόρος επί των στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης! Εδώ ΔΕΝ έχουμε ή ΔΕΝ θα έχουμε σε λίγο να φάμε… και αυτοί ‘’μιλάνε ‘’,για φόρο πολυτελούς διαβίωσης!!

·        Είναι εδώ και το …Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του 2009!Κάπου 150.000 άτομα(εκκαθαριστικά τα λένε!...)που είχαν το  2008 μεταβολές  στην ακίνητη περιουσία  τους , θα την … χρυσοπληρώσουν τώρα! Είδατε , το κράτος ΔΕΝ σας … ξεχνά!!!Το ίδιο γίνεται και για αυτούς που ‘’έκαναν  αλλαγές –μεταβολές’’ ακίνητης περιουσίας το 2010 και το 2011!...Αμεεε!!!Και τέλος(;)

·        …Ήρθε ο φόρος εισοδήματος των φυσικών προσώπων  για το 2011!Να υπογραμμίσω εδώ, πως, έως και τις 15 Ιουνίου του 2012 θα πρέπει ΟΛΟΙ να υποβάλλουμε  φορολογικές δηλώσεις !...Και εγώ , πίστευα πως για εφέτος μας… ξέχασαν!!!Χμ!...Είπα ,λες ,…Να όμως που ,έπεσα …έξω! Έρχονται τα νέα χαράτσια! Η …….λυπητερή!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου