ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Η …λυπητερή!!!

Δεν μπορώ να ξέρω τι πρόκειται να γίνει τώρα , ύστερα από ΟΛΑ όσα …συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες …,’’με τις  διερευνητικές εντολές …’’!Εκείνο , για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι …’’πάμε για εκλογές …’’!!Και ακόμα πιο σίγουρος είμαι για τα ..χαράτσια (τα νέα …) που έρχονται!...Νομίζατε  ότι μας …ξέχασαν; Όχι βέβαια!...Πως μπορούν άλλωστε να το κάνουν.

Έτσι και μετά την κάλπη …,’’έρχεται η στιγμή , που το κράτος θα μας βάλει το χέρι του , πιο βαθιά στις τσέπες …’’!!!Θα μας τα …πάρουν πλέον ΟΛΑ ! Τις επόμενες ημέρες λοιπόν ανεξάρτητα ποια θα είναι (εάν θα είναι …)Κυβέρνηση ,έρχονται τα (νέα!)χαράτσια …Έχουμε και λέμε … (έρχονται δηλαδή …)

·        Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενο  Δομημένων Επιφανειών !Θα πληρώσουμε – δυστυχώς – μαζεμένα χιλιάδες ευρώ !Οι λογαριασμοί που… ’’ώρα με την ώρα τυπώνονται’’, θα περιλαμβάνουν  την πρώτη δόση ή και όλες μαζί (πέντε είναι …)που θα πρέπει (η δόση …)να πληρωθεί μέσα στο 2012!!!

·        Έκτακτη (όλα έκτακτα τελικά είναι!...) εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011!(Το κράτος έπρεπε να το κάνει! Ο λόγος για την αλληλεγγύη!...Εκείνο έπρεπε να πληρώνει δηλαδή!)

·        Τέλος επιτηδεύματος !Πεντακόσια (500 )ευρώ , θα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες! Το κράτος δεν …’’παίζει..’’!Το καταλάβατε , ή να το… ξαναπώ;

·        Φόρος επί των στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης! Εδώ ΔΕΝ έχουμε ή ΔΕΝ θα έχουμε σε λίγο να φάμε… και αυτοί ‘’μιλάνε ‘’,για φόρο πολυτελούς διαβίωσης!!

·        Είναι εδώ και το …Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του 2009!Κάπου 150.000 άτομα(εκκαθαριστικά τα λένε!...)που είχαν το  2008 μεταβολές  στην ακίνητη περιουσία  τους , θα την … χρυσοπληρώσουν τώρα! Είδατε , το κράτος ΔΕΝ σας … ξεχνά!!!Το ίδιο γίνεται και για αυτούς που ‘’έκαναν  αλλαγές –μεταβολές’’ ακίνητης περιουσίας το 2010 και το 2011!...Αμεεε!!!Και τέλος(;)

·        …Ήρθε ο φόρος εισοδήματος των φυσικών προσώπων  για το 2011!Να υπογραμμίσω εδώ, πως, έως και τις 15 Ιουνίου του 2012 θα πρέπει ΟΛΟΙ να υποβάλλουμε  φορολογικές δηλώσεις !...Και εγώ , πίστευα πως για εφέτος μας… ξέχασαν!!!Χμ!...Είπα ,λες ,…Να όμως που ,έπεσα …έξω! Έρχονται τα νέα χαράτσια! Η …….λυπητερή!!!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti