Ο λαός θα σας τιμωρήσει!!!

Το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν …’’μέσα’’, στην πραγματικότητα! Ο συνάδελφος είχε …’’πιάσει’’ τα …’’γεγονότα ‘’, όπως ακριβώς διαδραματίζονται σήμερα!...’’Τσίπρα ..Τσίπρα… τον καημό μου…’’ έγραψε ο φίλος συνάδελφος και συμπατριώτης μου Άγγελος Πυριόχος , αλλάζοντας τον κανονικό-σωστό στίχο , που λέει …’’Βράχο …,Βράχο …,τον καημό μου …’’!!!
Και πραγματικά έχει δίκιο! Ολόκληρη η Ελλάδα …,’’κρέμεται ‘’από το ‘’Ναι ‘’,ή ‘’Όχι’’ του αρχηγού της ‘’Κουμουνδούρου ‘’!...Ακόμα και ο …’’πολιτικός του πατέρας ‘’, ο Αλέκος Αλαβάνος ‘’μίλησε’’, έγραψε καλύτερα , ότι ο Αλέξης Τσίπρας , θα πρέπει να πει την  ’αλήθεια στον Ελληνικό λαό’’ και ότι θα πρέπει να ‘’αφήσει την αλαζονεία…’’!!!



Εδώ που τα λέμε , εκεί κάτω στην Κουμουνδούρου , ο κάθε ένας έχει τον δικό του ..’’χαβά!...’’!!...Το δικό του… ’’μπαϊράκι ‘’!!..Όπως αυτό  που  είπε , ο δάσκαλος μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση , ο Μανώλης Γλέζος , για τον …’’εσωτερικό δανεισμό’’ των 100 ευρώ!...’’Δάσκαλε αν είχα 100 ευρώ παραπάνω από τα ψίχουλα που παίρνω θα …,ένιωθα βασιλιάς…’’!(λέμε τώρα…)Αυτή είναι η πραγματικότητα και ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει!..’’Ξάστερες κουβέντες ‘’,όπως λέει ο λαός μας !!...

Τώρα! Είναι γεγονός …,το λένε και το υποστηρίζουν ΟΛΟΙ (ακόμα και οι δικοί του άνθρωποι …)ότι ο Αλέξης  Τσίπρας , ‘’πετάει’’!!! Και ότι κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να τον ‘’προσγειώσουν’’!!! ’’Τα μυαλά του παιδιού ‘’ δεν δέχομαι  τον όρο παιδί για τον κο Τσίπρα!...), έχουν πάρει …αέρα…’’, τονίζουν οι δικοί του φίλοι και  οπαδοί !!!Και συμπληρώνουν.  ’’Η Ελλάδα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ…’’(ακόμα και από τον  ‘’δικό’’ σας, Αλέξη Τσίπρα… Έτσι ΔΕΝ είναι κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ …)Άλλωστε πως είναι  δυνατόν μια ολόκληρη χώρα …,ΟΛΟΙ οι Έλληνες τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό (ομογενείς …Ανησυχούν δίκαια οι άνθρωποι για τη πατρίδα και το μέλλον της …)να είναι …,να είμαστε ‘’έρμαια του Αλέξη  Τσίπρα;’’  Έλα …’’ρεεε Μεγάλε!...’’,’’Ποιός είσαι ρεεε;’’!!!Ο … ’’ένας ‘’;Ο …’’μοναδικός ‘’;   

’Σωτήρας και ο Τσίπρας’’(!!!)μου είπε ; Ένας καλός μου φίλος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ! ‘’Όχι!...’’,απάντησα! ’’Όχι , δεν αντέχω από άλλους σωτήρες !Φθάνει πια… Αρκετά!’’!!!Πως είπατε; Έχω δίκιο ;Έτσι είναι !Οι ‘’σωτήρες τέλος’’!!!Ο Αλέξης (ο Τσίπρας ρεεε…)ΔΕΝ απάντησε ποτέ στο , ‘’που θα βρει τα λεφτά για μισθούς και συντάξεις , για τα μεγάλα…, τα τεράστια χρέη της Ελλάδος αν η χώρα μας ‘’βγει’’ από το ευρώ ;…’’!!! Αλήθεια που θα τα βρεις ρεεε παιδί μου ;Αντί όμως να απαντήσει σε αυτό , ο Πρόεδρος της ‘’Κουμουνδούρου ‘’ο Αλέξης Τσίπρας…, ναι ο Αλέξης …)’’σύρει την χώρα’’ σε (νέες εκλογές!!!Ο νεαρός Τσίπρας και η ‘’αλαζονεία του’’(έτσι φωνάζει ο κόσμος και έχει δίκιο …)έφερε τη χώρα μπροστά σε αυτή , την επικίνδυνη ‘’ιστορική στιγμή …’’!!!’’Καμμένος ‘’ο λαός μας !!Χωρίς ‘’Τσίπ(ρ)α’’, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , οι πολιτικάντηδες!!Ο λαός θα σας απαντήσει στις(νέες )εκλογές!!!Και μάλιστα πολύ σκληρά !...Θα σας τιμωρήσει!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου