Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα !!!

Είμαι, αν όχι ο πρώτος από τους πρώτους που δημιούργησαν και παρουσίασαν την ‘’εκπομπή της Τροχαίας’’! Και το λέω αυτό χωρίς καμιά…’’έπαρση’’! Μακριά από εμένα αυτό (η έπαρση …)και το γνωρίζετε, όλοι εσείς που με ξέρετε και ‘’ποντάρετε, στον Γιώργο Κοντονή’’! Πιστεύω πως ποτέ (και ΔΕΝ πρόκειται να το κάνω στον ‘’αιώνα τον… άπαντα’’!!!)ΔΕΝ σας έχω…’’πουλήσει…’’!!!Έτσι ΔΕΝ είναι;


Λοιπόν  Χιλιάδες φορές έχω αναφερθεί τόσο από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, όσο και τις εφημερίδες, για τις… ’’ιδιοτροπίες ‘’των ελληνικών δρόμων και ιδιαίτερα των εθνικών !Γιατί σε αυτούς (τους εθνικούς δρόμους …)τα προβλήματα είναι ΟΧΙ απλά μεγάλα, αλλά τεράστια και, αυτό είναι το κρίσιμο, αξεπέραστα!!! Και αυτό, επειδή ο ‘’θάνατος παραμονεύει…’’!!! Και θα πρέπει να υπογραμμίσω πως, ‘’η Ελλάδα κάθε χρόνο πενθεί ,για τον χαμό εκατοντάδων συνανθρώπων  μας, οι οποίοι αφήνουν την τελευταία τους πνοή, στην άσφαλτο , σε κάποιο τροχαίο ατύχημα!’’!!!

Είναι γεγονός ότι, ο ’’θάνατος καραδοκεί ‘’σε όλα…, ή σχεδόν σε  όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδος! Έχουμε δρόμους ‘’καρμανιόλες’’! Με ‘’φονικές παγίδες’’! Έχουμε εθνικά οδικά δίκτυα που ‘’προκαλούν τρόμο’’ στους οδηγούς !Σε κάθε έξοδο θρηνούμε περισσότερες από 100 (ναι εκατό !)ζωές. Πάνω από 100 άτομα σκοτώνονται, επειδή οι δρόμοι είναι ακατάλληλοι !Και μέχρι στιγμής ΟΥΔΕΙΣ από τους υπευθύνους , έχουν πάει φυλακή !..Ενώ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (οι υπεύθυνοι… ή ανευθυνουπεύθυνοι…)ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ…

Οι… κακοτοπιές στους εθνικούς δρόμους είναι πολλές! Και ΔΕΝ  είναι σε ένα μόνο σημείο !Είναι παντού! Από τον Έβρο  μέχρι και την Κρήτη! Απόδειξη ΟΛΩΝ αυτών είναι τα χιλιάδες παρεκκλήσια που είναι τοποθετημένα ,σε κάθε σημείο όλων των δρόμων , εθνικών και μη , για συνανθρώπους μας… που θυσιάστηκαν στον ‘’Μολώχ της ασφάλτου ‘’!!! Ακόμα σε σημεία ‘’καρμανιόλες’’, κάποιοι έχουν τοποθετήσει πινακίδες που λένε, ‘’εδώ πεθαίνεις!'’!!!Φρικτό αλλά αληθινό .

Τελειώνοντας το σημείωμα αυτό, σας θυμίζω πως η χώρα μας και στα τροχαία ατυχήματα κατέχουν την πρώτη θέση! Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, δυστυχώς !Και κανενός ΔΕΝ ιδρώνει το… αφτί !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου