…Τον δρόμο , προς τα αποδυτήρια!!!

Το έχω γράψει κι άλλοτε! Το έχω …φωνάξει πολύ …,μα πάρα πολύ δυνατά , προς κάθε …κατεύθυνση έχω κάνει …σημαία !Και όπως έχω υποσχεθεί σε όλους , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ ΠΑΝΤΟΤΕ!!..Κάνοντας πράξη την υπόσχεσή μου αυτή …,’’φωνάζω’’ δυνατά και  ίσως πιο
δυνατά , από κάθε άλλη φορά , ‘’φωνάζω’’ και παράλληλα ‘’κρούω’’ τον ‘’κώδωνα του κινδύνου ‘’, πως θα πρέπει αυτές τις κρίσιμες στιγμές , να στείλουμε στην Βουλή, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΘΕΙ –ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!

Πέντε ΟΧΙ, στους ‘’επαγγελματίες πολιτικούς ‘’και σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που δηλώνουν ως ‘’επάγγελμα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ‘’!!! Και ΔΕΝ είναι λίγοι αυτοί που το λένε και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!’’Τι  δουλειά κάνεις’’ ρωτάει ο κόσμος τον υποψήφιο… και η απάντηση (τραγική αλλά αληθινή πέρα για πέρα και παρακαλώ χωρίς τσίπα! Όχι…Τσίπρα! Τσίπα !!!) ’’…Βουλευτής !...’’!!!

Αυτός ο άνθρωπος (αυτός που το δηλώνει ‘’φουσκώνοντας’’ όπως το… παγώνι , από εγωισμό!!!)’’ ΔΕΝ πέρασε ποτέ μέσα από την ζωή και τα προβλήματα της ‘’! Ακόμα, ‘’δεν ταλαιπωρήθηκε στις ουρές της Εφορίας , του ΙΚΑ αλλά και της Πολεοδομίας’’! Επίσης ‘’μαυρίστε ‘’ αυτούς που , ‘’δεν …μαρτύρησαν ‘’από την γραφειοκρατία, που δεν έζησαν την αγωνία του απλού πολίτη , όταν λήγει το γραμμάτιο και ΔΕΝ έχει (ακόμα )το ακριβές αντίτιμο…’’! Σε ΟΛΟΥΣ αυτούς δείξτε την… ’’πόρτα εξόδου της Βουλής ‘’!Μην τους ψηφίζετε !Κλείστε τους την πόρτα!...

Να υπογραμμίσω στο σημείο αυτό, ‘’ότι αυτή την εποχή, εκείνο που θα…’’παίξει ‘’, πρωτεύοντα ρόλο στις εκλογές , που έρχονται , είναι : ’’Τι ήθος !Το καθαρό παρελθόν !Και η χωρίς σκάνδαλα και μελανά σημεία ζωή τους’’!!!(Των πολιτικών , δηλαδή…)!!

Εάν τέλος ο υποψήφιος ΔΕΝ έχει ‘’περάσει’’ (από πολλά κύματα βέβαια..) ΟΛΑ όσα κατά καιρούς έχουμε εμείς ‘’ζήσει’’ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ο υποψήφιος…) ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!! Για αυτό δείξτε του ‘’κόκκινη κάρτα’’! Τον δρόμο προς τα …αποδυτήρια !!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου