….Και οι Τούρκοι τον …χαβά τους!!!

Μέσα  στις πολλές δημοσκοπήσεις ,που και αυτό το Σαββατοκύριακο  διαβάσαμε(πέντε ήταν ….επτά…, δέκα …,Αυτό ΔΕΝ  έχει σημασία πλέον !...)και που , όπως ήταν επόμενο από την; …’’ζάλη κουτουλάγαμε …’’,αφήσαμε δυστυχώς (ΟΧΙ εμείς οι απλοί πολίτες…,  ΟΧΙ εμείς , αλλά  οι Κυβερνήσεις και οι αρχηγοί των κομμάτων!!Και όταν λέμε κόμματα , εννοούμε ΟΛΑ …, μα ΟΛΑ τα κόμματα!!), ένα γεγονός , να …περάσει σχεδόν απαρατήρητο!!!

Βέβαια οι εφημερίδες το …έπνιξαν ή ΔΕΝ το …’’έβαλαν ‘’καν! Βλέπετε αυτό (η είδηση αυτή )ΔΕΝ …πουλάει!!..Και έτσι οι άλλοι (οι απέναντι από το Αιγαίο  μας…)έκαναν θαυμάσια την δουλειά τους!!!Αυτή είναι η αλήθεια! Πικρή ;Ναι! Όμως πέρα για πέρα ‘’πραγματική ‘’!Πραγματικότητα πιο σωστά !...

Οι Τούρκοι (περί αυτών πρόκειται…)είδαν το… ’’μπάχαλο’’, που επικρατεί στην χώρα μας (ακυβερνησία και ΔΕΝ μιλάω για την κυβέρνηση Πικραμένου!)αυτός ο αλληλοσπαραγμός και το πρωί της Παρασκευής (25 Μαΐου 2012)έστησαν μια τεράστια σημαία , στα Στενά της Μυκάλης , εκεί ..,ακριβώς απέναντι από το Πυθαγόρειο της Σάμου , για να δείξουν άλλη μια φορά τη δύναμή τους !!Οργάνωσαν μάλιστα (οι Τούρκοι)για το θέμα αυτό και μια ειδική τελετή , με στρατιωτικό άγημα και γενικά υπήρξε μια φιέστα !!!

Όταν οι Τούρκοι  ρωτήθηκαν , δικαιολόγησαν , αυτό το γεγονός , λέγοντας πως αυτό ‘’εντάσσεται στα πλαίσια των  εκδηλώσεων , για τη 93η επέτειο της αποβίβασης του Κεμάλ στην Σαμψούντα που έγινε στις 19 Μαΐου του 1919…’’!!!ΟΧΙ παίζουμε !!!Οι δικοί μας στην … κοσμάρα τους και οι Τούρκοι τον …χαβά τους !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου