Εάλω η Ελλάς!!!

Τότε και σήμερα !Σήμερα και τότε .Τότε το 1453 υπήρξε προδοσία και η πόλη ‘’έπεσε’’ στα χέρια των αλλοθρήσκων !...Σήμερα έχουμε προδότες που …’’παραδίδουν’’ την Ελλάδα στα χέρια των άλλων !!!
Τότε , το 1453 οι Τούρκοι , ‘’μπήκαν ‘’ στα τείχη από μια μικρή πόρτα (κερκόπορτα…)που …’’λησμόνησε’’(;) να κλείσει ο ‘’εντεταλμένος’’   για αυτό !


Αποτέλεσμα , παρά τους αγώνες , τις δυνατές μάχες σώμα με σώμα που έδωσαν οι Έλληνες Χριστιανοί και τις θυσίες τους, οι αλλόθρησκοι νίκησαν και ‘’πήραν την πόλη , πήραν την ‘’.

Σήμερα , δυστυχώς , συμβαίνει ακριβώς το ίδιο !!!Μόνο που η πόρτα …,η κερκόπορτα δηλαδή , ΔΕΝ είναι ‘’μικρή ‘’, αλλά είναι μεγάλη, ‘’ολόκληρη’’! Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο !Κάθε …σημείο και ένας προδότης! Κάθε προδότης έτοιμος για ΟΛΑ και σε ΟΛΑ τα σημεία . Και η πατρίδα κινδυνεύει να ..’’πέσει’’, όπως η Πόλη !!!

Οι αλλόθρησκοι ..,’’οι μονιασμένοι κατακτητές ασελγούν , σφάζουν και δένουν με αλυσίδες (τους Έλληνες )για να τους πουλήσουν στα σκλαβοπάζαρα …’’!Και ο ιστορικός σημειώνει ακόμα , ‘’…οι περισσότεροι από τους Έλληνες , αποκεφαλίζονται επιτόπου και άλλοι (ιδιαίτερα γυναίκες …), προτιμούν να πέσουν , στα πηγάδια και να πνιγούν παρά να ατιμαστούν …’’!!! ΟΛΑ αυτά το 1453 , 559 χρόνια πριν !!!

Tώρα …, στη δική μας εποχή, οι …’’κατακτητές ‘’που πήραν το (όλα καλά …, δηλαδή ) από τους ανθρώπους που εμείς είχαμε επιλέξει και είχαμε δώσει το δικαίωμα να μας κυβερνήσουν , οι σημερινοί ‘’κατακτητές ‘’λοιπόν ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!! Με λίγο , διαφορετικό τρόπο βεβαίως !...ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΕΣ!!!Και σήμερα , όπως τότε το 1453 , έχουμε βιασμούς ! Έχουμε λεηλασίες !Έχουμε ‘’αποκεφαλισμούς’’!(Κλείνουν – μπαίνουν λουκέτα στις επιχειρήσεις…)Έχουμε αυτοκτονίες!(Τότε για να μην  ατιμαστούν έπεσαν στα πηγάδια και πνίγηκαν !..Δεν είναι το ίδιο ; Έχουμε σκλαβοπάζαρα !)Όταν από …κυρίαρχοι γινόμαστε ‘’υπάλληλοι’’!..Το ίδιο δεν είναι ;)Έχουμε  αρπαγές περιουσιών ! Έχουμε ‘’μανιασμένους’’ κατακτητές !Μα πάνω από ΟΛΑ έχουμε ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Και οι προδότες ΔΕΝ είναι ένας !!!Μα ούτε δύο !!! Είναι – δυστυχώς –ΠΟΛΛΟΙ!!!Και ΟΛΟΙ έχουν το ίδιο …όνομα .΄Η θέλουν… και αυτοαποκαλούνται ‘’ΣΩΤΗΡΕΣ’’!!!(Δεν θέλουμε άλλους …ρεεε!!!)

Εάλω η πόλη , τότε , στις 29 Μαΐου του 1453 , ημέρα Τρίτη (όπως τούτη εδώ η ημέρα )Εάλω η Ελλάς σήμερα , ημέρα Τρίτη 29 Μαΐου του 2012!Το ίδιο έργο 559 χρόνια μετά !!!!!Άλλοι πρωταγωνιστές !!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου