ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Εάλω η Ελλάς!!!

Τότε και σήμερα !Σήμερα και τότε .Τότε το 1453 υπήρξε προδοσία και η πόλη ‘’έπεσε’’ στα χέρια των αλλοθρήσκων !...Σήμερα έχουμε προδότες που …’’παραδίδουν’’ την Ελλάδα στα χέρια των άλλων !!!
Τότε , το 1453 οι Τούρκοι , ‘’μπήκαν ‘’ στα τείχη από μια μικρή πόρτα (κερκόπορτα…)που …’’λησμόνησε’’(;) να κλείσει ο ‘’εντεταλμένος’’   για αυτό !


Αποτέλεσμα , παρά τους αγώνες , τις δυνατές μάχες σώμα με σώμα που έδωσαν οι Έλληνες Χριστιανοί και τις θυσίες τους, οι αλλόθρησκοι νίκησαν και ‘’πήραν την πόλη , πήραν την ‘’.

Σήμερα , δυστυχώς , συμβαίνει ακριβώς το ίδιο !!!Μόνο που η πόρτα …,η κερκόπορτα δηλαδή , ΔΕΝ είναι ‘’μικρή ‘’, αλλά είναι μεγάλη, ‘’ολόκληρη’’! Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο !Κάθε …σημείο και ένας προδότης! Κάθε προδότης έτοιμος για ΟΛΑ και σε ΟΛΑ τα σημεία . Και η πατρίδα κινδυνεύει να ..’’πέσει’’, όπως η Πόλη !!!

Οι αλλόθρησκοι ..,’’οι μονιασμένοι κατακτητές ασελγούν , σφάζουν και δένουν με αλυσίδες (τους Έλληνες )για να τους πουλήσουν στα σκλαβοπάζαρα …’’!Και ο ιστορικός σημειώνει ακόμα , ‘’…οι περισσότεροι από τους Έλληνες , αποκεφαλίζονται επιτόπου και άλλοι (ιδιαίτερα γυναίκες …), προτιμούν να πέσουν , στα πηγάδια και να πνιγούν παρά να ατιμαστούν …’’!!! ΟΛΑ αυτά το 1453 , 559 χρόνια πριν !!!

Tώρα …, στη δική μας εποχή, οι …’’κατακτητές ‘’που πήραν το (όλα καλά …, δηλαδή ) από τους ανθρώπους που εμείς είχαμε επιλέξει και είχαμε δώσει το δικαίωμα να μας κυβερνήσουν , οι σημερινοί ‘’κατακτητές ‘’λοιπόν ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!! Με λίγο , διαφορετικό τρόπο βεβαίως !...ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΕΣ!!!Και σήμερα , όπως τότε το 1453 , έχουμε βιασμούς ! Έχουμε λεηλασίες !Έχουμε ‘’αποκεφαλισμούς’’!(Κλείνουν – μπαίνουν λουκέτα στις επιχειρήσεις…)Έχουμε αυτοκτονίες!(Τότε για να μην  ατιμαστούν έπεσαν στα πηγάδια και πνίγηκαν !..Δεν είναι το ίδιο ; Έχουμε σκλαβοπάζαρα !)Όταν από …κυρίαρχοι γινόμαστε ‘’υπάλληλοι’’!..Το ίδιο δεν είναι ;)Έχουμε  αρπαγές περιουσιών ! Έχουμε ‘’μανιασμένους’’ κατακτητές !Μα πάνω από ΟΛΑ έχουμε ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Και οι προδότες ΔΕΝ είναι ένας !!!Μα ούτε δύο !!! Είναι – δυστυχώς –ΠΟΛΛΟΙ!!!Και ΟΛΟΙ έχουν το ίδιο …όνομα .΄Η θέλουν… και αυτοαποκαλούνται ‘’ΣΩΤΗΡΕΣ’’!!!(Δεν θέλουμε άλλους …ρεεε!!!)

Εάλω η πόλη , τότε , στις 29 Μαΐου του 1453 , ημέρα Τρίτη (όπως τούτη εδώ η ημέρα )Εάλω η Ελλάς σήμερα , ημέρα Τρίτη 29 Μαΐου του 2012!Το ίδιο έργο 559 χρόνια μετά !!!!!Άλλοι πρωταγωνιστές !!!!!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti