Ας μην το ξεχνάμε αυτό !!!

Σε επτά ημέρες, κρίνεται η τύχη και, το μέλλον αυτής της χώρας! Την άλλη Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012, καλούμεθα, για μια ακόμη φορά, να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε τη νέα κυβέρνηση! Μια κυβέρνηση η οποία , θα πρέπει να βγάλει τα …’’κάστανα από την φωτιά …’’! Είναι κρίσιμη η περίοδος που διανύει η χώρα μας! Όπως κρίσιμη είναι και η απόφασή μας! Εμείς, έχουμε μεγάλη ευθύνη, απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας!!

Γι αυτό, την άλλη Κυριακή, θα πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση !!Να στείλουμε στη Βουλή τους σωστούς , τους ανθρώπους εκείνους, που έχουν εργασθεί, που είναι οικογενειάρχες , που είναι πατριώτες!! ΟΛΟΥΣ εκείνους που θα δουλέψουν, θα παράγουν έργο ως Βουλευτές!!

Η ψήφος μας την ερχόμενη Κυριακή και ύστερα από τα… ’’χαστούκια ,από… Βουλευτή σε …Βουλευτή …’’και μάλιστα on camera,σε ζωντανή εκπομπή, η ψήφος μας λοιπόν , παίρνει πλέον , μια άλλη διάσταση !Και αυτό είναι σωστό , γιατί κάποτε …,κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους , να ξεκαθαρίσουμε ‘’το στάρι από την ήρα…’’, όπως λέει και ο λαός μας !!...Τα προβλήματα που έχουμε και ΟΛΑ εκείνα που – δυστυχώς – έρχονται μετά τις 17 Ιουνίου , αμέσως μετά τις εκλογές , είναι πολλά και δύσκολα!! Έτσι , χρειάζονται ,άμεσα λύσεις! ’’Λύσεις, εδώ και τώρα , για να ξεπεράσετε την κρίση …’’, όπως τονίζουν καθημερινά οι Ευρωπαίοι εταίροι μας,’’κουνώντας, μάλιστα και το δάκτυλο…’’!!

Είναι γεγονός ότι τα τελεσίγραφα από τους Ευρωπαίους , στην χώρα μας , έρχονται το ένα μετά το άλλο και ΟΛΟΙ (οι εταίροι μας ..) ζητούν να ‘’σεβαστούμε(οι πολιτικοί μας …)τις υπογραφές μας …και να ‘’τηρήσουμε τις αποφάσεις …’’, προκειμένου να ‘’σωθεί η Ελλάδα …’’!!Και  μέσα σε ΟΛΑ αυτά τα τελεσίγραφα , έχουμε και τις …εγχώριες ‘’κοκορομαχίες …’’!...’’Κοκορομαχίες ‘’για να κερδηθούν… οι εντυπώσεις!! ’’Του άλλαξα τα φώτα του κερατά …’’λέει ο ένας …’’κόκορας’’!!...’’Τον…ξεμπρόστιασα τον παλιο…’’…, τονίζει ο άλλος ..’’κόκορας’’!!... Και η μάχη των εντυπώσεων , συνεχίζεται στις γειτονιές και των δυο …’’ΚΟΚΟΡΩΝ ‘’!!Όμως , το …’’αποτέλεσμα μετράει …’’πάντοτε!... Ας μην το ξεχνάμε αυτό !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου