….Αλλά δεν το χεις κύριε….

Αυτή η πράξη είναι αντιδημοκρατική !Δεν χωρά καμιά αμφιβολία περί αυτού !Και για αυτό ολόκληρος ο ελληνικός λαός , την καταδίκασε! Και φυσικά ΟΛΟΙ ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες εικόνες! Εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου !Αποτέλεσμα; Για άλλη μια φορά η πατρίδα μας να γίνει ‘’πρώτο θέμα ‘’σε όλα τα ΜΜΕ , τα οποία σχολίασαν με τα πιο αρνητικά λόγια το περιστατικό ! (VIDEO)


‘’Βροχή τα χαστούκια …’’! Είναι ο τίτλος πολλών (χιλιάδες είναι …) Blog, που ‘’φιγουράρει ‘’πάνω  από το VIDEO που , μέχρι τούτη την ώρα, έχει πάνω από πενήντα εκατομμύρια θεατές!!! Και αυτό ΔΕΝ μας κάνει υπερήφανους, ως Έλληνες !Αντίθετα !Αντίθετα , αυτό καθεαυτό το συμβάν, στον ΑΝΤ1 χαρακτηρίζει την χώρα μας με τα πιο ‘’μελανά χρώματα’’!!! Και ΟΛΑ αυτά σε μια εποχή, που ‘’η οικονομική κρίση, μας έχει φέρει σε τραγική μοίρα δυστυχώς …’’!!!


Είναι γεγονός ότι, ‘’σε μια δημοκρατία τα προβλήματα λύνονται, με αποδείξεις …,με ντοκουμέντα , με τον πολιτικό λόγο…’’!!! Οι όποιες διαφορές  των πολιτικών μας, λύνονται ‘’με δημοκρατικές διαδικασίες…’’! Και μόνο με αυτές !Και όχι βεβαίως , με τις μπουνιές! Με τα χαστούκια! Με τις κλωτσιές! Η με το …πέταγμα νερού !Αυτό που ΟΛΟΙ είδαμε, στις δικές μας τηλεοράσεις και που έδειξαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ όλου του κόσμου, δεν είναι δημοκρατία !Μας προσβάλει ΟΛΟΥΣ!...

Δεν είναι μαγκιά να χαστουκίζεις, έστω και αν προκλήθηκες , μια γυναίκα!! Η να εκσφενδονίζεις ένα ποτήρι σε μια άλλη γυναίκα !!Όχι! Δεν είναι μαγκιά !Άλλο είναι…, κάτι που το γνωρίζει και εκείνος που προέβη σε αυτή τη πράξη !Από τη Πέμπτη το πρωί και έπειτα από τα… ’’χαστούκια …αστροπελέκι …’’οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ,αλλά και όχι μόνο , με ένα στόμα λένε. ’’Να ποιοι είναι οι Έλληνες …’’!!Μαγκιά λοιπόν δεν ήταν αυτά τα χαστούκια !Μαγκιά είναι να …κολλάς  τον άλλον  στον τοίχο με επιχειρήματα !Αλλά δεν το χεις, κύριε !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου