Όπως τότε λοιπόν !...

Πάμε!!
’Παιδιά …πάμε όπως τότε , το 2004 …’’, είπαν  μεταξύ τους οι διεθνείς μας και άρχισαν  τις προπονήσεις ,στο …’’τελευταίο στάδιο τους ‘’!!!’’Πάμε όπως το 2004…’’και το ‘’Έuro ‘’, είναι δικό μας !



Σήμερα αρχίζει λοιπόν αρχίζει το Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα και ΟΛΑ δείχνουν πως , η ομάδα μας ,’’βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου …’’!!!Μάλιστα , απόψε , στην τελετή έναρξης του ‘Euro 2012’’,αντιμετωπίζουμε τη διοργανώτρια Πολωνία , η οποία ‘’βλέπει υπεροπτικά την εθνική μας …’’και αυτό μάλλον θα το …πληρώσει!!!Και αυτό είναι το δίκαιο !Εδώ , να τονίσω ότι στη συνέντευξη Τύπου ένας Πολωνός δημοσιογράφος  ζήτησε τον διεθνή Κυριάκο Παπαδόπουλο , ‘’οι Πολωνοί θεωρούν ότι είστε η πιο βαρετή ομάδα της Ευρώπης .Τι λέτε για αυτό ;’’Και ο νεαρός άσσος  έδωσε …πληρωμένη απάντηση . ’’Μπορεί να είμαστε  βαρετοί , αλλά είμαστε σε κάθε διοργάνωση! Να δούμε τι μπορούν να κάνουν και αυτοί και μετά βλέπουμε…’’!!!

Απόψε λοιπόν το καθοριστικό παιχνίδι της εθνικής μας , με ‘’τελικό στόχο και σκοπό ‘’το σύνθημα ‘’σήκωσέ το το  τιμημένο …’’!!!Όπως δηλαδή έγινε και πριν από οκτώ χρόνια! Τότε το 2004!Οταν , ‘’ο στόχος και ο σκοπός ‘’από σύνθημα , ‘’έγινε πραγματικότητα’’ και ‘’σηκώσαμε το τιμημένο ‘’.Στην Ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ , ο προπονητής μας ο πορτογάλος Φερνάντο Σάντος δήλωσε χαρακτηριστικά , ‘’Όλοι οι παίκτες είναι παθιασμένοι , όταν παίζουν για την Εθνική ομάδα ‘’.Και έτσι είναι! Είναι μεγάλη τιμή για ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές να φορούν το εθνόσημο στο στήθος …Γι αυτό εκείνο το ‘’Παιδιά …πάμε και ο καλός Θεός της Ελλάδος , θα μας βοηθήσει όπως και τότε (το 2004)και θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του ‘’Euro 2012’’!!

Άλλωστε αυτό …δείχνουν και τα …αστέρια !...Οι …πλανήτες !...Και όπως μου είπαν οι ειδικοί …,οι μελλοντολόγοι , ‘’με τέτοια σημάδια και τέτοιες ομοιότητες πώς να μην πιστέψει κάποιος , ότι η Εθνική ομάδα , μπορεί να κατακτήσει και αυτό το EURO…’’!!! Δηλαδή ;Είπα …Για να πάρω την απάντηση.’’ Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα , αντιμετωπίζει, στη πρεμιέρα τη διοργανώτρια Πολωνία , όπως τότε το 2004 στην Πορτογαλία (την Πορτογαλία που ήταν και αυτή διοργανώτρια …), είναι και κάτι άλλο , που είναι εξόχως συγκλονιστικό …’’!!!Ποιό είναι αυτό ; Τόλμησα να …πω!’’Χμ !...Είναι η …ευθυγράμμιση του Ήλιου με την Αφροδίτη , η οποία (ευθυγράμμιση ..)ξεκίνησε τη Τρίτη το απόγευμα και ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη…’’, μου είπαν με …ένα στόμα γεμάτοι χαρά οι μελλοντολόγοι , για να συμπληρώσουν ότι ,  ’το φαινόμενο αυτό πρόκειται να (ξανά)συμβεί σε 200 χρόνια.’’!!!!Θα πρέπει με την  ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι , το ίδιο είχε γίνει και πριν από οκτώ χρόνια στις 8 Ιουνίου του 2004 , δηλαδή , λίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσει το EURO της Πορτογαλίας και το οποίο κατέκτησε η χώρα μας!!!

Ελάτε παιδιά !Πάμε… Όπως τότε! Και η νίκη …(νίκες ), η κατάκτηση του τροπαίου είναι σίγουρη! Όλοι  μαζί… ’’Σήκωσε το το τιμημένο , δεν μπορώ …δεν μπορώ να περιμένω’’ Όπως τότε λοιπόν !...




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου