Θέλει , ή δεν θέλει τα …γαλλικά της;

’Ο …τηλωμένος (χορτάτος !...)το νηστικό δεν το καταλαβαίνει…’’!!!Τα λόγια αυτά , μου έλεγε πάντοτε η μητέρα μου η κυρά –Λεμονιά Κοντονή , όταν ΔΕΝ καταλάβαινα το γιατί ένα μικρό παιδάκι (παιδί και εγώ τότε…)ερχόταν κάθε μεσημέρι στο δικό μας σπίτι για ένα πιάτο φαγητό !Όχι πως εμείς ήμασταν πλούσιοι , αλλά τουλάχιστον είχαμε ένα πιάτο φαγητό !

Και η καημένη η μάνα μου , το έλεγε και το ξανάλεγε , τονίζοντας ακόμα πως, ‘’…κάποτε Γιώργο θα με θυμηθείς ..’’!! Και ΔΕΝ πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έφυγε , για το ‘’μακρινό και χωρίς γυρισμό ταξίδι της …’’και το έχω , όχι απλά θυμηθεί , αλλά το τονίζω διαρκώς και εγώ , στις δυο κόρες μου και τις εγγονές μου !!!

‘’Πως το θυμήθηκα τώρα;’’ Θα μου πείτε !Σωστά. Έχετε δίκιο να αναρωτιέστε …Βλέποντας όμως , χθες (αλλά και τον τελευταίο καιρό …) την Γενική  Διευθύντρια του ΔΝΤ , την κυρία Κριστίν Λαγκάρτντ με τις σινιέ ενδυματολογικές προτιμήσεις της , (δημοσιεύτηκαν και στις εφημερίδες της Κυριακής …και όχι μόνο χθες , αλλά είδαμε και σχετικά video…πολύ πράγμα ρεεε παιδιά !)Ενώ παράλληλα είδαμε(τα περιστατικά αυτά τα βλέπουμε καθημερινά δυστυχώς ...)το πόσο φτωχικά περνάνε τα παιδιά (πολλά  πέφτουν λιπόθυμα από ασιτία στο σχολείο τους και όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες !!!), τα οποία ‘’αναγκάζονται να …ζητιανεύουν για να πάρουν μια φρατζόλα ψωμί…’’!!!Εκείνη λοιπόν (η κ.Κριστίν Λαγκάρντ),’’εισπράττει αμοιβή πάνω από 380.000 ευρώ τον χρόνο και δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο …’’!!!Και ακόμα ταξιδεύει παντού δωρεάν , τρώει δωρεάν. Και τελικά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , και εις υγεία του …κορόιδου (του λαού )!!!

Τώρα . Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα , η κυρία Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ τις προάλλες φορούσε και το έδειχνε μάλιστα χωρίς ντροπή , ρούχα αξίας ..,ή για την ακρίβεια η όλη εμφάνισή της κόστιζε –άξιζε περισσότερα από 200.000 ευρώ !!!Ναι !Ναι , διαβάσατε πολύ σωστά . Διακόσιες χιλιάδες ευρώ !! Και ιδού μερικά από τα …φτωχικά ενδυματολογικά …αξεσουάρ!!!(Μου… αρέσει αυτή η λέξη !) Λοιπόν …

·        Γόβες λουστρίνι Louboutin , αξίας 500 ευρώ !..

·        Σύνολο –συνολάκι καλύτερα Chanel , 4.000 ευρώ !..

·        Τσάντα  Hermes , η αξία της οποίας ξεπερνάει  τα 5.800 ευρώ!!..

·        Ρολόι Patek Philippe  με διαμάντια , αλλά και πολλά άλλα, 40.000 ευρώ !!!

·        Τσάντα (μια δεύτερη έτσι για …αλλαγή ρεε παιδιά !)Kelly, γύρω στα 5.000 ευρώ η αξία της !!! Και ακόμα

·        Τσάντα (τρίτη  ρε παιδιά !Παναγία Μου !)Birkin , αξίας 5.800 ευρώ !!!

Και αυτά  ήταν ή μάλλον είναι μερικά από  τα χιλιάδες που η κ.Κριστiν Λαγκάρντ διαθέτει !Γι αυτό τούτη την ώρα κάνω έκκληση στους πλούσιους Έλληνες να κάνουν  έρανο (μεταξύ τους …)και να στείλουμε στην Γαλλίδα του ΔΝΤ!!!!! Θέλει ή δεν θέλει τα …γαλλικά της; E; Έχω άδικο ;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου