Για την Ελλάδα, ρεε γαμώτο!!!


 ‘’…Έστω και μια ώρα Κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ ,θα είναι καταστροφή  για  την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας …’’!!!!
Νίκος Χανιάς
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


 


                Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την επιστολή , που πριν λίγες μέρες , έστειλε στα ..’’όργανα ‘’, του κόμματος του (είναι υποψήφιος Βουλευτής στο νομό Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ…), ο πρώην αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ.Νίκος Χανιάς !... Και δείχνει (το απόσπασμα …)έναν άνθρωπο τρομοκρατημένο , από τις ίδιες τις ιδέες …,τις θέσεις …,τις απόψεις και τους σκοπούς , του ίδιου του κόμματός του!! Αυτό μας έδειξε ο κ.Χανιάς , ο οποίος φοβήθηκε τόσο (!!!), ώστε …’’…έτρεξε να βγάλει από πάνω του , την …ρετσινιά του ΣΥΡΙΖΑ…’’!! Έτρεξε προκειμένου να σώσει , έστω και την τελευταία στιγμή , τα παιδιά του ,όπως λέει …Η φράση – η πρόταση πιο σωστά ‘’…Έστω και μια ώρα Κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ , θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας …’’παρουσιάζει το πόσο επικίνδυνο για την πατρίδα μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και ο πρόεδρος του ο Αλέξης Τσίπρας !Και είναι αλήθεια αυτό, γιατί το κόμμα αυτό… ,’’ βαδίζει στο σκοτάδι. ..,χωρίς πρόγραμμα και με διχαστικό χαρακτήρα!..’’!!! Από το ύφος …,αλλά και από τα λεγόμενα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ‘’ο φόβος των Ελλήνων , έχει φθάσει στην κορυφή …και δυστυχώς ανεβαίνει …,ανεβαίνει και ουδείς γνωρίζει , που μπορεί να φθάσει και το πιο σπουδαίο , ποιο θα είναι το αποτέλεσμα…’’!! Ο λαός ‘’φοβάται ..’’!Ο λαός ‘’κλαίει…’’! Ο λαός ‘’είναι τρομοκρατημένος …’’! Ο λαός ‘’δεν πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ…’’!Ο λαός την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει την απάντησή του! Θα πει ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ και στα ..καμώματά του…’’!! Για την Ελλάδα , ρεεε  γαμώτο!!!

            Αμ, το άλλο !..Εκείνο το περίφημο… σλόγκαν ‘’…, το ‘’Αντάρτικο πόλεων ‘’,με το όποιον καλούσε τον κόσμο, να πάρει τσεκούρια…, μαχαίρια …,μολότοφ και καλάσνικοφ , να βγει στον δρόμο και να αρχίσει εκτελέσεις χωρίς …οίκτο !Ναι ! Ναι , διαβάσατε πολύ σωστά ! Και ΟΛΑ αυτά τα εξαγγέλλει ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στην Α’ Αθηνών …)λίγες ώρες πριν τον…παραιτήσουν, ο κ.Ιφικράτης Αμυράς!!!Βέβαια, αυτό  το ‘’αντάρτικο πόλεων ‘’,εκτός από τα τσεκούρια …και τα καλάσνικοφ και ΟΛΑ τα άλλα(μαχαίρια κλπ)καλούσε τον κόσμο (μέλη του ΣΥΡΙΖΑ !..)εκτός από τις εκτελέσεις (!)να πυρπολούν δημόσια (αλλά και ΟΧΙ μόνο)κτίρια !!Να κάνουν ληστείες , για να έχουν χρήματα !’’Οικονομική αυτοτέλεια’’, όπως χαρακτηριστικά  έλεγε, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κ.Αμυράς! Τόνιζε ακόμα , στον ‘’Αντάρτικο πόλεων ‘’, να κάνουν ‘’απαγωγές προκειμένου να έχουν (από τα λύτρα που θα ζητούν χιλιάδες- εκατομμύρια ευρώ , ώστε να …’’κινούνται με άνεση ..’’!!! Και ΟΛΑ αυτά από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς , ο Πρόεδρος του (ο.κ.Τσίπρας)να πάρει θέση και να θέση και να …’’στείλει στον …έξω από εδώ ‘’, τον σύντροφο του και υποψήφιο Βουλευτή του (είπαμε Α’ Αθηνών…)και να βγει στον κόσμο και να… ’’καυτηριάσει αυτό το γεγονός…’’! Δεν το έκανε όμως ..Και ο λαός αυτό ΔΕΝ πρόκειται να το ξεχάσει , ιδιαίτερα την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 , ημέρα των εκλογών !!!

Τα δύο αυτά περιστατικά , είναι μερικές από τις ‘’συνιστώσες’’ του ΣΥΡΙΖΑ (υπάρχουν πολλές και η μία … συγκρούεται με την άλλη …,εις βάρος όλου του Ελληνικού λαού !Ευτυχώς που , ‘’ο κόσμος πήρε γρήγορα χαμπάρι τι του ετοίμαζε ο ΣΥΡΙΖΑ και …κατέβηκε , από το …τραίνο αμέσως …’’!!!Γι αυτό την ερχόμενη Κυριακή (17 Ιουνίου 2012), σε λίγες ώρες δηλαδή , ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί , από τον λαό , στην …γωνία ! Ο λαός μας , θα του δείξει …’’κόκκινη κάρτα’’ και θα τον στείλει στο … ’’χρονοντούλαπο της ιστορίας ..’’!!Όχι , λοιπόν , στον ΣΥΡΙΖΑ !Για την Ελλάδα , ρεεε γαμώτο!!!

                        ΣΗΜ.ΣΥΝΤ: Για να δείτε πόσο σοβαρό ήταν το θέμα με το ... ’’κάλεσμα ‘’  του κ.Αμυρά για ‘’Αντάρτικο πόλεων ‘’αρκεί να σας πως ότι την υπόθεση ανέλαβε εισαγγελέας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου