Ο κόσμος, κατάλαβε ποιός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αυτή την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες !Εκείνο το…, ’’είμαι πολύ μα πάρα πολύ θυμωμένος και θα ...μαυρίσω τους πάντες !!!...’’,θα πρέπει να το ξεχάσουμε!!Πρέπει αυτό …,’’αυτός ο θυμός μας …’’να μπει στο …συρτάρι! Και επιτέλους αύριο Κυριακή 17 Ιουνίου 2012, να ψηφίσουμε με μυαλό και  λογική , γιατί οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και το χάος , για μια χώρα όπως η Ελλάδα, που έδωσε σε όλους τον πολιτισμό , είναι μπροστά μας και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει , αναπόφευκτο δυστυχώς !!!

Για αυτό , τον τελευταίο καιρό ...,τις τελευταίες ώρες συγκεκριμένα , ο λαός μας , έχει πλέον ξεκαθαρίσει μέσα του …,έχει ‘’αποβάλλει ‘’το μίσος …,λέει ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ και κοιτάζοντας μπροστά …,το μέλλον των παιδιών του , λέει ΝΑΙ σε κάθε ‘’Ευρωπαϊκό’’ κόμμα!

Σε όλα τα κόμματα που θέλουν και επιδιώκουν …,κάνουν τα πάντα , προκειμένου η πατρίδα μας να μείνει  στο ευρώ και στην Ευρώπη !Με μια φωνή λέμε ΟΛΟΙ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ , ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!Το γεγονός ότι όλες οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που βλέπουμε …και διαβάζουμε σχεδόν σε ΟΛΑ τα blog της Ευρώπης , (Ευρωπαίων συναδέλφων …, αλλά και όχι μόνο !...), ‘’παρουσιάζουν μπροστά τη ΝΔ με 3 και 4 μονάδες από το δεύτερο κόμμα ,που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ …’’αποδεικνύει ότι ο κόσμος κατάλαβε ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ …,ο Πρόεδρος του και τα μέλη του!!!Έτσι λοιπόν , μεθαύριο …’’Έρχεται και η επιβεβαίωση όλων αυτών με το μεγάλο ΟΧΙ , στον αριστερό αυτόν χώρο …’’(ΣΥΡΙΖΑ)!!

Τώρα .Χθες διαβάσατε …,γράφαμε καλύτερα για το ‘’Αντάρτικο πόλεων ‘’, που προέτρεπε ο κ.Αμυράς , (υποψήφιος  Βουλευτής  και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ …)και είχαμε πολλά μηνύματα αναγνωστών επάνω στο θέμα αυτό !Προσωπικά ‘’πήγα παρακάτω …’’!Έψαξα λοιπόν και βρήκα ένα παλιό ημερολόγιο που είχε κυκλοφορήσει η ‘’Αυγή ‘’, (εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ)το 2009 και είδα φωτογραφίες από το κάψιμο και τη λεηλασία της Αθήνας που είχαν κάνει οι ‘’γνωστοί …,άγνωστοι ..’’ τον Δεκέμβριο του 2008! Από το ημερολόγιο του 2009 που εκδόθηκε από την εφημερίδα ‘’Αυγή ‘’, προβάλλεται το χάος και η καταστροφή ‘’ της πρωτεύουσες!!!Όμως και για το θέμα αυτό (καυτό …)αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη του ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! Άρα κάτι σημαίνει αυτό …και ο κόσμος το κατάλαβε εγκαίρως !Πήρε χαμπάρι , ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!! Ευτυχώς !...


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου