ΟΧΙ, σε εκείνους που θέλουν, τον διχασμό !!!

Σήμερα κρίνονται… ’’τα πάντα όλα ..’’!!! Σήμερα (Κυριακή 17 Ιουνίου 2012)ψηφίζουμε!... Και ψηφίζουμε όχι για να βγει κάποια κυβέρνηση με… κάποιον πρωθυπουργό, αλλά ψηφίζουμε για το μέλλον το δικό μας …, τ ων παιδιών μας… και των εγγονιών μας !... Σήμερα τα … ’’παίζουμε ΟΛΑ για ΟΛΑ …’’!Σήμερα , ο ‘’κάθε …κατεργάρης θα…κάτσει στον… πάγκο του!’’!



Σήμερα θα κριθεί , εάν αυτός ο τόπος , θα έχει αύριο !Σήμερα ο λαός μας (εσύ …εγώ …εσείς …όλοι μας …)κρατάει την τύχη της χώρα μας , στα χέρια του !Από τη δική μας ψήφο , θα εξαρτηθούν τα πάντα !Μα πάνω από ΟΛΑ η ίδια μας η ζωή !...

Σήμερα , θα πρέπει να …’’διώξουμε ‘’τον θυμό …και χωρίς παρωπίδες να ψηφίσουμε και να στείλουμε στην  Βουλή τους πιο κατάλληλους !ΟΛΟΥΣ εκείνους που γνωρίζουν το πώς θα βγάλουν την χώρα μας από τα αδιέξοδα! Πως θα τη σταματήσουν , από τον … κατήφορο που κάποιοι (είναι γνωστοί και ΟΧΙ άγνωστοι !)την … έσπρωξαν !...Να στείλουμε στη Βουλή τα κόμματα που έχουν ‘’Ευρωπαϊκό προσανατολισμό …’’!’’Ευρωπαϊκή νοοτροπία’’ !Να‘’μπουν’’ στο  ’ΝΑΟ της Δημοκρατίας’’, ΟΛΟΙ εκείνοι που είναι …ή νιώθουν πατριώτες! ΟΛΟΥΣ όσοι , έχουν εργαστεί και ΔΕΝ δηλώνουν στο ‘’κουτάκι της δήλωσης τους ‘’και στο ερώτημα ‘’επάγγελμα’’, (απαντούν), ‘’Βουλευτής ‘’(!!)ή ‘’πολιτικός ‘’(!!)ή κάτι τέτοιο !..Οι ‘’ανεπάγγελτοι ‘’ , είναι οι περισσότεροι εκεί μέσα στην Βουλή !Καιρός είναι να ‘’πάνε ...’’, να ‘’μπουν ‘’εκείνοι και μόνο εκείνοι που έχουν τουλάχιστον …’’ένα ένσημο , στην κατοχή τους …’’!!!

Σήμερα λοιπόν , που εμείς έχουμε τον λόγο ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο , να επαναληφθούν ΟΛΑ , όσα έγιναν στις εκλογές του 1950!Τότε , που είχαμε ‘’κοσμογονικά γεγονότα …’’,(ήταν λίγο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο…), και φυσικά τον μετέπειτα συμμοριτοπόλεμο…), με τις ‘’συνθέσεις των συνδυασμών …’’!Βέβαια , ακόμα ΔΕΝ έχουμε τις ίδιες περιπέτειες σήμερα με τις περιπέτειες της Κυριακής 5 Μαρτίου 1950!Και ευτυχώς! Έχουν περάσει από τότε 62 χρόνια! Από τότε που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , γιατί  κάποιοι άλλοι , ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ή ΕΔΙΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!Αυτό , ‘’το πολιτικό τσίρκο ‘’(έτσι το έγραψαν  οι συνάδελφοι μου τότε…),κράτησε ενάμιση χρόνο , έως και τις εκλογές που έγιναν στις 9 Σεπτεμβρίου 1951!Και θέλω να πιστεύω πως ,σήμερα , κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα γίνει! Και ΔΕΝ πρέπει να γίνει! Η Ελλάδα ΔΕΝ θα αντέξει άλλο ένα 1950!Είναι όμως γεγονός πως ‘’κάθε φορά , που οι κομματικοί ‘’πυλώνες’’ του συστήματος κατεδαφίζονται…(έτσι όπως και τώρα!)τότε εμφανίζονται νέες πολιτικές δυνάμεις και νέοι συσχετισμοί…’’!!Όπως , δηλαδή και σήμερα! Έτσι , σήμερα λέμε ΟΧΙ σε εκείνους , που θέλουν τον διχασμό !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου