ΟΧΙ, άλλα χαράτσια και περικοπές!!!

Και τώρα τι; Εκλογές τέλος! Το …’’κεφάλι κάτω ‘’και δουλειά … δουλειά …δουλειά !Ο λαός αποφάσισε και πραγματικά με την ‘’εντολή ‘’ του , έδωσε ‘’ανάσα’’ στην χώρα! Είπε (ο λαός μας…) ΝΑΙ στην Ευρώπη …, ΝΑΙ στο  Ευρώ !Είναι χαρακτηριστικό αυτό που …ειπώθηκε λίγες ώρες (μια… δυο, αν θυμάμαι καλά …)πριν ’’κλείσουν οι κάλπες…’’! ’’

Ο Σαμαράς ήταν υπέροχος –νίκησε και η Ελλάδα στο ευρώ …’’!!! Ο λόγος βέβαια για την μεγάλη (πραγματικά μεγάλη) νίκη της Εθνικής μας ποδοσφαιρικής ομάδας με 1-0 , επί της αντίστοιχης Εθνικής της Ρωσίας,  για το EURO 2012!.. Ήταν κάτι που ελέγχθηκε με… νόημα αλλά είχε και μια …’’μεγάλη δόση αλήθειας …’’!!!





Ο Αντώνης Σαμαράς , ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ο ‘’μεγάλος νικητής ‘’, αυτών των εκλογών! κόσμος …,ο λαός ψήφισε για το μέλλον των παιδιών του, των εγγονιών του και για να σχηματιστεί μια Κυβέρνηση με την συμμετοχή και άλλων κομμάτων (ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας κρατάει τον ..’’ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ‘’!), προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο τον οδήγησαν ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης!...

Ήταν ‘’καθαρή’’ η εντολή (30%)που ο κυρίαρχος ελληνικός λαός έδωσε στη Νέα Δημοκρατία, η οποία καλείται πλέον (μαζί με τα άλλα συνεργαζόμενα κόμματα )να ‘’χαράξει μια νέα πορεία για την Ελλάδα …’’!...Θα πρέπει όμως αυτή η …’’ΑΝΑΣΑ’’ όλοι , στην Ευρώπη και στην πλανήτη γενικότερα έτσι βλέπουν τη νίκη της  Νέας Δημοκρατίας…), να διατηρηθεί !Να κρατηθεί και να γίνει πραγματική ‘’ΑΝΑΣΑ’’ για τους εργαζόμενους και για τους συνταξιούχους !!Και το υπογραμμίζουμε αυτό , γιατί (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι )ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ!...Για αυτό μίλησα και μιλούν ΟΛΟΙ για την ‘’ΑΝΑΣΑ’’! ΟΛΟΙ αγωνιούμε και ‘’αγωνιζόμαστε για ότι …, για κάτι καλύτερο ‘’ και ΟΛΟΙ περιμένουμε ο Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι αρχηγοί που μετέχουν στην Κυβέρνηση , να κρατήσουν τον λόγο τους και φυσικά να τηρήσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους !Να θυμούνται πάντοτε πως ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ αντέχει άλλα χαράτσια και περικοπές!!!

‘’Οι θυσίες του Ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο…’’ είπε ο Αντώνης Σαμαράς και μακάρι να πιάσουν τόπο ,γιατί περνάμε δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές! Αρκεί όμως να μην κάνει ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ (ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος …)ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!!!Η κυβέρνηση , ‘’Εθνικής Σωτηρίας ‘’που θα σχηματισθεί θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων των δύσκολων αυτών στιγμών , στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος!!!

Ο ελληνικός λαός προχθές (Κυριακή 17 Ιουνίου 2012) ‘’μίλησε’’  και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα !’’ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…’’! Και αυτό θα πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση που αναμένεται (ήδη ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε σε  επαφή – συζητήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο  και τον Φώτη Κουβέλη και υπήρξε πολύ καλό κλίμα …)να σχηματισθεί! Σύνθημα λοιπόν δουλειά …,δουλειά …,δουλειά !...   Και ΟΧΙ άλλα χαράτσια και περικοπές !!!

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ: Αύριο θα σχολιάσω την μεγάλη …,την τρανή

                     επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως είχε γίνει και το 1958

                     και με την ΕΔΑ του Ηλία Ηλιού …


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου