Η κυβέρνηση έχει πολύ δουλειά!!!

Επειδή, από …’’λόγια έχουμε χορτάσει’’ ,θέλουμε επιτέλους –έργα…, πράξεις …,αποτελέσματα! Τα λόγια πια …περισσεύουν! Πετάξτε τα ..’’θα’’ και ελάτε …, πάρτε καλύτερα το …’’κάναμε αυτό ‘’ή ‘’φτιάξαμε εκείνο ‘’!Και ΟΛΑ με αποδεικτικά  στοιχεία! Ο  Έλληνας  ΔΕΝ …’’τρώει πλέον κουτόχορτο’’! Τα μηνύματα που και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις (6 Μαΐου και 17 Ιουνίου 2012) σας έστειλε(ο λαός μας ) τα πήρατε και ήταν ξεκάθαρα! ’’ Οχι λόγια …,αλλά πράξεις’’!

Αυτό σας είπε (με τα μηνύματα του …)ο λαός ! Μη το ξεχάσετε (αυτό …) ΠΟΤΕ! Κάντε το … -πλέον –πράξη!!’’Ιδού η Ρόδος …,ιδού και το πήδημα …’’!!!

Η κυβέρνηση.., μια κυβέρνηση ‘’εθνικής σωτηρίας ‘’και ‘’μακράς πνοής’’, όπως τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και φυσικά  συμφώνησαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης! ’’Κυβέρνηση μακράς πνοής …’’λοιπόν! Και πολύ σωστά !Και αυτό γιατί έχει πολύ δουλειά! Τόσο εδώ στην χώρα μας…, όσο και εκτός συνόρων με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ,αλλά και με τους άλλους ηγέτες του πλανήτη !Και όταν λέω δουλειά …,το περιμένουν (αυτό …)ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Επιτέλους μια κυβέρνηση με ορίζοντες...,στόχους …και με διεκδικήσεις !’’Μια προοδευτική ‘’(δανείζουμε την λέξη από τους αρχηγούς των κομμάτων..)Κυβέρνηση!

Δεν μου κάνει εντύπωση το νέο ‘’ΟΧΙ’’ του (Τσι)ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα , στο κάλεσμα των άλλων τριών αρχηγών (Α.Σαμαρά –Ευ.Βενιζέλου και Φ.Κουβέλη )να συμμετάσχει στην ‘’Εθνική Διαπραγματευτική Ομάδα’’, η οποία θα ‘’επιταχύνει τις διαδικασίες ‘’, για τις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας , για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου .Και ΟΛΑ αυτά , για να ‘’βγούμε από τα αδιέξοδα’’ και –επιτέλους –‘’ο Έλληνας να χαμογελάσει…’’! Κάτι που τα τελευταία χρόνια το έχουμε …χάσει δυστυχώς !!!Από ΟΛΑ αυτά , απουσιάζει για μια φορά ακόμα ο (Τσι)ΣΥΡΙΖΑ!!Και  αυτό ο κόσμος …,ο λαός μας …,εσείς …εγώ.., ΟΛΟΙ , τέλος πάνων , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Και όταν έρθει η ώρα της …’’πληρωμής ‘’, θα δούμε τις …’’απουσίες ‘’ του , από τα ΔΥΣΚΟΛΑ και ανάλογη θα είναι η …απολαβή του (ΣΥΡΙΖΑ)!!!

Η ‘’Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας’’, έχει και θα έχει πολύ…, μα πάρα πολύ έργο! Δύσκολη δουλειά τόσο μέσα στην χώρα , όσο και έξω! Από μια τέτοια κυβέρνηση η Ελλάδα …,η πατρίδα μας…, αλλά και ο απλός πολίτης , ιδιαίτερα αυτός , περιμένουν , όπως είπαμε πολλά !Οι προεκλογικές υποσχέσεις να γίνουν πράξεις! Να υλοποιηθούν τα … λεγόμενά τους !...Με την …σκέψη ,στο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ , η κυβέρνηση, θα πρέπει να… ’’φέρει τα πάνω…, κάτω’’, ώστε να επιτύχει και να τηρήσει την εντολή , που της έδωσε, σ τις 17 Ιουνίου του 2012, ο ελληνικός λαός!!..

Τώρα , το πρώτο που καλείται να αλλάξει η κυβέρνηση είναι τα άδικα χαράτσια !Να σταματήσουν , τις άδικες (πολύ άδικες  ρεεε παιδιά…)περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις! Ο εργαζόμενος …, αλλά (και κυρίως αυτός ), ο συνταξιούχος δηλαδή , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ , εάν υπάρξει και άλλο …ψαλίδισμα του μισθού και της σύνταξης !!!Να αρχίσει , από …χθες η ανάπτυξη!!!Να γίνουν επενδύσεις! Να δοθεί χρήμα στην αγορά  για να μην μπουν άλλα λουκέτα! Οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο !!!Το … ’’κούρεμα ‘’ έως εδώ κύριοι!!!Για αυτό , επαναλαμβάνω , η νέα κυβέρνηση έχει πολύ δουλειά μπροστά της !!!




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου