Ανάσα από την Ευρώπη!!!

Αυτή η κυβέρνηση , που έχει αναλάβει –πραγματικά – δύσκολο έργο , θα πρέπει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να πάρει αποφάσεις –λύσεις για προβλήματα και μάλιστα χρόνια!!!Έτσι , ο Αντώνης Σαμαράς , ο νέος πρωθυπουργός (είναι ο 13ος κατά την μεταπολίτευση και ίσως ο τελευταίος της περιόδου αυτής !...)και η Κυβέρνηση του , κάνει …,για την ακρίβεια  , έχει ξεκινήσει , έναν… ’’αγώνα δρόμου , ώστε να κερδηθεί ο χαμένος δρόμος …’’,όπως έγραψε και γράφει ο Τύπος!...


Είναι γεγονός, , ότι σε έναν τέτοιο ..’’τοκετό οι ωδίνες’’, είναι πολλοί και επίπονοι!!!Κάτι που …,’’η δική μας Τρόικα’’(ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αρχηγός της ΔΗΜ ΑΡ Φώτης Κουβέλης )το γνωρίζει καλά και έχει βάλει ως στόχο και σκοπό να ...’’κόψει τελικά το νήμα της νίκης…’’ και να δώσει μεγάλη χαρά  στην Ελλάδα …,στους Έλληνες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ζούμε …,περνάμε ‘’μαύρες ημέρες…’’!

Δεν έχει σημασία εάν , αυτή η Κυβέρνηση ονομάζεται …,για την ακρίβεια την έχουν… βαπτίσει ‘’Κυβέρνηση Σωτηρίας…’’ ή ‘’Κυβέρνηση  Εθνικής Σωτηρίας …’’ ή όπως , τις τελευταίες ώρες προστέθηκαν και άλλα ονόματα …’’Κυβέρνηση Συνευθύνης …’’, ‘’Κυβέρνηση Συνεννόησης...’’, ’’Κυβέρνηση Συνεργασίας…’’, ’’Κυβέρνηση Ανοχής …’’, ’’Κυβέρνηση Μακράς Πνοής …’’,’Κυβέρνηση πολυκομματική …’’και άλλα πολλά ακόμα… ονόματα!!!Σημασία έχει αυτή η Κυβέρνηση (πείτε την όπως εσείς θέλετε …, καρφί δεν μας …καίγεται !...)να πετύχει και να βγάλει την χώρα μας από τα δύσκολα !Αυτό άλλωστε μας ‘’είχαν τάξει –υποσχεθεί ‘’,προεκλογικά!...

Και, όπως είπαμε , η νεα Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός , έχουν δύσκολο έργο να επιτελέσουν !’’Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα’’, προβλήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί αρκετά χρόνια πριν! Όμως κάτι τέτοιο , ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ , με αποτέλεσμα , οι λύσεις να είναι …,ή μάλλον να γίνονται εξαιρετικά δυσεύρετες …ή επικίνδυνα δύσκολες!!!Και αυτό , όχι μόνο το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ …,αλλά το αισθανόμαστε κιόλας  έντονα στο ...πετσί μας!! 

Τώρα. Οι Ευρωπαίοι , όπως λένε ‘’έχει …σπάσει το μέτωπο της αδιαλλαξίας …’’(το ασπάζονται ΟΛΟΙ …, ή σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αυτό !...)και ‘’είναι έτοιμοι να μας δώσουν το ...φιλί της ζωής ‘’!! Ανάσα λοιπόν , από τις Βρυξέλλες για την Ελλάδα…, για ΟΛΟΥΣ μας!...Η …’’ανάσα έρχεται ‘’με μια ‘’διετή  επιμήκυνση για την μείωση του ελλείμματος ‘’,με ‘’παράταση στην αποπληρωμή  των δανείων ‘’, όπως και με ‘’ενίσχυση με πόρους για την ανάπτυξη’’!!!Ανάσα λοιπόν , από την Ευρώπη!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου