ΟΛΑ καλά θα πάνε !!!

Αμάν  είπαμε …, ή κάναμε, για να αποκτήσουμε κυβέρνηση! ’’Φτύσαμε αίμα…’’, για να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς και …ΟΛΑ καλά μέχρι την Παρασκευή που πέρασε!(22.6.2012)Γιατί από τότε μας….’’πήρε και μας σήκωσε…’’!!!ΟΛΟΙ ή… για την ακρίβεια η ‘’κεφαλή ‘’αυτής της κυβέρνησης… αρρώστησε! Το ίδιο έγινε και για τον επικεφαλής της οικονομίας μας! Στο νοσοκομείο και οι δυο, με διαφορετικές αιτίες!

Ο πρωθυπουργός μας, ο Αντώνης Σαμαράς για το μάτι του (αποκόλληση ήταν η αιτία …)’’μπήκε’ στο ‘’Αττικό ‘’και ο Υπουργός Οικονομίας , ο Βασίλης Ράπανος, στο ‘’Ιατρικό ‘’, για ‘’λιποθυμικό επεισόδιο …’’!... Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους και βγήκαν χθες…, ’’πήραν εξιτήριο’’!... Εμείς τους ευχόμαστε περαστικά !

Φαίνεται πως κάποιος… γαλανομάτης ή κάποιοι άλλοι (εδώ ΔΕΝ παίζουν ρόλοι τα μάτια …,το χρώμα τους δηλαδή …)μάτιασαν τον Πρωθυπουργό , τον φίλο Αντώνη Σαμαρά και ‘’κατάφεραν ‘’, αμέσως μετά και την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης , ‘’να τον στείλουν στο νοσοκομείο …’’!Ευτυχώς πήγαν ΟΛΑ…, ’’τα πάντα όλα ‘’καλά και από χθες ο Πρωθυπουργός είναι στο γραφείο του , με τους συνεργάτες του και προσπαθεί να βρει λύσεις για τα μεγάλα …,τα τεράστια, προβλήματα που , βασανίζουν τον ελληνικό λαό !Παράλληλα ετοιμάζεται και για την  Σύνοδο Κορυφής η οποία θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας !Εκεί , στις Βρυξέλες , ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει μάχες (όχι μια…)για να καταφέρει ότι περισσότερο και καλύτερα για την πατρίδα μας , που –δυστυχώς- ‘’έχει φθάσει σε σημείο διάλυσης …’’!!!Οι ευχές όλων των Ελλήνων (θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο , ισχύει και για τους ΣΥΡΙΖΑιους ,όπως και για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ …)συνοδεύουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ‘’ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ’’! Και είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι έχει (ο Αντώνης Σαμαράς )πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει εκεί μέσα , στην ‘’στρούγκα της Μέρκελ …’’!!! Αλλά , προσωπικά , δεν τον φοβάμαι !Έχει πείσμα και δύναμη ο Αντώνης (Σαμαράς)και θα φέρει …, θα νικήσει …,θα πείσει πιο σωστά για τα δίκαια της Ελλάδος τους εταίρους μας !!!

Βέβαια εκεί κάτω (στις Βρυξέλες )ο πρωθυπουργός , θα διαπραγματευτεί και θα κερδίσει ‘’την παράταση της διάρκειας της δημοσιονομικής προσαρμογής για δυο χρόνια …’’!Αυτό θα γίνει , προκειμένου ‘’να μειωθεί το έλλειμμα ,κάτω  από το 3% του ΑΕΠ το 2016 αντί του 2014…’’!....Να προσθέσω στο σημείο αυτό πως από χθες (ίσως σήμερα …)η Τρόικα θα αρχίσει συνομιλίες για το τι έχουμε κάνει και τι ΟΧΙ και στη συνέχεια ‘’θα στείλει  την αναφορά της – την έκθεση της και στην ΕΕ αλλά και στο ΔΝΤ , για τα περαιτέρω …’’!!!Είμαι σίγουρος ότι τελικά , ΟΛΑ καλά θα πάνε !!!

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ. Βέβαια , χθες οι γιατροί είπαν ΟΧΙ στην μετάβαση  του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλες με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου