ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

‘Eρχονται …καλύτερες ημέρες!!!

’Και τώρα τι θα κάνουμε ;’’, με ερώτησαν με ...’’μεγάλη αγωνία’’(φαινότανε …,την διέκρινες στα μάτια τους! Άλλο πράμα σας λέω !...) και με …’’μια φωνή ‘’οι δυο κόρες μου η Λέμυ και η Νάνσυ !!! Στο γεμάτο απορία ύφος μου, συνέχισαν …’’ Μιλάμε ρεε παιδί μου , για το , ‘’τι θα κάνουμε που θα έχουμε (;)τηλεόραση χωρίς εκλογές και ουσιαστικά χωρίς εκλογικά …παράθυρα! Κατάλαβες;’’, μου τόνισαν και πάλι με …’’μια… φωνή ‘’και ‘’με ρυθμό ‘’!

Ούτε στην …χορωδία , εκεί στο Μέγαρο να ήταν !!! Α, για αυτό μιλάτε τόση ώρα …’’, ψέλλισα , με ανακούφιση !...Και με ύφος δέκα χιλιάδων (εγώ δεν θέλω χίλιους …,θέλω δέκα χιλιάδες!...)καρδιναλίων άρχισα την …εξήγηση!...Την …ανάλυση !...Λέμε τώρα!..

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό , (περίπου για 100 ημέρες !Δεν ήταν μόνο οι δυο τελευταίοι μήνες!...)ζήσαμε μια μεγάλη , μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο! Δεν υπήρχε ραδιόφωνο ή τηλεόραση (‘’μικρή ‘’ή ‘’μεγάλη ‘’!Αυτό ΔΕΝ παίζει  ρόλο ..., δεν έχει καμιά  σημασία , για τους πολιτικάντηδες !!!), που να μην έδειχνε –παρουσίαζε  πολιτική εκπομπή με καλεσμένους από ΟΛΑ τα κόμματα (έτρεχαν οι πολιτικάντηδες με …χίλια για να προλάβουν να περάσουν , έστω και για πέντε λεπτά από ΟΛΑ …,μα ΟΛΑ όμως , τα κανάλια!!!), οι οποίοι και μας …ανέλυαν (πλύση …εγκεφάλου μας έκαναν, αλλά τέλος πάντων!...)το πρόγραμμα(;)του κόμματος τους !!!Για να …’’στήσεις’’ μια τέτοια εκπομπή , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! Ένα studio ένας  παρουσιαστής (ΔΕΝ έχει σημασία εάν έχει πείρα ή ΟΧΙ! Έτσι ΔΕΝ είναι κύριοι καναλάρχες;)πολύ λίγες…, λιγοστές εξωτερικές συνδέσεις, καλεσμένους (έρχονται αυτοί τρέχοντας!)και να , η εκπομπή …, εκπομπούλα (έτσι την αποκαλούν ΟΛΟΙ!...)είναι έτοιμη , ‘’να βγει αέρα’’!!!Και έτσι …,με ΟΛΑ αυτά , ‘’πέρναγε ευχάριστα (;)η ώρα μας ‘’!... Τύφλα να έχει μια …’’θεατρική παράσταση …’’!!!Οι εκλογές όμως τέλειωσαν , το κεφάλαιο αυτό έκλεισε , τουλάχιστον για τους επόμενους 36 μήνες !...Και αυτό σύμφωνα με τα …λεγόμενα τόσο της Κυβέρνησης (μιλάει για κυβέρνηση , διακυβέρνηση καλύτερα , μακράς διαρκείας!...)όσο και της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα αυτής !!!Έτσι τώρα ΟΛΑ αυτά …,εκείνα πιο σωστά , των τελευταίων μηνών μας λείπουν και όπως είναι φυσικό τα… αναπολούμε !!!Έχουν δίκιο λοιπόν , οι κόρες μου , αλλά και ΟΛΟΙ  εσείς που, δίκαια , αναρωτιέστε ‘’και τώρα τι θα κάνουμε , με TV, χωρίς εκλογές …’’;Ελα μου ντε!!!Και δεν φθάνει μόνο το γεγονός …, ότι , ‘’έκλεισε το κεφάλαιο εκλογές …’’, εδώ … χάσαμε  και το ‘’κεφάλαιο σχηματισμός κυβέρνησης …’’!!!Ένα …,ένα κλείνουν ΟΛΑ τα ‘’τηλεοπτικά παράθυρα’’!!!Και εμείς ρεεε μάγκες , τι δουλειά θα κάνουμε τώρα;

Όμως …, να έρχεται και η ορκωμοσία της Βουλής !!Και εκεί θα … ρίξουμε όλο το …βάρος , το τηλεοπτικό βάρος (θα ανοίξουμε τα… παράθυρα , να μην σας πω και τις …μπαλκονόπορτες!...)έστω και αν αυτό είναι ένα …’’ασήμαντο γεγονός …’’(;)για πολλούς συναδέλφους μου!!!Παιδιά , υπομονή , έρχονται …καλύτερες ημέρες!!!

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ: Τα πρώτα ‘’βάσανα ‘’για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά …βγήκαν στον αέρα! Ο προτεινόμενος υποψήφιος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος με επιστολή του ειδοποίησε τον Πρωθυπουργό ότι λόγοι υγείας ΔΕΝ του επιτρέπουν να αναλάβει το Υπουργείο !
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti