‘Eρχονται …καλύτερες ημέρες!!!

’Και τώρα τι θα κάνουμε ;’’, με ερώτησαν με ...’’μεγάλη αγωνία’’(φαινότανε …,την διέκρινες στα μάτια τους! Άλλο πράμα σας λέω !...) και με …’’μια φωνή ‘’οι δυο κόρες μου η Λέμυ και η Νάνσυ !!! Στο γεμάτο απορία ύφος μου, συνέχισαν …’’ Μιλάμε ρεε παιδί μου , για το , ‘’τι θα κάνουμε που θα έχουμε (;)τηλεόραση χωρίς εκλογές και ουσιαστικά χωρίς εκλογικά …παράθυρα! Κατάλαβες;’’, μου τόνισαν και πάλι με …’’μια… φωνή ‘’και ‘’με ρυθμό ‘’!

Ούτε στην …χορωδία , εκεί στο Μέγαρο να ήταν !!! Α, για αυτό μιλάτε τόση ώρα …’’, ψέλλισα , με ανακούφιση !...Και με ύφος δέκα χιλιάδων (εγώ δεν θέλω χίλιους …,θέλω δέκα χιλιάδες!...)καρδιναλίων άρχισα την …εξήγηση!...Την …ανάλυση !...Λέμε τώρα!..

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό , (περίπου για 100 ημέρες !Δεν ήταν μόνο οι δυο τελευταίοι μήνες!...)ζήσαμε μια μεγάλη , μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο! Δεν υπήρχε ραδιόφωνο ή τηλεόραση (‘’μικρή ‘’ή ‘’μεγάλη ‘’!Αυτό ΔΕΝ παίζει  ρόλο ..., δεν έχει καμιά  σημασία , για τους πολιτικάντηδες !!!), που να μην έδειχνε –παρουσίαζε  πολιτική εκπομπή με καλεσμένους από ΟΛΑ τα κόμματα (έτρεχαν οι πολιτικάντηδες με …χίλια για να προλάβουν να περάσουν , έστω και για πέντε λεπτά από ΟΛΑ …,μα ΟΛΑ όμως , τα κανάλια!!!), οι οποίοι και μας …ανέλυαν (πλύση …εγκεφάλου μας έκαναν, αλλά τέλος πάντων!...)το πρόγραμμα(;)του κόμματος τους !!!Για να …’’στήσεις’’ μια τέτοια εκπομπή , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! Ένα studio ένας  παρουσιαστής (ΔΕΝ έχει σημασία εάν έχει πείρα ή ΟΧΙ! Έτσι ΔΕΝ είναι κύριοι καναλάρχες;)πολύ λίγες…, λιγοστές εξωτερικές συνδέσεις, καλεσμένους (έρχονται αυτοί τρέχοντας!)και να , η εκπομπή …, εκπομπούλα (έτσι την αποκαλούν ΟΛΟΙ!...)είναι έτοιμη , ‘’να βγει αέρα’’!!!Και έτσι …,με ΟΛΑ αυτά , ‘’πέρναγε ευχάριστα (;)η ώρα μας ‘’!... Τύφλα να έχει μια …’’θεατρική παράσταση …’’!!!Οι εκλογές όμως τέλειωσαν , το κεφάλαιο αυτό έκλεισε , τουλάχιστον για τους επόμενους 36 μήνες !...Και αυτό σύμφωνα με τα …λεγόμενα τόσο της Κυβέρνησης (μιλάει για κυβέρνηση , διακυβέρνηση καλύτερα , μακράς διαρκείας!...)όσο και της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα αυτής !!!Έτσι τώρα ΟΛΑ αυτά …,εκείνα πιο σωστά , των τελευταίων μηνών μας λείπουν και όπως είναι φυσικό τα… αναπολούμε !!!Έχουν δίκιο λοιπόν , οι κόρες μου , αλλά και ΟΛΟΙ  εσείς που, δίκαια , αναρωτιέστε ‘’και τώρα τι θα κάνουμε , με TV, χωρίς εκλογές …’’;Ελα μου ντε!!!Και δεν φθάνει μόνο το γεγονός …, ότι , ‘’έκλεισε το κεφάλαιο εκλογές …’’, εδώ … χάσαμε  και το ‘’κεφάλαιο σχηματισμός κυβέρνησης …’’!!!Ένα …,ένα κλείνουν ΟΛΑ τα ‘’τηλεοπτικά παράθυρα’’!!!Και εμείς ρεεε μάγκες , τι δουλειά θα κάνουμε τώρα;

Όμως …, να έρχεται και η ορκωμοσία της Βουλής !!Και εκεί θα … ρίξουμε όλο το …βάρος , το τηλεοπτικό βάρος (θα ανοίξουμε τα… παράθυρα , να μην σας πω και τις …μπαλκονόπορτες!...)έστω και αν αυτό είναι ένα …’’ασήμαντο γεγονός …’’(;)για πολλούς συναδέλφους μου!!!Παιδιά , υπομονή , έρχονται …καλύτερες ημέρες!!!

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ: Τα πρώτα ‘’βάσανα ‘’για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά …βγήκαν στον αέρα! Ο προτεινόμενος υποψήφιος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος με επιστολή του ειδοποίησε τον Πρωθυπουργό ότι λόγοι υγείας ΔΕΝ του επιτρέπουν να αναλάβει το Υπουργείο !

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου