Ρεεε, δεν πάτε να…..

·        Μακάρι !

·        Το εύχομαι!

·        Το ελπίζω!

·        To θέλω!

·        Το θέλουμε όλοι!

·        Μακάρι !




Μακάρι , να το θέλει … (πάνω από όλα ...)και να κάνει πράξη(να μη μείνει στα λόγια μόνο !)τις προεκλογικές δεσμεύσεις της η Κυβέρνηση και επιτέλους , ‘’να γίνει η περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων…’’!!!Να σημειώσω ότι σύμφωνα με ΟΛΑ όσα μας …έταξε η νέα κυβέρνηση, ‘’η περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων θα είναι γύρω στο 20%...’’!!!Ε , κάτι είναι και αυτό !Από το …ολότελα καλή και η …Παναγιώταινα …’’, όπως , πολύ σοφά λέει , ο λαός μας!!!

Ίσως να μην γνωρίζετε , όπως δεν  το ξέραμε και εμείς (έτσι , για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο!)οι δημοσιογράφοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον , για να μην  τους …καταδικάσω όλους !...), ότι μέσα σε μια τριετία (όσα χρόνια είμαστε εντός μνημονίου!!!)δόθηκαν στα κόμματα , ως κρατική επιχορήγηση περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ !!!Ναι! Ναι διαβάσατε πολύ…, πολύ σωστά !Ορθά! Εκατόν πενήντα εκατομμύρια ευρώ ! Έτσι , δώρο! Και ΟΛΑ αυτά τα ευρώ είπαμε 150 εκατομμύρια !)από τον …ιδρώτα του Έλληνα !Είναι …, ήταν (μας τα πήραν τα κόμματα!)δικά μας τα λεφτά! Και μα τα …βούτηξαν από την τσέπη μας !Μας τα έκλεψαν !Και ύστερα μας λένε (λέγανε τουλάχιστον , μέχρι και πρότινος …)ότι , ναι , νοιάζονται για εμάς!!!

Τώρα! Για τις δυο εκλογικές αναμετρήσεις , που έγιναν, η πρώτη στις 6 Μαΐου 2012 και η δεύτερη στις 17 Ιουνίου του ιδίου χρόνου , τα κόμματα μοιράστηκαν ως , ‘’έκτακτη κρατική χρηματοδότηση , περισσότερα από 14,2 εκατομμύρια ευρώ …’’!!Και ΟΛΑ –ΑΥΤΑ , ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ –ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !!!Μπράβο !Μπράβο ρεεε, μάγκες !!!Να υπογραμμίσω εν τω μεταξύ , πως ‘’συνολικά , το ποσό που θα μετακινηθεί από τα κρατικά , στα κομματικά ταμεία το 2012 (αυτόν το χρόνο δηλαδή …),θα ανέλθει σε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ …’’!!!

Ναι !’’Ναι , είναι πρόκληση για όλους τους Έλληνες , που ζούμε … και βιώνουμε την ανεργία , τη σύνταξη πείνας και το μισθό φτώχειας και …ζητιανιάς …’’!!!Τα 60 εκατομμύρια που θα πάρουν (μέσα στο 2012)τα κόμματα ‘’θα μπορούσαν να λύσουν ένα σωρό πράγματα –προβλήματα της καθημερινότητας ...’’!!!Αμφιβάλει κανείς , για αυτό ;ΟΧΙ , βέβαια !!!Για , διαβάστε με προσοχή παρακαλώ , τα ποσά που θα ‘’αρπάξουν ‘’(δεν μου αρέσει αυτή η λέξη που λέγεται , από τον κόσμο…), τα κόμματα , είτε είναι …,είτε δεν είναι , στην Βουλή . Λοιπόν :

·        Η ΝΔ θα εισπράξει 15,4 εκατομμύρια ευρώ .

·        Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 7,5 εκατομμύρια !Να σημειώσω όμως ότι το κόμμα αυτό, έχει προεισπράξει , επιχορηγήσεις 130 εκατομμύρια ευρώ , έναντι μελλοντικών εισπράξεων !!! ΟΧΙ …,παίζουμε !

·        Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει στο ταμείο του 14,1 εκατομμύρια , από τα 4 που έπαιρνε !’’Ριζοσπαστικά ‘’ πράγματα !

·        Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν 4 εκατομμύρια ευρώ !

·        Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα εισπράξει 3,4 εκατομμύρια ευρώ!

·        Το ΚΚΕ θα πει ΝΑΙ στα 3,95 εκατομμύρια ευρώ !

·        Η Χρυσή Αυγή θα βάλει στο ταμείο της , 3,75 εκατομμύρια ευρώ !

·        Η Δημιουργία Ξανά (Τζήμερος )και Δράση (Μάνος)και ο ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης )θα εισπράξουν  από 750.000 ευρώ !!!

Τώρα τι τους λες; Ρεεε , δεν πάτε να …(εδώ βάλτε όποια λέξη θέλετε εσείς !!!)Αμάν , …πια !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου