Ας ‘’πέσουν ‘’…οι τίτλοι τέλους !!!

Οι …ποιητές μας είχαν την… τιμητική τους κατά την διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων  της Κυβέρνησης και την ψήφο εμπιστοσύνης (πήρε 179 ΝΑΙ …,ο Αντώνης Σαμαράς !)που έλαβε τα μεσάνυχτα της περασμένης  Κυριακής (8.7.2012)στην ονομαστική ψηφοφορία !’’Ο Καβάφης δύο ή τρείς φορές και ο Κώστας Βάρναλης ήταν στις ’’ατάκες τόσο του Αντώνη Σαμαρά (τα ψαλε , για τα καλά στον Αλέξη Τσίπρα …)όσο και του Αλέξη Τσίπρα

 (προσπάθησε , αλλά δεν τα κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό …)κατά την συζήτηση’’!!!

‘’Θα μπείτε φυλακή …’’, είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του , στη Βουλή και απευθυνόμενος στις παρατάξεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση! Με λίγα λόγια σταράτα του απάντησε ο Πρωθυπουργός , ο οποίος ‘’έκανε σκόνη και… θρύψαλα την μαύρη προπαγάνδα ‘’του κ.Τσίπρα !!!’’Έχετε γίνει αβανταδόρος στο λόμπι  της δραχμής , παίζοντας το ίδιο παιχνίδι , με όσους προσπαθούν να διώξουν την Ελλάδα, από το ευρώ …’’, είπε με σκληρό και έντονο ύφος ο Αντώνης Σαμαράς , στον Αλέξη Τσίπρα !!!Δεν θα μπω βέβαια σε όλα όσα συζητήθηκαν , το τριήμερο στη Βουλή .Το έκαναν αυτό οι άλλοι συνάδελφοι μου ,σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ , κρίνοντας και κατακρίνοντας τους …’’πρωταγωνιστές…’’!!!Και βέβαια , συμφωνώ απόλυτα (το στηρίζουν άλλωστε σχεδόν ΟΛΟΙ οι Έλληνες…)με ΟΛΑ αυτά που υποστηρίζει , ο Αντώνης Σαμαράς , για τις αποκρατικοποιήσεις !’’Για το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα συμμαζέματος και νοικοκυρέματος του σπάταλου και διεφθαρμένου (είναι αλήθεια αυτό …)κράτους …,μίλησε ο Πρωθυπουργός , τον οποίον …’’κατηγόρησε ‘’ο ΣΥΡΙΖΑ  για… ’’ξεπούλημα του ελληνικού πλούτου ..’’ !!!Βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !  Η αλήθεια είναι άλλη. Γιατί με όλα αυτά θα έχουμε την ‘’ποθητή ανάπτυξη’’!!!Είναι γεγονός πως, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (κι άλλο …)η αποκρατικοποίηση του διαλυμένου ΟΣΕ , ο οποίος …’’βάζει μέσα’’, το κράτος του Έλληνα φορολογούμενου , με 1,5 εκατομμύριο ευρώ  την ημέρα ! Ναι , διαβάσατε σωστά .Την ημέρα , όχι τον μήνα , ‘’πέφτουμε ‘’-χάνουμε από τον ΟΣΕ μέχρι και  δύο εκατομμύρια ευρώ, την ημέρα παρακαλώ! Την ημέρα !!!!

Ο λαός , που έχει καταλάβει το τι ακριβώς συμβαίνει, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ …,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ …Καβάφη και …Βάρναλη!!!Όχι! Έχει δικό του τρόπο , που είναι ‘’ξεκάθαρος και ευθύς !’’Μάγκες , μας τα …πρήξατε …’’!!!Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Αλέξης Τσίπρας , φαίνεται , πως , ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!..Και για αυτό εξακολουθεί , να έχει τις …’’παιδικές αρρώστιες ‘’!!!Κάποτε , όμως όλα , πρέπει , να τελειώνουν !....Ας ‘’πέσουν ‘’οι …τίτλοι τέλους λοιπόν !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου