…Στην Ελλάδα της φτώχειας και της ακρίβειας!!!
Μπορεί η γενική απεργία, ‘’Ελλάς κλειστόν’’, να πέτυχε (κοντά στο 85 με 90% ήταν η συμμετοχή !...)το …’’τελικό αποτέλεσμα …’’, όμως , θα μετρήσει !!!Εμείς ,ο λαός …,ο απλός κοσμάκης …,ο μεροκαματιάρης …, ο μικροσυνταξιούχος , ‘’στείλαμε το μήνυμα ‘’, προς κάθε κατεύθυνση !!! Εκείνοι , η δική μας τρόικα και η του εξωτερικού τρόικα , το πήραν (είναι βέβαιον αυτό…), αλλά ‘’το ζητούμενο είναι τι το …έκαναν …’’!!!Το έβαλαν…, πιο σωστό το… πέταξαν στο ’’μεγάλο αρχείο ‘’(είναι το..καλάθι των αχρήστων!...)ή πρόκειται να το αξιοποιήσουν , για το καλό το δικό μας …,των παιδιών μας και των εγγονιών μας; Την απάντηση , σε αυτό , το πράγματι κρίσιμο ερώτημα…, σχόλιο …,απορία …,απασχόληση, θα την πάρουμε πολύ, μα πάρα πολύ σύντομα !...Υπομονή , έως τότε!’’Όχι , δεν κατεβάζουμε την σημαία του αγώνα …’’,ένας αγώνας που θα συνεχιστεί με δύναμη …,παλμό … και ένταση , πάντοτε .Όμως στα πλαίσια της νομιμότητας !!!  Χθες πάντως ο κόσμος που συγκεντρώθηκε , ήταν λίγος !!!
 
Τώρα. Να… επιστρέψουμε στην τραγική καθημερινότητα!...Ενώ , λοιπόν όλα όσα συνέβησαν χθες(γενική απεργία …)  τα ζήσαμε και το μήνυμα που βγήκε είναι ότι  ’’ο αγώνας θα συνεχιστεί …’’και ότι ‘’Δεν πάει άλλο. Δεν αντέχουμε…’’, έρχεται ένα ΝΕΟ… τσουνάμι ακρίβειας!!!!!Και βέβαια διαβάσατε σωστά!’’Στην πόρτα μας είναι ένα νέο …τσουνάμι ακρίβειας…’’!!!Και ασφαλώς το γεγονός αυτό προκαλεί,’’ ρίγη ανησυχίας στα ήδη καθηγμαμένα από την συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος στα Ελληνικά νοικοκυριά …’’, όπως ανακοινώθηκε , από τις ενώσεις καταναλωτών!!! Να προσθέσω στο σημείο αυτό , ότι οι τιμές στα διάφορα βασικά ήδη διατροφής , έχουν ανέβει , πράγμα που φαίνεται πλέον καθαρά στο ‘’μισοάδειο’’ ή στο ‘’μισογεμάτο ‘’καλάθι της νοικοκυράς!!!Και δεν είναι μόνο αυτό .Ναι , υπάρχει και άλλο που είναι σαν την …’’χαριστική βολή ‘’!!!Όπως ισχυρίζονται οι… ‘’εδικοί ‘’(για μένα τα καρτέλ! Αλήθεια το θα γίνει με… δαύτα;)’’η χαριστική βολή ‘’,αναμένεται (είναι –δυστυχώς –προ των πυλών !...)να …φθάσει στα ελληνικά νοικοκυριά, ‘’με… μπαράζ  ανατιμήσεων , σε είδη πρώτης ανάγκης , που (έτσι λένε…, αναφέρουν τα καρτέλ)πυροδοτεί η διεθνής αύξηση στο κόστος των πρώτων υλών …’’!!!Αυτό  όμως ‘’πλήττει ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ…’’!!!
Είναι γεγονός (αυτό το παραδέχονται ΟΛΟΙ…)πως , η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα της Ενωμένης Ευρώπης !!!Εισάγουμε τα πάντα(μέχρι και …καρφίτσες δυστυχώς ρεεε!...), ενώ εξάγομε, σχεδόν …ΤΙΠΟΤΑ!!!Η πατρίδα μας , ενώ προς τις εξαγωγές κατατάσσεται στην ΕΕ ,στην 16 θέση!!!Και ΟΛΑ αυτά , στην Ελλάδα της φτώχειας και της ακρίβειας!!!!!Παιδιά της πολιτικής (Κυβέρνησης και αντιπολίτευση …) δώστε μάχη (μακάρι να το κάνετε αυτό …)για να γίνουν σύντομα επενδύσεις!!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου