Ελλάς ….κλειστόν !!!

‘’Φωνή λαού…’’, σήμερα! Όλοι απεργούν !Στόχος και σκοπός ένας ! ’’Ενωμένοι , ποτέ νικημένοι…’’! Το σύνθημα αυτό ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με το ίδιο ,αλλά ‘’ξύλινο’’ σύνθημα του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ )και του ΣΥΡΙΖΑ! Στο ‘’ενωμένοι ποτέ νικημένοι …’’, όλος …,ολόκληρος ο ελληνικός πληθυσμός (γυναίκες , άνδρες και παιδιά κάθε ηλικίας )αγωνίζεται για το αύριο χωρίς …χρωματισμούς και …προστάτες !!!Μπορούμε και μόνοι μας !Και το έχουμε αποδείξει !..
Είναι βέβαιο ότι ‘’μπορούμε και μόνοι μας …’’(χωρίς την παρέμβαση κάποιου ή κάποιων ενώσεων …)να κερδίσουμε και να υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματά μας …,τα κεκτημένα δικαιώματά μας !Χωρίς να έχω κάτι , εναντίον των συνδικαλιστών , να υπογραμμίσω πως ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ‘’ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ’’(Συνδικαλιστές …)ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ , η οποία και δίκαιη και δεδομένη είναι !...Και ασφαλώς  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ (οι Συνδικαλιστές …)ΤΟ ΙΔΙΟ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ! Είναι λίγες , αλλά απέναντί μας είναι σωστοί και αγωνίζονται (μαζί μας …)χωρίς ‘’ίδιον όφελος’’!!!
Σήμερα , ημέρα γενικής απεργίας , ΔΕΝ θα …’’απλώσω’’ το θέμα: ’’Συνδικαλισμός …’’!Θα το κάνω μια άλλη φορά !Η απεργία σήμερα…, ’’ο γενικός ξεσηκωμός ‘’,είναι για να πούμε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ! Να φωνάξουμε ΟΛΟΙ , κρατώντας ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , με μια βροντερή φωνή , ώστε να ακουστεί ‘’στα πέρατα της Οικουμένης ‘’,το ‘’ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…’’, ‘’ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ’’, άλλη θηλιά στο λαιμό μας!!! Να στείλουμε λοιπόν το ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:’’Ο λαός (εργαζόμενοι και συνταξιούχοι )δεν μπορεί  να πληρώνει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ! Όχι άλλες περικοπές …’’!!!Και αυτό το μήνυμα μπορούμε να το στείλουμε μόνοι μας χωρίς τον …’’ταχυδρόμο ‘’(συνδικαλιστή …) που πολλές φορές …’’μεταφέρει  άλλα…’’!!! Ξαναλέω…, το υπογραμμίζω για δεύτερη φορά , άλλωστε το έχω πει πολλές φορές από τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΓΙΕΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ !!!Είμαι όμως εναντίον ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ (ως συνδικαλιστές )ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ…,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … Ασφαλώς τόσο η ΓΣΕΕ, όσο και η ΑΔΕΔΥ γνωρίζουν πως πρέπει να χειριστούν την (σημερινή )γενική απεργία !Σήμερα! ΕΛΛΑΣ… Κλειστόν!!!Μπαίνει… λουκέτο !!!Απεργιακός …πυρετός , 42 βαθμούς !!! Μπλάκ άουτ,(σήμερα)για 24 ώρες!!!Παιδιά της κυβέρνησης και της πολιτικής διαβάστε καλά το μήνυμα που ο λαός σας στέλνει και μην το βάλετε στην …μπάντα!...Ο λαός ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ!!!Το καταλάβατε αυτό ; To ελπίζω !...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου