….Χωρίς άγχος !!!


Αυτό ήταν! Πάει …,πέρασε και το καλοκαίρι !...Να ταν κι άλλο ! Καλό …αλλά λίγο !...Κάτι πρέπει να γίνει , ώστε το καλοκαίρι να διαρκεί ΔΩΔΕΚΑ , (ναι ,ρεεε, έχει κανείς αντίρρηση ;)μήνες!...Πέρασε λοιπόν το καλοκαίρι …και καλά –καλά ΔΕΝ προλάβαμε να κάνουμε …μπάνια στη θάλασσα!!Ας… όψονται τα μνημόνια …και τα χαράτσια που μας περιμένουν με… ανοιχτή την αγκαλιά !!
Πάει και το καλοκαίρι (γιατί Παναγιά Μου ;), ενώ οι μαθητές … επέστρεψαν στα θρανία και είναι έτοιμοι για την μάχη !Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή αρχή σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, αλλά ιδιαίτερα στις δυο μεγάλες εγγονούλες μου ( η μικρή …,είναι μόλις ενός έτους , το Κατερινάκι μας )την καταπληκτική Ελεάνα (μαθήτρια πρώτης Λυκείου ! Ρεεε, πως περνάνε τα χρόνια !...)και τη φανταστική Λίντα , (μαθήτρια πέμπτης δημοτικού ), που με στόχο την κορυφή και εφέτος, ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά !!!
Τώρα .Το πρώτο κουδούνι χτύπησε…, οι ελλείψεις είναι όχι πολλές , ενώ τα σχολικά (βιβλία …)δόθηκαν με ελάχιστες ‘’παραλείψεις ‘’!Δεν υπάρχουν τα θρησκευτικά , που θα δοθούν κανονικά τις επόμενες ημέρες!!Με την ευκαιρία να σας πως, πως το κόστος των σχολικών ειδών , κυμαίνεται , εφέτος , σε πολύ-πολύ χαμηλά επίπεδα !..'Ετσι σε όλα τα καταστήματα οι γονείς (όχι μόνο αυτοί ,αλλά και οι παππούδες…)μπορούν να βρούν μεγάλη γκάμα από τετράδια , μολύβια και άλλα προϊόντα! Οι τιμές είναι μικρότερες ,από προηγούμενα χρόνια , ενώ οι έμποροι κάνουν ενδιαφέρουσες προσφορές!!!
Έτσι , εάν ο μαθητής αγοράσει ένα τετράδιο , ένα μολύβι , μια γόμα ή κάτι άλλο , τότε παίρνει δώρο, ένα ακόμα τετράδιο!!!Καλή αρχή λοιπόν σε γονείς (!)αλλά και σε μαθητές !Και πάνω , από όλα , (αυτό ιδιαίτερα για τους γονείς ),χωρίς άγχος και (στα πρωτάκια μας)χωρίς φόβο !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου