…Όταν δεν μας θέλουν , φεύγουμε!!!

Πήγα με έντονο ενδιαφέρον στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μου (Φιλαδέλφεια –Χαλκηδόνα , Καλλικρατικός δήμος πλέον …)για να ακούσω …και παράλληλα να μάθω τις όποιες λύσεις προτείνονται και ψηφίζονται στο ‘’κορυφαίο όργανο ‘’ που δεν είναι άλλο από το Δημοτικό Συμβούλιο , για το καλό όλων μας !

Και ενώ περίμενα τις…. λύσεις (σιγά , αυτοί δεν μπορούν να χωρίσουν …δυο γαϊδουριών άχυρο !!!)παρακολούθησα …,παρέστη μάρτυρας μιας μάχης!!!Ενός πολέμου καλύτερα !Ένας αδυσώπητος πόλεμος χωρίς αρχή …,μέση …και το πιο σπουδαίο χωρίς τέλος!!!Ο ένας έβριζε…, ή καλύτερα έβγαζε στην φόρα τα …άπλυτα του άλλου !!!Ο εξευτελισμός του θεσμού , του δημοτικού συμβουλίου !Ντροπή!!!
‘’Πυρανάλωμα …’’,έτσι είπε ο (δάσκαλος στο επάγγελμα , είναι διευθυντής του δημοτικού σχολείου  στην Χαλκηδόνα και υποτίθενται ότι μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας!!!)γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου , ‘’Πυρανάλωμα…’’ λοιπόν , αντί ‘’παρανάλωμα …’’που είναι το σωστό !Όμως τώρα που το σκέπτομαι , ίσως ο ‘’δάσκαλος’’ έχει δίκιο !Το συμβούλιο ήταν που ήταν ,μια… βόμβα , μπήκε και η ... ’’πυρά’’, η φωτιά και η …έκρηξη υπήρξε τεράστια !!!Α, να σας πω πως , ο δάσκαλος , είπε και μας έδωσε πολλά …,μα πάρα πολλά … ’’μαργαριτάρια’’(και  μετά θέλετε τα παιδιά μας να μιλάνε σωστά την ελληνική γλώσσα! Να μάθουν γράμματα , δηλαδή …,αφού ο δάσκαλος τους , ΔΕΝ τα ‘’μιλάει ‘’σωστά!!!!), όπως το ‘’παράτα’’ (κανένα λεξικό ΔΕΝ το αναφέρει …)που σημαίνει ‘’παράταση …’’!!!Άντε τώρα το … ’’πρωτάκι’’ να καταλάβει τι του λέει ο δάσκαλος του !!!Έτσι;
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν όταν η ‘’κυρία μου …’’(έτσι την αποκαλούσε ο επί 12ετία , δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς , ο οποίος φέρει για την δήμαρχο , ακέραια, την ευθύνη!!!), η κυρία Γαιτανά δηλαδή , ‘’ύψωσε’’ τον τόνο της φωνής της απαντώντας στις θέσεις και καταγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής  αντιπολίτευσης Χάρη Τομπούλογλου , ο οποίος στη συνέχεια...’’άστραψε και βρόντηξε’’ με όσα είπε!!!’’Είσαι …μουσαφίρισσα’’ τόνισε και συμπλήρωσε,’’ αν τολμάς κατέβα σε εκλογές’’! Οι… στριγκλιές της ‘’κυρίας μου…’’(δεν κατάλαβε ουδείς τι είπε!!!)ακόμα ηχούν στα αυτιά μου !!!
Και ΟΛΟΣ αυτός ο …πόλεμος , που κράτησε πάνω από πέντε ώρες ,(προσωπικά παρακολούθησα τις δυο πρώτες ώρες του πολέμου!!!)Είχε …πολλά θύματα , ιδιαίτερα μικρά παιδιά , μαθητές που σε τίποτα δεν φταίνε !!Ο πόλεμος με τις …παράπλευρες απώλειες του(είπαμε τους μαθητές )θα συνεχιστεί !!!Θα τελειώσει (ο πόλεμος …)ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η Κ.ΓΑΙΤΑΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ !ΦΥΓΕΙ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!Ο λαός της Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας κάνει έκκληση στην κ.Γαιτανά .Να φύγει , προκειμένου να λειτουργήσει ο μηχανισμός και η πόλη να πάρει τα πάνω της !Να ζήσει !Γιατί τώρα μαραζώνει !!!’’Οι λύσεις  είναι μόνο στο χέρι σας κυρία Έφη Γαιτανά! Φεύγετε σωζόμαστε !ΜΕΝΕΤΕ καιγόμαστε! Όταν ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ μας θέλουν φεύγουμε !!! Κάντε και σεις το ίδιο !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου