Αν ήταν άλλος;

’Μάθε τέχνη κι άστη νε…’’, λέει ο λαός μας. Και όπως είναι επόμενο , δικαιωμένος!...ΟΛΑ είναι …βγαλμένα από τη ζωή .Γι αυτό όλα όσα έχουν  γραφεί  ή ειπωθεί αιώνες πριν , σήμερα είναι …επίκαιρα!..Νομίζω ;

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε ,που λέτε και ο πρώην Βουλευτής και μετέπειτα Υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και το …έκανε αμέσως πράξη!...Όταν απέτυχε στις πρόσφατες εκλογές να ‘’βγει’’ βουλευτής (‘’κατεβαίνει ‘’στην Κορινθία με την σημαία του ΠΑΣΟΚ!...)θέλησε να αποκατασταθεί επαγγελματικά !Σου λέει ‘’ο λαός μας κατάλαβε !Κάτσε να …δέσω εγώ τον… γάιδαρο μου…’’ Και πράγματι τον έδεσε! Πως ; Iδού!


Κατέθεσε αίτηση στο Υπουργείο Εξωτερικών , προκειμένου να ενταχθεί , για την ακρίβεια να επανενταχθεί στο Διπλωματικό Σώμα , κάτι που το επιτρέπει ο σχετικός νόμος! ΟΛΑ ,μα ΟΛΑ οι 300 , τα έχουν προβλέψει για τον εαυτό τους και ΜΟΝΟ!!Βέβαια το να θέλει να επανενταχθεί στη δουλειά του , ένας πρώην Βουλευτής και Υπουργός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!Ποιό είναι το (κακό !)παραπάνω που έκανε ο φίλος Πάνος Μπεγλίτης ;Ιδού !

‘’Ζήτησε λοιπόν , όπως λέει η είδηση τα χρόνια του στη πολιτική να προσμετρηθούν ως προϋπηρεσία στο ΥΠΕΞ… ’’Αμέ !Όμως έχει και συνέχεια η είδηση .Ο πρώην ‘’εξ απορρήτων ‘’του Γιωργάκη απαίτησε ‘’…να του αποδοθεί ο βαθμός του Πρέσβη…’’ κάτι βέβαια που χωρίς δεύτερη κουβέντα έγινε αποδεκτό !Το περίεργο είναι ότι ενώ ΔΕΝ υπάρχει κενή θέση σε πρεσβεία , ο κ.Μπεγλίτης πληρώνεται κανονικά! Αν ήταν άλλος.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου