Πάρτε την… εκδίκησή σας !!!!!

Ένας Έλληνας , δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ήταν αγανακτισμένος ή ΟΧΙ ,ήταν και φυσικά είναι χρήστης του Διαδικτύου !Έφτιαξε λοιπόν το παιχνίδι αυτό (είπαμε PAPANDREOU WILL KILL)και προσέφερε χαρά στους υπόλοιπους Έλληνες !!!!’’Το παιχνίδι …,ή μάλλον , ενώ παίζεις (μπαίνοντας στη σελίδα αυτή…)εμφανίζεται ένα σκίτσο με το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου , ο οποίος κρατάει ένα όπλο και αρχίζει να πυροβολεί…’’!!!Θα μου πείτε , ο πρώην Πρωθυπουργός μας έχει πυροβολήσει τόσες και τόσες φορές και ευτυχώς ακόμα ζούμε εις… πείσμα του!!!Δεν του …βγήκε του Γιωργάκη , αλλιώς θα μας είχε …καθαρίσει !...Πλάκα κάνω !!!Όμως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν , σε κάτι τέτοιο!!!
Τώρα , για να… γυρίσουμε στο παιχνίδι με θέμα τον Γιωργάκη Παπανδρέου !...’’Ο σκοπός του …αγώνα , του παιχνιδιού καλύτερα είναι να …καθαρίσεις , να τον …σκοτώσεις (τον ΓΑΠ), πριν εκείνος προλάβει να …σκοτώσει εσένα …’’Ο… θάνατος σου η ζωή μου λοιπόν !Έτσι λέει ο λαός μας και έχει –όπως πάντα- δίκιο !...Εδώ που τα λέμε, πολλοί ήθελαν αυτό , να μην ήταν παιχνίδι!..Εάν δείτε και διαβάσετε αυτά που γράφουν , θα καταλάβατε τι σημαίνει αυτό !!!
Α, να μην το ξεχάσω. Το παιχνίδι βρίσκεται …,για την ακρίβεια μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση:www.pictogame .com/en/play/game /vBZmn9vRtfq-papandreou-will-kill-you Μπείτε …,έχει πλάκα!!!Πάρτε έστω και έτσι –την εκδίκησή σας !!!!!
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου