Πάρτε την… εκδίκησή σας !!!!!
 Αυτό το παιδί , ανάμεσα στις χιλιάδες…, εκατομμύρια λύπες που μας έδωσε και φυσικά μας δίνει …,μας προσφέρει …απλόχερα όμως και πολλές χαρές !!!Ναι! Ναι διαβάσατε πολύ σωστά .Ο Γιωργάκης Παπανδρέου , μας δίνει και χαρές !!!Υπάρχει που λέτε στο διαδίκτυο ένα παιχνίδι (κυκλοφορεί και σε video μου είπανε!...)που ονομάζεται ‘PAPANDREOU WILL KILL ‘’,το οποίο μεταφράζεται με μια λέξη ‘’Σκοτώστε τον …’’!!!!!Χιλιάδες Έλληνες που …μπαίνουν στη σελίδα αυτή ‘’εκδικούνται'' τον Γιωργάκη που έγραψε ‘’μαύρες σελίδες ιστορίας…’’ και οι οποίες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ!!!
Ένας  Έλληνας , δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ήταν αγανακτισμένος ή ΟΧΙ ,ήταν και φυσικά είναι χρήστης του Διαδικτύου !Έφτιαξε λοιπόν το παιχνίδι αυτό (είπαμε PAPANDREOU WILL KILL)και προσέφερε χαρά στους υπόλοιπους Έλληνες !!!!’’Το παιχνίδι …,ή μάλλον , ενώ παίζεις (μπαίνοντας στη σελίδα αυτή…)εμφανίζεται ένα σκίτσο με το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου , ο οποίος κρατάει ένα όπλο και αρχίζει να πυροβολεί…’’!!!Θα μου πείτε , ο πρώην Πρωθυπουργός μας έχει πυροβολήσει τόσες και τόσες φορές και ευτυχώς ακόμα ζούμε εις… πείσμα του!!!Δεν του …βγήκε του Γιωργάκη , αλλιώς θα μας είχε …καθαρίσει !...Πλάκα κάνω !!!Όμως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν , σε κάτι τέτοιο!!!
Τώρα , για να… γυρίσουμε στο παιχνίδι με θέμα τον Γιωργάκη Παπανδρέου !...’’Ο σκοπός του …αγώνα , του παιχνιδιού καλύτερα είναι να …καθαρίσεις , να τον …σκοτώσεις (τον ΓΑΠ), πριν  εκείνος προλάβει να …σκοτώσει εσένα …’’Ο… θάνατος σου η ζωή μου λοιπόν !Έτσι λέει ο λαός μας και έχει –όπως πάντα- δίκιο !...Εδώ που τα λέμε, πολλοί ήθελαν αυτό , να μην ήταν παιχνίδι!..Εάν δείτε και διαβάσετε αυτά που γράφουν , θα καταλάβατε τι σημαίνει αυτό !!!
Α, να μην το ξεχάσω. Το παιχνίδι βρίσκεται …,για την ακρίβεια μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση:www.pictogame .com/en/play/game /vBZmn9vRtfq-papandreou-will-kill-you  Μπείτε …,έχει πλάκα!!!Πάρτε έστω και έτσι –την εκδίκησή σας !!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου