Παιδιά , γαμ…ε, γιατί χανόμαστε!!!
Χρόνο με το χρόνο , ο Ελληνικός λαός …’’μπαίνει’’!!!Δυστυχώς τα πράγματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής’’ η Ελλάδα περνάει την χειρότερη δημογραφική περίοδο από το 1940…’’!!!Ο πληθυσμός μειώθηκε… τραγικά !...(Μιλάμε για …ντόπιους! Για Έλληνες , δηλαδή…)Και όπως φαίνεται , έρχονται , ακόμα πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…
Εκτός ,από την …’’τραγική μείωση του πληθυσμού ‘’,θα πρέπει να υπολογίσουμε …,να συνεκτιμήσουμε και ‘’την μαζική εγκατάσταση , στην χώρα μας , νέων μεταναστών , γύρω στα 950.000 άτομα!...Με αποτέλεσμα ο δείκτης γονιμότητας  ανά γυναίκα , να βρίσκεται κάτω της μονάδας…’’!!! Είναι βέβαιον πως , ‘’όλα αυτά , τα στοιχεία προκαλούν , έντονο προβληματισμό στους ειδικούς , οι οποίοι προειδοποιούν , ότι η υπογεννητικότητα , σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου ζωής (μακάρι να ζούμε πολλά –πολλά χρόνια και ας λένε οι ειδικοί ότι θέλουν !!!!!), οδηγεί όχι μόνο στη μείωση του μεγέθους του πληθυσμού , αλλά και σε δημογραφική γήρανση…’’!!!Και αυτό καταλαβαίνει κανείς , ‘’τι σημαίνει και τι συνεπάγεται για την  κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας…’’!...Με την ευκαιρία να υπογραμμίσω την μεγάλη υπογεννητικότητα της πατρίδας μας , η οποία έχει εκτοξευτεί στα ύψη , λόγω της οικονομικής κρίσης!!!!!Και όπως … πάει πολύ σύντομα , θα ξεπεράσει κάθε άλλο …ύψος !!!
Τώρα! Με …γνώμονα τα πρώτα στοιχεία , που η Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε , ‘’το 2011 στην γενική απογραφή , είχαν καταμετρηθεί 10.164.000 άτομα’’!...Όμως στην ίδια χρονική περίοδο τα πράγματα άλλαξαν! Έτσι , ‘’το 2011 απεγράφησαν 10.787.690 άτομα μόνιμοι κάτοικοι…’’!...Δηλαδή 5.303.690 άνδρες και 5.484.000 γυναίκες !!!Και εδώ ρεεε παιδί μου , οι γυναίκες μας… ξεπερνούν!!!Τέλος πάντων …Να τονίσω πάντως πως ,’’οι αριθμοί αυτοί , που δεν αντανακλούν στην πραγματικότητα …,στην αύξηση του αριθμού των Ελλήνων , καθώς πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ΔΕΚΑ χρόνια πριν οι μόνιμα διαμένοντες στην χώρα μας αλλοδαποί ήταν 300.000…,ενώ σήμερα ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια (ίσως είναι και παραπάνω…) άτομα…’’!!!!Ακόμα , να προσθέσω ότι ο λεγόμενος ‘’δείκτης γονιμότητας ‘’,είναι ‘’άκρως ανησυχητικός …’’!!!!! Οι δικές μας οι γυναίκες , ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ή ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! Αντίθετα οι αλλοδαπές γεννούν πολλά παιδιά !!!Έτσι το 2011 οι γεννήσεις ήταν 106.777 , ενώ οι θάνατοι έφθασαν τους 110.725 !!!Σήμα κινδύνου λοιπόν για την υπογεννητικότητα!...Η κυβέρνηση …και οι κυβερνήσεις , γενικότερα θα πρέπει αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και να αλλάξουν κάποια πράγματα …Διαφορετικά η Ελλάδα (εάν υπάρχει…)θα γεράσει πολύ σύντομα !!!!!Για αυτό φωνάζω :Παιδιά γαμ…, γιατί χανόμαστε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου